Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sende çalampura kadar ışık görmüştüm...aştın kendini...mahcubiyet içindeyim...

Hakan abi asıl kaynak sensin, az biraz yansıtabilmişsek ne mutlu bize

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emanuel Ebeninke
      aykut kocamanyan
      paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resim size mi ait?
        Evet hocam bana ait.
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fener doğru yolda aslında . Bizde yabancılardan kurtulsak fena olmaz . Süpürge MAA sayesinde kaç sene avrupa kupalarından ihraç edileceğimiz meçhul . Bu süre zarfında yerli oyunculara yatırım yapılabilir .
          Avrupa kupalarindan niye men ediliyoruz?

Yine yazayim, manipulasyon yapmis olan kulüpler ihrac edilecekler cünkü Uefa´ya temiz olduklarini taahhüt ederek kupaya katiliyorlar! TFF ise elinde herhangi bir belge olmadigi icin listeye göre Kulüpleri Uefa´ya bildirdi. Simdi ise Etik kurulundan gelecekleri veya direk Savciliktan gelen belgeleri Uefa ile paylasacaklar
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada Karabük de küme düşebilir yazıldı az önce ki hiç de mantıksız değil
            Yöneticilerden birinin bu süreçte aktif olma durumu ne olacak abi.Yasa diyor ya.
            Alınmadı sanırsam.

3.dalgada mı acep?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada Karabük de küme düşebilir yazıldı az önce ki hiç de mantıksız değil

Abi zaten Emenike transferinin Karabük macindan önce yapildigi tespit edilirse bundan daha ayan beyan sike olmaz herhalde...
              Bankadaki senetler ins. yok edilmez, ordan gelicek delillerle Fenerin sikesi tekrar onaylanicakdir...

Yorum

• baransu kesti sesini,adama sikebahceliler sabahtan beri küfü ediyor.
                Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
                rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet hocam bana ait.
                  Şenol Abi,
                  Bülent abi ikna olmuyor galiba
                  Ya şampiyonluk ya küme ye

Yorum

• Ya şampiyonluk ya küme

Yorum

• YA ŞAMPİYONLUK YA KÜME....

dik duruş budur...köşeli olmak budur...yumurta değiliz ki biz, bir o yana bir bu yana yuvarlanalım....

Yorum

Evet hocam bana ait.
                        Abi masallah, bir Anadolu rock grubunun bas gitaristi gibisiniz

O zaman ya sampiyonluk ya kume!

Yorum

Evet hocam bana ait.
                          O zaman, Ya Şampiyonluk, Ya Küme!!!
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Abi,
                            Bülent abi ikna olmuyor galiba
                            Ya şampiyonluk ya küme ye
                            Şundan çekiniyor: Karar vericilerin canına minnet...Dengelemek için bulunmaz fırsat...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Evet hocam bana ait.
                              Bu resim çok popüler oldu abi ama tek resimle olmaz,çeşitlemeler bekliyorum

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu resim çok popüler oldu abi ama tek resimle olmaz,çeşitlemeler bekliyorum
                                Şampiyon olunca uzun saçlarımı sıfıra vuracam Selçuk o zaman değiştiririm
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X