ya şampiyonluk ya küme diyoruz da bir sorum var naçizane;
şimdi bir yahut iki maçta teşebbüs de bulunmuş isek, reddedilemeyecek biçimde belgeler mevcutsa (inanmıyorum da) bizi de, feneri de bir lig aşağı düşürürseler razı mıyız yani ?
Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
ya şampiyonluk ya küme diyoruz da bir sorum var naçizane;
şimdi bir yahut iki maçta teşebbüs de bulunmuş isek, reddedilemeyecek biçimde belgeler mevcutsa (inanmıyorum da) bizi de, feneri de bir lig aşağı düşürürseler razı mıyız yani ?
bu anlama mı geliyor bu?
Ben razıyım...
Ya Şampiyonluk Ya Küme!!!
Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Tamuğ, benim bildiğim yazdıklarım dışında hiç bir şey yok...Kaldı ki bana kalsa hala aynı yerdeyim bir kararı görelim...Ama şimdi abilerimiz bir şey dedi çare yok...Bu benim felsefem...Hayata bakışım...Kaldı ki düşün sokağa falan da denmiyor...Hiç değilse bir sloganımız olsun...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Ya şampiyonluk ya kume sloganının altındaki mesajı gördüm eyvallah AMA ! Düşecek ne yaptık ya 3 çalışana da aynı 1 çalışana da aynı gomunizm ile mi yönetiliyor TFF
Yorum