Anna tarafindan trabzonluymus bulent bey hahaha
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu Baransu'nun dedikleri hep cikiyor ya. Ulan senin yüzünden bi sevinemiyorum.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be.. Ümit Karan da gitmis.. Bu adam GS'li ama FB icin calisiyor demek@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Hurriyetin haberi de evlere şenlik..
ulan hadi ilkinde parayı denkleştiremedik peki ikinci girişimde de mi parayı dikkate almadık.
"hadi şike yapalım bılmemnesporun yonetıcıne bı telefon açın..Amanın o da ne! Paramız yok ki bizim.."
boyle osuruktan saçmalıkları nerden buluyolar arkadaş.resmen idiot muamelesi yapıyorlar insana..Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam arkadaşlar son mesajlarım ricamla forum yöneticisi tarafından silindi.
Özür dilerim hepinizden...
Ortalık Çeçenistan alınganlık yok haa
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dayanamıcağım metrise gidicem birazdan,yürüme 2 dk
Biraz daha geç gelselerdi hapishanenin önünde dev Trabzonspor bayrağı olucaktı ama bayrak biraz gecikti..Kadir Has Üniversitesi
Yorum
Yorum