bize yeni şampiyonluk kupası yapsınlar.onların o pis ellerinin değdiği kupa kirlenmiştir,hiçbir şeyle temizlenmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Garip olan 14 nisandan önce şike suç değilmiş. Güzel olan da, "teşvik vermek" de küme düşürülmesini gerektiren suç olmuş. Bunu bilmiyordum... Fener kesinlikle bu işten kurtaramaz.....
Hababam sınıfında Kemal Sunal diyordu ya, Ne çekiyorsak Trabzondan çekiyoruz diye, tarih tekerrür ediyor. Önce 2 dk lık şampiyonluk, sonra da bir aylık şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede geçiyor abi bu ?İlk olarak Emre tarafından gönderildiAbi bu nerede yazıyor ?
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi bizim taraftar cikar ben böyle sampiyonluk istemiyorum sacmaligina baslar ..Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampiyonluk Trabzonspor'a verilirse...
göreyim sizi Selcuk Inan ve Egemen Korkmaz
."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
7 GELİYOR 7
Yorum
-
Neymis efendim Türk Futbolu kaos icerisine girermis, tövbe tövbe...
Asil gercekler ortaya cikmazsa kaos devam eder.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCnn Türk'te canlı yayınca söylendi. İsimleri net olarak söylemedi ama bir söylemediği kaldı
Neden milleti kandırıyorsun ki abi ?
Birde 800 milyor yazmışsın..
Yorum
Yorum