"Fenerbahçeden yeni açıklama Futbolcumuz Bilicanın transferi için mezarlıklar müdürlüğü ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirilmiştir. " Ölecem yahu
Başka bişiyi isteselerde yapamazlar. çünkü herhangi bir aksi durumda önümüzdeki dönemlerde şikenin önü açılmış olacak. ileriye yönelik çok sorunlu bir karar olacaktır bu.
Fenerin yanında bir ka tv kanalı birkaç gazete ve bir kaç ta gazeteci müsvettesini de küme düşürürlerse ancak temizlenir bu iş
Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Ceza nın şeklini içeri bırakır...Bana kirli takım yollama der...
Mantıklı ama o zaman herkes teşebbüsten ceza alacak,kimse sahadaki sonuca etki etmemiş sayılacak(İtalya'da eksik paun kararları buna dayandırıldı,şike yapanlar düşürüldü)ordan mantık yürtüyorum.
Fb liler potonsiyel yüzsüzlükleri ile daha sonradan siz resmen sahaya etki olmamış diye karar verdiniz,futbolcuların emeğini verin şeklinde itiraz etmesinler diye kesin yazılı taahhüt alınmıştır,ondandır M.Ali Bey'in gülümsemesi.
En son bordox tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 15:35.
Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Bir arkadaşımız federasyonda görevli biri ile görüştü...Ama aldığı bilgiler o arkadaşın tahminleri olabilir....Yine de yazalım...Sakin sakin düşünelim...Dediğim gibi bu o arkadaşın aldığı bir haber midir yoksa tahminleri midir bilemiyorum
Mevzuat değişecek küme düşme kalkacak
Suçlu bulunan takımlar - puan ile başlayacak
Trabzonspor şampiyon ilan edilecek
Abi ilerki sayfalarda cevabını verdin mi bilmiyorum ama çok heyecanlandığım için sormak istiyorum hemen , peki şampiyonlar ligi hakkımızı alabilecekmiyiz ? Çünkü en az şampiyonluk kadar ilgilendiriyor bu beni.
bu arada eger illede bir pazarlik olacaksa sampiyonlar ligi hakkimizi vermezlerse kabul edilmesin sampiyonlar ligine katilirsak fb nin durumu bizi ilgilendirmez diyebiliriz tabiki böyle birsey etik degil..
Abi ilerki sayfalarda cevabını verdin mi bilmiyorum ama çok heyecanlandığım için sormak istiyorum hemen , peki şampiyonlar ligi hakkımızı alabilecekmiyiz ? Çünkü en az şampiyonluk kadar ilgilendiriyor bu beni.
şampiyolar ligi hakkını artık alamazsın o iş geçti takımlar bildirildi biz bir maç oynadık kuralar çekildi... sadece fener düştüğünde rakipleri bay geçecekler o maçı okadar...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Sadri şener gitsin o zaman,Egemen gelsin..Harika olur.Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.
Sen mi başkan olcaksın ? Bir taraftarda belki en başarılı sezonumuzu geçirdiğimiz başkan , yönetim ki bütün hileye hurdaya rağmen , diğer tarafta daha önce Bursayıda satmış olan Egemen.
En son UğuR tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 15:43.
Emenikenin yurt dışına satış görüşmelerinin borsaya bildirilmesi ilginç.Çünkü düşmeyi kabüllenmişler ve yabancılara para ödememek için onları yavaş yavaş elden çıkarmaya çalışıyorlar.
Hem feneri dusurmeyip hemde ligi sampiyonsuz tescil edicek adam Türkiyeyi birak dünyada yok...
Adami cizerler en kötu Almanyadan ben gelir ben cizerim, bu kadar buyuk bir serefsizlik olmaz zaten SL hayalimizi caldilar giderayak, bide bu ezikleri ligde tutamazlar, haaaa en az -30 puanla baslairlarsa belki susarim ama TFF -15 verip tahkimde onu -5 e baglayip ligde hic bisey yokmus gibi devam edersen futbolla iliskimi keserim, benim gib binlerce insan vardir...
Fener ligde tahkimden gecmis minimum -30 la baslamali yada dahada az puanla, yani ligde kalmasi anormal bir saha performansi sonucu olmali Oksa hakettigi BankAsya ya düser...
Ceza nın şeklini içeri bırakır...Bana kirli takım yollama der...
İçeri bırakamaz Erdal..yasada şike yapan takım küme düşer,fiile karışanlar şu kadar hapis cezası alır diyor..tff kafasına göre küme düşürmüyorum derse kendisi bu sefer aynı hakim karşısına çıkar..suç yani bu..düşürmemek,şike tespitinde yapılamaz yasaya göre..
Yorum