Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRT
    3 de dün akşam sayın ÖZKAN çok güzel konuştu; bir sözü..

Yeni sporda şiddet yasası neden çıktı, tff yonetimi neden değişti bunları bir düşünün, hepsi planlı programlı adım adım yapıldı ve sistem bu noktaya geldi. Artık güçlünün hukuku olmayacak, hukukun gücü konuşulacak...

Bu söz bile burdaki baz evhamlı arkadaşlara yeter..Tabiki o kadar şeyi anlamayıp bunu anlarlarsa...!
    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Biz Fenerbahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarıın önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Deliller oldukça sağlam.Gözaltına aldığımız kişilerin önğne belge koyuyoruz, kimse inkar edemiyor"

Savcı Mehmet Berk

kafada acaba mı ? olanlar için, kuşkuya şüpheye yer bırakmayacak açıklama..

devletin savcısı bunu söylüyor..
      Ne alakası var, adamın ağzından duydunuzmu, veya tff başkanından gazetecinin biri atmış ortaya bişi yayıldı..

Bukadar fazla umutlanmayın sonra valla çok üzülürüz..

Yorum

• Eğer Şampiyon Olursak , Mehmet Berk Abimizin Resimlerini Koyalım Profillere

Yorum

• Savcı tff başkanı Aydınlar a fenerin son 5 maçının sonucunu biliyorduk demiş. gazetelerin hepsinde yazıyor.
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akşama salarlar 26 kişiden 20-22 sini emenike,sezer şekip falanda tutuklanma falan olmaz
            Zevk alıyorsunuz galiba?...
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 kişi tutuklansa bile yeterli olur. Ama hepsi gidecek hiç merak etmeyin. Gitmesse ben gidip katil olacağım.
              renkdas, elini kirletme sen, bosver
              allah belalarini zaten vermis.
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• İşime dönmem gerek dönemiyorum. Oy oy oy oy..
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• ulan madem FBnin son beş maçının sonucunu önceden biliyordunuz, neden bir şey yapmadınız...neden bizim ağzımıza s....z!!! biz insan değil miyiz ? biz bu ülkenin vatandaşı değil miyiz ? neden engel olmadınız ? neden ???

Yorum

• “Yaşınılanlardan ötürü 104 yıllık bir çınar olan F.Bahçe’ye ceza verilemez. Bu olaylardan, şahıslar ceza alabilir ama F.Bahçe ceza almamalı”

Nihat Özdemir, Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı ve Cihan Kamer

Bu suçu kabul etme, Aziz Yıldırım'ı satmaktır..
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bilmiyorum Mustafa, Manüplasyon derdi olmayan hiç bir arkadaş bizimle ilgili ciddi bir bulgudan bahsetmiyor....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• federasyon toplantısından cıkacak sonuc;

sampiyonluk trabzonspor adına tescil. fb -15 (son 5 mac icin) puanla lige baslar. gelirlerine temlik konur veya 1 seneligine el konur. aziz ve ekibi fbden el etek ceker. sivas ve eskisehire de bişeyler verirler buna benzer.

bundan baskasını da beklemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne alakası var, adamın ağzından duydunuzmu, veya tff başkanından gazetecinin biri atmış ortaya bişi yayıldı..

Bukadar fazla umutlanmayın sonra valla çok üzülürüz..
                          Medyanın gnelinde yer alan asparagas gibi görünen "ilginç" haberler genelde doğru oluyor..

Yorum

• UEFA açıklama yaptı diyorlar, nereye yaptı??? Deutsche Welle'de bir haber olarak geçilmiş, o kadar, ama Fener'in lehine olduğundan bakıyorum her yerde dillendiriyorlar. Daha önce Deutsche Welle'nin türkçe servisinin herhangi bir haber için kaynak gösterildiğini görmüşmüydünüz?

Yorum

• Gülelim biraz da:
                              Alex de Souza'dan şike iddiaları sonrası ilk açıklama: "Benim heykel işi yattı mı şimdi?"
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ulan madem FBnin son beş maçının sonucunu önceden biliyordunuz, neden bir şey yapmadınız...neden bizim ağzımıza s....z!!! biz insan değil miyiz ? biz bu ülkenin vatandaşı değil miyiz ? neden engel olmadınız ? neden ???
                                Olayları delillendirmek gerekti sanırım. Seçimde vardı.

İade-i itibar yapılacaktır.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X