Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleangut forumdan alıntı:
Nevzat Şakar :"savcı bey´e 2 saatten fazla kalamayacağımı söylemiştim‚o da anlayışla karşıladı sağolsun."
İlk geldiğinde 14 gibi tekrar uğrayacağını söyleyen nevzat Şakar‚ ikinci gelişinde ise 1-2 saate çıkarım‚ 18´de başka bir randevum var dedi.
Yorum
-
İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
- Murat Özaydınlı serbest diye başlık açmış Angut'lar sonra baktılar serbest değil ağlanıyorlar , Allahım bana bu günleride gösterdin ya of acıyorum bunlara artıkççç
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleangut forumdan alıntı:
Nevzat Şakar :"Savcı Bey´e 2 saatten fazla kalamayacağımı söylemiştim‚o da anlayışla karşıladı sağolsun."
İlk geldiğinde 14 gibi tekrar uğrayacağını söyleyen Nevzat Şakar‚ ikinci gelişinde ise 1-2 saate çıkarım‚ 18´de başka bir randevum var dedi.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehop üç iki bir...
şampiyon oluyoruz yıl ikibin onbir...
bizi şampiyon yapacaklar...
Sen bu yorumu yapınca işler sarpa sarar şimdi.
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehop üç iki bir...
şampiyon oluyoruz yıl ikibin onbir...
-------------------------
bizi şampiyon yapacaklar...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada önemli değil ama bizim adliye muhabirine göre Özaydınlı serbest değil adliyeye gidiyor" SENİN ASİL DURUŞUN YETER "
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Murat Özaydınlı serbest diye başlık açmış Angut'lar sonra baktılar serbest değil ağlanıyorlar , Allahım bana bu günleride gösterdin ya of acıyorum bunlara artıkççç
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter kullanan arkadaşlar, mesajlarınızın başına #7geliyor7 yazmayı unutmayın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum