Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anna tarafindan trabzonluymus bulent bey hahaha

Yorum

• Yorum

• Bu Baransu'nun dedikleri hep cikiyor ya. Ulan senin yüzünden bi sevinemiyorum.
        ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
        [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vay be.. Ümit Karan da gitmis.. Bu adam GS'li ama FB icin calisiyor demek
          Para , birde organize suç örgütü
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hurriyetin haberi de evlere şenlik..
            ulan hadi ilkinde parayı denkleştiremedik peki ikinci girişimde de mi parayı dikkate almadık.
            "hadi şike yapalım bılmemnesporun yonetıcıne bı telefon açın..Amanın o da ne! Paramız yok ki bizim.."
            boyle osuruktan saçmalıkları nerden buluyolar arkadaş.resmen idiot muamelesi yapıyorlar insana..
            Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam arkadaşlar son mesajlarım ricamla forum yöneticisi tarafından silindi.

Özür dilerim hepinizden...
              Kurban olsunlar saa

Ortalık Çeçenistan alınganlık yok haa
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben dayanamıcağım metrise gidicem birazdan,yürüme 2 dk

Biraz daha geç gelselerdi hapishanenin önünde dev Trabzonspor bayrağı olucaktı ama bayrak biraz gecikti..
                Abi git bordo maviye bürünerek.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ben gidene kadar bunlar çıkıcak yola.

Türkiye'nin sayılı avukatlarından Şekip'in yaptığına bak. Ben sana okuyamazsın demedim adam olamazsın dedim Şekipp!
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• ama harbiden biz sirf birtanesi yakalansin derken fenerden hepsi yakalandi
                    Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Arka kapıdan ön kapıya hareketlendi otobüs, sonra tekrar arka kapıya döndü. Ne yapacaklarını şaşırdılar.

Yorum

• Baskılar olacaktır bize Medya'dan bölünmeyin parçalanmayın birsey yapanın ümüğünü sıkıyorlar burda bizle ilgili birsey yok tabiki söyle birsey var bunlar hep fb tarafından olan seyler bilgi almak için bizden birileri cagrilabilir sakin olun şampiyonluk kutlayın

Yorum

• Su ise bak ya. Bana birisi bu olaylari onceden anlatmis olsaydi deli diye yuzune bakmazdim. Herseyden once futbolumuz ve ulkem adina cok mutluyum.

Yorum

• İnşallah tsclub yeni formaları olanları geri alıp bedavaya türk bayrağı yapıştırırlar

Yorum

• Kaç dakikaya gelirler Metrise?

Yorum

• BMN olarak mükemmel bir birlik beraberlik mesajı vermemiz gerek. Bugünden itibaren İstanbul basını üzerimize gelecektir!
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X