Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sampiyonlugu sonuna kadar hakettiler ama
    bank asya sampiyonlugunu
    bunlar bank asyayıda şike ile şampiyon bitirirler
    süleymanoğlu
    hayat beni 61 kenara

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zevk alıyorsunuz galiba?...
      Galiba abi... Ben 2 gündür burda olumsuz havayı sindirmeye çalışıyorum. Dün zaten çok kötü olumsuz bir hava vardı... Allah'tan bir kaç abi daha yardım etti de yarı yarıya sindirebildik bu olumsuz havayı... Dediğim gibi bu forumda bazı şeyler abartılıyor...
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşime dönmem gerek dönemiyorum. Oy oy oy oy..
        Hele dün beni görecektin
        pc ye bağlamışım kolaklığı bir kulağımda o netten tv programlarına bakıyorum diğer kulağımda normal telefon iş için konuşuyorum bir yandan foruma bakmaya çalışıyorum A llahtan bugün daha sakinim.
        ---------------------------------------
        KARADENİZ
        TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• İlk olarak forsa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          federasyon toplantısından cıkacak sonuc;

sampiyonluk trabzonspor adına tescil. fb -15 (son 5 mac icin) puanla lige baslar. gelirlerine temlik konur veya 1 seneligine el konur. aziz ve ekibi fbden el etek ceker. sivas ve eskisehire de bişeyler verirler buna benzer.

bundan baskasını da beklemiyorum.
          bunada şükür demem fb kümeye yoksa bu işlerin sonu gelmez korku vereceksin

Yorum

• Önce Mehmet Yıldız şimdi Ümit Karan... Bunlar ihaleyi Diyarbakır ve Giresun'a yıkacak gibi

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bilmiyorum Mustafa, Manüplasyon derdi olmayan hiç bir arkadaş bizimle ilgili ciddi bir bulgudan bahsetmiyor....
              Abi varsa bile böyle dedikodular suç sanırsam icra ile olur???
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• ŞL'ye katılım parasını bizim almamız gerek,eğer direk biz gideceksek.

Unutulmasın.

Yorum

• sezerin babası sezeri öpmüş çok duygusal anlar varmış. has.. arkadaş ya adamların yrdiği nanelerden kimse bahsetmiyo da babası öyle böyle yapmış. adam değil bunlar ya.
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak elifum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bunlar bank asyayıda şike ile şampiyon bitirirler
                    Ben sanmıyorum.. bence biz 2 sene daha fener yüzü göremeyiz... çünkü Fener'e sürprizler var Bank Asya'da Yenimalatya falan... Kasımpaşa... Bucaspor... Karşıyaka....
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Mahkeme sonucunda bu adamlar ceza alacak burası kesin.
                      Ancak sıkıntı Tff'nin vereceği karar. Tff karar verene kadar ortaya çıkartılan tabloda malesef pek olumlu gözükmüyor. Ama şimdi olmazsa 3 yıl sonra bu ligin şampiyonu biz olacağız. Tek korkum Tff'nin vereceği karar....

Yorum

• Benim öngörüm Fener'in alacağı ceza tüm Türkiye'yi şok edecek derecede ağır bir ceza olacağı. Medyadaki aşina olduğumuz yüzler bunu ısrarla gizlemeye çalışsa da işe hukuki gözle bakan kişilerin konuşmaları hep bu yönde.

Yorum

• Dün Tv8 Deki Stadyum programı neydi öyle ya . Koymuşlar FbLi eski yönetici yi diyor ki ;

Sadri Şener Saolsun Hermaçtan sonra şike şike dedi .

Oncelikle oraya 1 tane trabzonsporlu bir kişi koysalar adamı anında g.t edecek ama koyamamışlar. Bunun için sizleri o programı izlememeye davet ediyorum . Sinan engin zaten Aziz in köpekligini yapıyor inşallah aklanır diyor . Boyle diyecegine keşke yapmasaydı desen iş bitecek

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi kanun kanun kanun da.. Kararı mahkeme vermeyecek. Federasyon verecek. Ligde tutmak için herşeyi yapacaklardır. Hatta diğer takımlardan da yardım isteyeceklerdir. Diğer takımlar ve Uefa, federasyona rahatlık verirse o zaman görürüz verecekleri kararı..
                            arkadaşım hala anlamamakta ısrar edip milletinde aklını bulandırmayın YEETERRRRRRRRRRR...

Mahkeme kararı vermeyecekmiş..kim verecek halammı ? mahkeme şike teşvik ne varsa bunun kararını verecek...Gayet açık ve net...bu şekilde bir karar verirse TFF buna istinaden yol izleyecek...Öyle bir kararda tff nin kanunuda bellidir...bilip bilmeden sallayıp milletin aklını kurcalamasınız olmaz demi...
                            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Tutuklanma veya tutuksuz olarak yargılanma olacaksa bu kişiler

Bülent Uygun ve Mecnun O.. olur. Bunların bulasmadıgı pıslık yok mafya ıcındede var bunlar..

Emenike ve Sezer ceza alırsa külübü bağlamaz futbolcular ceker cezasını eğer onları yoneten kısı varsa oda ceza alır külüp etkılenmez..

Sabahtan beri bunları konusuyordular tv de
                              En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 10:48.

Yorum

• fENERBAHÇE MAZLUMLARI OYNAMAYA BAŞLADI. yok EMEKti alın teriydi.. ortam hazırlıyorlar. milletimizde sever mağdur edebiyatını. yenimalatyayı yeneme gel ligde 17 de 16 yap. balık abidik kubidik goller at o gollerin üstüne yatıp maçı al sonra bileğimizin hakkı de..

TS cephesinden de birileri çıkıp (yönetici, spor yazarı) TSnin hakkını yedirtmeyiz bu işin takipçisi olacağız , zaten şüpheleniyorduk türü şeyler söylemeli...

meydan fenerin mağdur edeb,yatına bırakılmamalı..

NTVSPOR zaten olayı küçümseme feneri kurtarma çabasında.

Bu arada ts ye laf atıp gündemi değiştirmeye çalışıyorlar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X