Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      angut forumdan alıntı:

Nevzat Şakar :"savcı bey´e 2 saatten fazla kalamayacağımı söylemiştim‚o da anlayışla karşıladı sağolsun."

İlk geldiğinde 14 gibi tekrar uğrayacağını söyleyen nevzat Şakar‚ ikinci gelişinde ise 1-2 saate çıkarım‚ 18´de başka bir randevum var dedi.
      ççç ççç ççç ççç

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• - Murat Özaydınlı serbest diye başlık açmış Angut'lar sonra baktılar serbest değil ağlanıyorlar , Allahım bana bu günleride gösterdin ya of acıyorum bunlara artık ççç
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            angut forumdan alıntı:

Nevzat Şakar :"Savcı Bey´e 2 saatten fazla kalamayacağımı söylemiştim‚o da anlayışla karşıladı sağolsun."

İlk geldiğinde 14 gibi tekrar uğrayacağını söyleyen Nevzat Şakar‚ ikinci gelişinde ise 1-2 saate çıkarım‚ 18´de başka bir randevum var dedi.
            Ben de bunu söylicektim şimdi biz burda birbirimizi yiyoruz bişey çıkacak mı diye bunlar da operasyonu bizim yaptırdığımızı zannediyolar ya güler misin ağlar mısın
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• yine yanlış anons özaydınlı serbest değilmiş...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hop üç iki bir...
                şampiyon oluyoruz yıl ikibin onbir...

bizi şampiyon yapacaklar...
                Aha da ......... geldik

Sen bu yorumu yapınca işler sarpa sarar şimdi.

Yorum

• Twitter kullanan arkadaşlar, mesajlarınızın başına #7geliyor7 yazmayı unutmayın.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hop üç iki bir...
                    şampiyon oluyoruz yıl ikibin onbir...
                    -------------------------
                    bizi şampiyon yapacaklar...
                    hoşgeldin sayın abim hoşgeldin
                    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada önemli değil ama bizim adliye muhabirine göre Özaydınlı serbest değil adliyeye gidiyor
                      Beter olsun... Azize ablasına masaj lazımdır metriste masaj yapar artık
                      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• muamma durumda özaydınlı'nın durumu
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• su angut forumun adresi olsada biraz gulsem ozelden biri verebilirmi ?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Murat Özaydınlı serbest diye başlık açmış Angut'lar sonra baktılar serbest değil ağlanıyorlar , Allahım bana bu günleride gösterdin ya of acıyorum bunlara artık ççç
                            Allahım ne büyüksün bu angutları 2 ayda şekilden şekile soktun ya hikmetine sual olunmaz

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Twitter kullanan arkadaşlar, mesajlarınızın başına #7geliyor7 yazmayı unutmayın.
                              yazıyoruz gökçebey
                              Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• ahaha yine mi yanlış anons valla yine yanlış anonsa krize giricem şimdi durduk yere
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X