Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haha ermenike huzursuz oldugundan türkiyeden ayrilmis hadi canim

Yorum

• ya şampiyonluk ya küme diyoruz da bir sorum var naçizane;

şimdi bir yahut iki maçta teşebbüs de bulunmuş isek, reddedilemeyecek biçimde belgeler mevcutsa (inanmıyorum da) bizi de, feneri de bir lig aşağı düşürürseler razı mıyız yani ?

bu anlama mı geliyor bu?

Yorum

• Karabüklü bir Yönetici Kibrisa kacti diye duydum,dogrumu bilmiyorum.
        En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 29.07.2011, 01:39.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şundan çekiniyor: Karar vericilerin canına minnet...Dengelemek için bulunmaz fırsat...
          Aynı şeyden ben de çekiniyorum.

Bu adamlar öyle düşünemez insanlar ki, zaten kümeye razılar, fırsat bu fırsat mantığıyla hareket edebilirler.

Ben o nedenle aksi bir fikre kapılmadığım sürece ya şampiyonluk ya da şampiyonluk diyorum.

Eğer sürecin devamında bir şey çıkarsa o zaman ya şampiyonluk ya küme derim. Ki böyle bir şeyin olacağına kesinlikle inanmıyorum.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyon olunca uzun saçlarımı sıfıra vuracam Selçuk o zaman değiştiririm
            Değiştir abi,çünkü şampiyon olursak herşey değişecek.

Targeryanslar ve Starklar hükümdar olacak(bir diziden)

Yorum

• Şenol Abi zamanında çok konuşuldun hala konuşulmaya devam ediyorsun)))

Fuat Saka diyorum başka bir şey demiyorum) bir de maşallah diyorum

Yorum

• yaptiysa yönetimden biri cezayi çekeriz.
                yapana dünyayi dar ederiz.
                1 sezon sineye çeker bekleriz.
                ondan sonra yine feth ederiz.

YA SAMPIYONLUK YA KÜME
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şundan çekiniyor: Karar vericilerin canına minnet...Dengelemek için bulunmaz fırsat...
                  Bu slogana ve bu noktaya nasıl geldik?

Yönetim sert bir açıklama yapsın, böyle olmaz dediğimiz de tepkiler aldık.

Ama şimdi köşeli, sert ve net olmaktan bahsedilir oldu.

O zaman da farklı birşey söylemedik ki.

Çıkın ve haddinizi bilin, bizi bulaştırmayın diyerek masaya yumruğunuzu vurun dedik.

Şimdi ne değişti?

Veya bilmediğimiz, sizlerin bildiği birşeyler mi?

Aslında bu noktaya nasıl geldik?
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şampiyon olunca uzun saçlarımı sıfıra vuracam Selçuk o zaman değiştiririm
                    Abi ya hep ya hiçci felsefe saç traşına da yansıyacak galiba

Ne diyorduk ya şampiyonluk ya küme
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• iyi geceler herkese
                      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Kemal Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya şampiyonluk ya küme diyoruz da bir sorum var naçizane;

şimdi bir yahut iki maçta teşebbüs de bulunmuş isek, reddedilemeyecek biçimde belgeler mevcutsa (inanmıyorum da) bizi de, feneri de bir lig aşağı düşürürseler razı mıyız yani ?

bu anlama mı geliyor bu?
                        Ben razıyım...

Ya Şampiyonluk Ya Küme!!!
                        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Slogan verdiği mesaj itibari ile çok yalın ve çok net.

Çıkış noktasını idealize etmeye gerek yok ki.

Yorum

• Tamuğ, benim bildiğim yazdıklarım dışında hiç bir şey yok...Kaldı ki bana kalsa hala aynı yerdeyim bir kararı görelim...Ama şimdi abilerimiz bir şey dedi çare yok...Bu benim felsefem...Hayata bakışım...Kaldı ki düşün sokağa falan da denmiyor...Hiç değilse bir sloganımız olsun...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ya şampiyonluk ya kume sloganının altındaki mesajı gördüm eyvallah AMA ! Düşecek ne yaptık ya 3 çalışana da aynı 1 çalışana da aynı gomunizm ile mi yönetiliyor TFF

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Slogan verdiği mesaj itibari ile çok yalın ve çok net.

Çıkış noktasını idealize etmeye gerek yok ki.
                                Ne kadar medyaya yansıtabileceğiz veya ne kadar dikkate alınacağız buda önemli.
                                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X