Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emenike transferinde Ali Şen devreye girmiş olabilir.Nitekim durağı Rusya oldu.Ali Şen çok sever mafyalarını.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana hiç öyle bir anlam vermiyor
      eğer her şeyin farkındaysanız
      sloganınız ya şampiyonluk ya da ligden çekilme olmalı
      Hocam neyi zorluyorsunuz anlamadım söylenen çok açık değil mi?Hakkımızsa verin şampiyonluğumuzu yok değilse gösterin belgelerinizi gönderin kümeye bunun neresi yanlış neden ligden çekiliyoruz.Biz burada bir duruş sergilemeliyiz ve bu kişilere bağlı olmamalı ben asla inanmıyorum ama işgüzar bir yöneticimiz yapmışsa böyle bir şey o zaman diyecek neyimiz olur o utançla yaşamak kolay olur mu?Bizim fblillerden bir farkımız olur mu o zaman.
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• ERDAL ABİ ;

Gençlerde isyanda !
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Sadri şener biza isnat edilen bişey yok dedi.Ben hiçbir ceza alacağımıza inanmıyorum.Eğer bir şüphesi olsaydı bu açıklamaları bile yapamazdı.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bana hiç öyle bir anlam vermiyor
            eğer her şeyin farkındaysanız
            sloganınız ya şampiyonluk ya da ligden çekilme olmalı
            Bu slogan bir tepki sloganidir.Aslolan istek sampiyonluktur.Ben kendimden eminim demektir.Ben böyle algıladım bu sloganı bilmiyorum sizler nasıl algıladınız

Yorum

• ya Şampİyonluk ya kÜme....!!!

Yorum

• O değilde Emenike cidden büyük yetenekti , bize gelse kariyeri çok farklı olabilirdi , aklına girdi Fener yazık...
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam neyi zorluyorsunuz anlamadım söylenen çok açık değil mi?Hakkımızsa verin şampiyonluğumuzu yok değilse gösterin belgelerinizi gönderin kümeye bunun neresi yanlış neden ligden çekiliyoruz.Biz burada bir duruş sergilemeliyiz ve bu kişilere bağlı olmamalı ben asla inanmıyorum ama işgüzar bir yöneticimiz yapmışsa böyle bir şey o zaman diyecek neyimiz olur o utançla yaşamak kolay olur mu?Bizim fblillerden bir farkımız olur mu o zaman.
                  Resim size mi ait?
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• slogan çok hoşuma gitti. bu olayın başından beri olan duruşumuzu yansıtan 4 kelime.

eğer bir suçumuz varsa ispatlayın, biz de çekelim cezamızı. ha eğer yoksa verin kupamızı!

YA ŞAMPİYONLUK YA KÜME!

o kadar......!..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fener doğru yolda aslında . Bizde yabancılardan kurtulsak fena olmaz . Süpürge MAA sayesinde kaç sene avrupa kupalarından ihraç edileceğimiz meçhul . Bu süre zarfında yerli oyunculara yatırım yapılabilir .
                      Şikeye karışmış takımların Avrupa'da henüz maça çıkmamış olması belki cezadan kurtarır bizi. Öyle ümit ediyorum. Biraz polyannacılık oldu ama olsun.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Tamuğ, yani diyoruz ki yok onu düşürelim ama bunu da şampiyon etmeyelim, yok o öyle olsun bu ama bu böyle olsun yok...Kitabın ortası ne diyorsa o....Beni sorarsan kararsızım...Yani bir taraftan transfer taksitlerini düşünüyorum sanki ben ödeyecekmişim gibi...

Ama son tahlilde "biat" kültürü var bende...Gürcan abi ile Şenol abi öyle diyorsa ben de katılıyorum ya şampiyonluk ya küme...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer bize şampiyonluğu vermiyorlarsa bizi düşüreceksin, yok eğer düşürmüyorsan o şampiyonluğu vereceksin arkadaş ! Bunun ortası yok!

Slogan kısa az ve öz, ama o kadar anlamlı ki! Anlayana!!!

YA şampiyonluk ya Küme.
                          Sende çalampura kadar ışık görmüştüm...aştın kendini...mahcubiyet içindeyim...

Yorum

• #yasampiyonlukyakume twitterden destek bekliyoruz.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Eğer devam edebilirsek önümüzde avrupa kupası maçları var .

Onun dışında Asya'dan Amerika'dan ve Kuzey Avrupa'dan fikstür durumlarına göre 20 civarı maç ayarlayalım , takım dünyayı dolaşsın . Süper ligde 1461 Trabzon oyuncuları görev yapabilir .

Yorum

• Bu arada Karabük de küme düşebilir yazıldı az önce ki hiç de mantıksız değil
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X