Teşvik denemiş bre şerefsizler çok kötü günaha giriyorum sizin yüzünüzden YANINIZA ARKADAŞ ARAMAYIN ŞEREFSİZLER!!! .Teşebbüs şike yapmayla aynı cezayla cezalandırılıyor.Neden bizden kimse gözaltında değil madem şerefsizler miş muşlu haberlerinizin.......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu yüksek sesle konuşmalıyız her yerde.
Yorum
-
TRABZON TEŞVİK DENEMİŞ
Bordo-Mavili kulübün, emniyetten sızan bilgilere göre Fenerbahçe’nin oynadığı Sivasspor ve Eskişehir maçları öncesi teşvik primi göndermek için devreye girdiği, ancak başarılı olamadığı ileri sürüldü. İki karşılaşma da F.Bahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanmıştı.
Bırak ya. Sivas hemde
Yorum
-
Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu suçsuz olsaydı rahatsızlanma numarası yapmazlardı.Hastaneye giderek zaman kazanmaya çalıştılar akıllarınca.Fb şimdiden milyonlarca lira zarar etti tersi bir durum olsaydı bunu ne emniyet ne de hükümet göze alabilirdi.
Bizden yana içim rahat Fenerin resmi yayın organları Lig Tv ve Hürriyet'in yaptığı haberlere zerre itibar etmiyorum.Bordomavi.net
Yorum
-
Benim içim çok rahat bizimkilerin birşeyler yaptığına inanmıyorum. Olsa olsa kızgınlık halinde kendi arasında konuşmuşlardır ve orada kalmıştır."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ilk gün alındıklarında ya habertürk'te ya vatan'da yazıyordu... çok iyi hatırlıyorum
HALDUN ŞENMAN
TFF'nin sitesinde de yazıyor zaten.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami mandıralıyıda görmek ıstıyorum ben trt 3 dekı programda ahkam kesiyodu fenerbahçe öyle şey yapmaz diye....And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Ya arkadaşlar hepinizden özür dilerim şimdi federasyonun sayfasına da baktım evet adam tescil işleri müdürü ama profesyonel futbolcu tescil işleri müdürü yazıyor.. Kusura bakmayın ama bu İstanbul medyası bunu bile doğru yazmıyorsa ben ne yapayım adım gibi eminim adama sadece tescil işleri müdürü demişlerdi....
Yorum
-
denesek bile ne olcak mehmet yıldız bırakıldı.bide sivas o maçta yenildiği halde.bizimkisi hem teşebbüs.sinirle söyledim derler bi halt olmaz.bide sonuç yok.sonuç yoksa emniyet bi halt suçlayamaz.babam emniyettte görevli böle bir olyla birini tutuklayamazlar diyor.sorun yok..
Yorum
Yorum