Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar ne ek süresi bizim ayın 14 ünde kura çekimimiz 26 sında maçımız var o maçı oynarsak bir daha geri dönüşü yok bu işin. Bu yüzden BAHSEDİLEN SÜRE ASLINDA 15 TEMMUZ DEĞİL 13 TEMMUZDUR. O ana kadar karar verilmemişse geçmiş ola olur bize
    iki saattir diyorum...

gaziantepin 14 temmuzda maçı var..

bu maçın ertelendiği haberi gelene kadar 15 temmuz bile geç bir tarihtir..
    Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Ek süre verildiyse 15'indeki kura çekimi ne olacak? Hadi bu bir yana FB'nin küme düştüğü açıklansa, Kayseri ve Antep'in durumu ne olacak. Antep boşuna mı fazladan eleme oynayacak. Dolayısıyla Kayseri'de ligi Antep'in altında bitirmesine rağmen 2.turu bay geçip 3.turdan mı UEFA'ya katılacak?
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Pazartesi TFF toplantısı söz konusu. O güne kadar yeterli kamuoyu oluşturulur. Biraz daha bilgi sızdırılabilir.
        Karar çıkar.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaslar CNNdeki seyirci sorusunu (Trabzonsporu tutuklamalari olmadigindan konusmuyruz, diye cevap verdi Sunucu hanim), bu Forumdan Muhammedin sorusuydu

Isiginda isiniyoruz Muhammed Reis
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• iyide ben anlamiyorum bizim yönetimden ses yok cok garip bir seyden korkuyorlar yoksa bir seylermi var

Yorum

• Hemen karar vermeli TFF.
              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ek süre işi külliyen yalan...

26 Temmuz da ön eleme maçı var lig ikincisinin...

öncesinde kurası var...hadi kuraya "Türkiye temsilcisi" etiketiyle katıldın, 26 temmuzdaki maça kim çıkacak ?

Allah şikecilerin belasını versin...
                EK süre olayı için faik çetiner bizzat mehmet ali aydınlar ile görüşüp ağzından duymuş. Ek süre olayı doğru. Ama 15 gün ek süre faik çetinerin kendi yorumu o da en fazla 15 gün dedi.

Yorum

• Taraflı yayın yapan şeref yoksunu insanların programlarına itibar etmeyiniz arkadaşlar.

faik çetiner zibidisi ve bunun gibi yüzlercesini takmayın fazla. Hepsinin suratını görücez biraz daha sabır ya sabır.
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar ne ek süresi bizim ayın 14 ünde kura çekimimiz 26 sında maçımız var o maçı oynarsak bir daha geri dönüşü yok bu işin. Bu yüzden BAHSEDİLEN SÜRE ASLINDA 15 TEMMUZ DEĞİL 13 TEMMUZDUR. O ana kadar karar verilmemişse geçmiş ola olur bize
                    Federasyon Şampiyonlar ligi direkt katılımı için şimdilik isim bildirmesin.
                    Nasıl olsa sezonu erken açtık.
                    Oynarız elemeleri baktık elendik.
                    Federasyon özel durum nedeniyle yine bizi bildirsin.
                    İkinci hakkımızı kullanıp gruplara direk gideriz.
                    İki canımız olsun bu oyunda yani
                    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• 15 gün ek süre mi olur yalan onlar arkadaşlar. Zaten kuradan 11 gün sonra maç var. Ek süre olsa bile maximum 1-2 gün olur ki ona bile ihtimal vermiyorum.

Yorum

• ne ek süresi be adam uefa planini senin icin yeniden mi düzenlicek. Bunlar akli sira süre kazanip Feneri akliyacaklar. Yandi keten helvasi.

Umarim operasyonda kivirmalar ve yukardan müdahaleler olmasin.
                        En son nuri45 tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 23:38.
                        BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak poweraktion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iyide ben anlamiyorum bizim yönetimden ses yok cok garip bir seyden korkuyorlar yoksa bir seylermi var
                          ne diyecekler ki? ne söyleseler sorun olur. susmaktan başka yapabilecekleri bir şey yok.
                          Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• vay anasını ya şuraya bak kimin için yaptı kulübü için yaptı ne var diyor ya harbi delirdi bunlar..

TV8 deki adam.
                            Mirosław Szymkowiak -7-
                            -BMN Bursa-

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tff, Fener yonetiminden bazi kisilerle gorusuyor ve sonra Aykut ve Alex aciklama yapiyor. Aciklamanin icerigini biliyorsunuz. Bu olayin birbiriyle baglantisi var mi acaba? Neden durup dururken konusmaya basladilar. Offf paranoyak mi oldum ne ya!
                              ayni düsünceyi bende paylasiyorum

Yorum

• demin yazdım bu adam fanatik aziz ne yapsa mübah der
                                Erkan Fettahoğlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X