İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsagidaki haberi hepiniz biliyorsunuzdur ama soru sormak istiyorum bununla ilgili. Bu haber bizim (calinan son sampiyonlugumuzu geri alabilmek icin ) Fenerbahceden en az bir yöneticinin tutuklanmasi anlamina geliyormu ?
"Emniyetteki sorguları tamamlanan, aralarında Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, altyapı sorumlusu Cemil Turan, sarı-lacivertli futbolcular Sezer Öztürk, Emmanuel Emenike, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sportif Direktör Ümit Karan, Sivassporlu futbolcu Korcan ve Başkan Mecnun Odyakmaz'ın bulunduğu 26 kişi Beşiktaş Adliyesi'ne sevkedildi."
Yorum
-
İlk olarak CRICK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerede yazıyor ümit karanın serbest bırakıldığı?Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..
Yorum
-
adam bulamamaışlar,aykut kocamanı yine sürmüşler sahneye acıklama yapsın diye,olum aykut sen fb ye gelerek hayatını bitirdin,yalaka seni ,,seni ali şen boşuna şutlamamaış bizde seni adam zannetmiştik,penaltı lar irdelesin diyodun ,sizin her tarafınız irdeleniyor,,bakalım ne olacak..@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Eğer bu doğruysa süper
AYDINLAR: DURUM VAHİM
Mehmet Ali Aydınlar’ın, “Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum” dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, “F.Bahçe’nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği” kanaatinin oluştuğu kaydedildi.
Yorum
-
Borsa Trabzonspor en çok artanlarda...
Fener en çok düşenler de bir numara da...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar tutuklama değil, şimdi adliyeye sevk edildiler ve çıkacak sonuca göre serbest bırakılacaklar veya tutuklanacaklar.
tesekkürler."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ; Sezer,Emenike,Şekip ve Ümit Karan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılacaktır ..
Mecnun Odyakmaz tutuklanırsa Aziz kesin tutuklanır.
Cemil Turan ve İlhan Ekşioğluda tutuklanabilir..Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Savcının sorgulaması tahminen akşam 18:00-19:00 civarına kadar sürer..Savcı kanaat getirdiklerini nöbetçi mahkemeye sevk eder. Bazılarınıda mahkemeye gerek kalmadan salar. Nöbetçi mahkeme kararlarını gece 01:00 gibi açıklar ; ya tutuklar ya da tutuksuz olarak yargılamak için salar. Yani bu gece çok uzun olacak...
Hakkımızda hayırlısı olsun...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
1 kişi tutuklansa bile yeterli olur. Ama hepsi gidecek hiç merak etmeyin. Gitmesse ben gidip katil olacağım."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
Yorum