Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2004'te Bursa'nın son maçlarda haksızlığa uğradığı doğrudur. Peki ya geçmiş yıllarda Bursa kümede kalsın diye kümeye gönderilen takımlar ne olacak? Mesela ben bir tanesini söyleyeyim : Şekerspor ! Şaşırdınız değil mi? "Öyle bir takım mı vardı?" diye düşünüyorsunuz değil mi? Şu an Şekerspor adıyla bir takım var mı ben de bilmiyorum. Ama Bursa'ya kurban edilenler de oldu, tek taraflı bakmasın kimse.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Bu Lube Ayar FB'nin avukatligini yapmaktan kacin artik...SIKTIN!
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Lube'nin ne dediğini biri özet geçebilir mi yanımızda televizyon yok
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• ne kadar fazla adam var yaw, yeni uyelerde var, misafirler var.. reklam mi alsak, reklama mi gitsek

TSclup ta yeni formalar cikti. Fb lilere %50 indirim, super ligdede bir takiminiz olsun!
          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• lube ayar denen hatun maşallah mahalle kadınları gibi.

lube ayar afanatik fenerlidir tutuşmuş anlaşılan
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2004'te Bursa'nın son maçlarda haksızlığa uğradığı doğrudur. Peki ya geçmiş yıllarda Bursa kümede kalsın diye kümeye gönderilen takımlar ne olacak? Mesela ben bir tanesini söyleyeyim : Şekerspor ! Şaşırdınız değil mi? "Öyle bir takım mı vardı?" diye düşünüyorsunuz değil mi? Şu an Şekerspor adıyla bir takım var mı ben de bilmiyorum. Ama Bursa'ya kurban edilenler de oldu, tek taraflı bakmasın kimse.
              Konya $ekerspor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet yıldızın kafa ile kaçırdığı bir gol varmıydı son fener maçında ?
                Evet son dakikalarda. Net bir pozisyon...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• lube de kim ya hahha
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Hele $ükür agzindan "Fenerbahce'liyim" lafi cikti Bravo!

Yorum

• Hadi verinde kupayı temizlemeye başlayalım ancak temizlenir seneye kadar
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• takılmayın kubeye... azizin maaşlı yazarı kendisi...
                        http://www.medyatava.com/haber.asp?id=67712 bu roportajı,
                        bu da alıntı;
                        "Yakın zamanda Aziz Yıldırım’la bir söyleşi gerçekleştirdiniz. Sizce Aziz Yıldırım nasıl bir kulüp başkanı?
                        Yıllar önce antu.com’a ilk üye olduğumda “Aziz Yıldırım tasını tarağını toplasın, gitsin” yazmıştım ve herkes bana hakaret etmişti. Öyle dedim çünkü Hıncal Uluç gibi önemli olduğunu sandığım yazarlar, Yıldırım’ın mafyavari bir işadamı olduğunu, Rüştü’yü onun dövdürdüğünü yazdı yıllarca. Kulübe kazandırdığı şeyleri gördüğüm halde, sırf bu imajı yüzünden istemiyordum onu. Ama 2005’te yazdığım bir dava dosyası mahcup etti beni. Yıldırım’ın, Rüştü’yü dövdürmediğini hatta gazeteciler tarafından asıl failin yıllarca gizlendiğini; onun mafyayı kulüpten uzak tutmak için nasıl çaba harcadığını, bedel ödediğini ama sesini çıkarmadığını gözlerimle gördüm. Medya, Aziz Yıldırım söz konusu olduğunda boğazına kadar günahın içinde. Bunu bir Fenerbahçeli olarak değil, o dosyayı okumuş ama hepsini yazamamış bir gazeteci olarak söylüyorum.
                        Tanıştığım Aziz Yıldırım ise, kulübünü evladından ayırmayan bir Fenerbahçeli. Hayatını, Fenerbahçe’nin başarısına ve Fenerbahçelilerin mutluluğuna adamış bir başkan. Büyük hedefler kovalayan çoğu lider gibi otoriter, sert ve yalnız. Beni en çok onun yalnızlığı üzüyor."
                        "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• - Valla şuan Emniyetin elinde ne delil var öyle merak ediyorum ki anlatamam , ulan ne güzel yaşayıp gidiyorduk nerden çıktı bu iş şimdi
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• CNN Türkde Can diye bir salatalik var, sacmalamak rekorunu egale edicek...
                            Bir insan beyinsiz yasarmi sorusunun en büyük kaniti...

Alexin attigi bir golle sampiyonlugu hak ettiklerini iddaa ediyor, aciyorum ve susuyorum...

Yorum

• Aynı kupayı vermesinler bize,istemezuk o sidiklilerin kupasını.

Yorum

• Kim bu Lube ve neler diyor?
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

Yükleniyor...
                                X