Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre bunu bilmiyordum... Enteresan...

Çok ilginç gerçekten...

Teknolojinin kendi hızı ve dönüşümü olarak değerlendirebiliriz elbette.

Ama zamanlama başlarına iş açabilir!

İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olcay Abi peki bu dinleme olaylarından sonra Koç Holding'in kurtlar vadisinde kullanılan kriptolu telefonun satışa çıkmasında(3,400tl)öncülük etmesine ne diyosun ?

Yorum

• Onur Belge denilen haysiyetsiz, TS de suçlu, teşvik girişiminde bulundu vs diyip duruyor...iğrenc canlı....

Yorum

• İlk olarak 1971 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        UEFA bu konuda cok ciddi. Onun icin bir korkum yok. TFF ya gerekeni yapacak, ya da UEFA Turk takimlarini (ulusal da dagil) tum organizasyonlardan en az 5 yil men edecek.
        öyle birsey olursa 20milyon fb'li degil 55milyon taraftar dökülür sokaga fblileri linç eder mazallah kan dökülür bu ülkede holigan dolu allah göstermesin tff artik herseyi tartacaktir
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• bu ulke amerikaya ve cemaate cok sey borclu.

ikisi olmasa kaba etinden komplo teorileri uretenler ne yapardi bilinmez.

Yorum

• Bu arada eski tahkim başkanına bakınca, "her kararında nasılda etkilenmiştir bu adam" demeden edemiyorum....

Yorum

• Uefa fbnin anasını belle.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabi tabi gittin Rusya'ya ya takılmazsın tabi klavye başlarında
                Siz erkekler Rusya diyince neden hemen başka bi moda geçersiniz anlamıyorum, pes doğrusu...

Yorum

• sekizincigun@tv8.com.tr

İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar TV8 de yayınlanan programın mail adresi varmıdır?

SMS dışında canlı yayına soru ve görüşleri nasıl iletebiliriz? İnternet sitelerinde iletişim maili göremedim

Yorum

• İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siz erkekler Rusya diyince neden hemen başka bi moda geçersiniz anlamıyorum, pes doğrusu...
                    Valla abla kusura bakmada sende hep milleti kolluyorsun ters bişey yazsalar da ters yapsam diye.

Hep bu anlarda çıkıyorsunuz ortaya.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bilgi olarak aktardım sadece heyecan yapmaya gerek yok
                      Heyecan değil aslında.

Da, fenerliler benzer argümanlarla davayı sulandırmaya çalışıyorlar.

Antuyu takip ederim. Oradaki bir numaralı iddia nato mato, cemaat.

Kendilerinin türkiyenin en büyük sivil toplum kuruluşu ilan etmişler. Son kale onlarmış da zartmış zurtmuş.

Adamlar kendilerini ne zannediyorlar anlamadım.

Şu islam Çupi denen aklı kendinden menkûl arkadaşın yazdığı "o büyüklük ne büyüklüktür, adı konmaz, anlaşılmaz" minvalindeki dangalak yazıyı almışlar önlerine.

Ulan İslam Çupinin zamanında adını koyamadığı yere savcı koydu koyması gerekeni.

Fenerin büyüklüğü, Türk Futbol Tarihinin en büyük Sahtekârlığı.

Yorum

• sekizincigun@tv8.com.tr

tv8 deki programın mail adresi bombalayın arkadaslar

Yorum

• Şimdi bu feneve shaktar maçından dolayı federasyonmu uefamı ceza verecek ?
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Şu bilet mevzusu da tam bir kalitesizlik, tam bir belaltı vurma hadisesi...

Suçsa da şike-teşvikle hiçbir ilgisi yok....

Konumuz değil yani....

Dikkat dağıtma girişimi tamamen....

Onur Belge, yarın ortamlara girdiğinde, sırtına iki tane "helal sana" tokadı yemek için ne durumlara düşüyorsun, yazık sana!!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Heyecan değil aslında.

Da, fenerliler benzer argümanlarla davayı sulandırmaya çalışıyorlar.

Antuyu takip ederim. Oradaki bir numaralı iddia nato mato, cemaat.

Kendilerinin türkiyenin en büyük sivil toplum kuruluşu ilan etmişler. Son kale onlarmış da zartmış zurtmuş.

Adamlar kendilerini ne zannediyorlar anlamadım.

Şu islam Çupi denen aklı kendinden menkûl arkadaşın yazdığı "o büyüklük ne büyüklüktür, adı konmaz, anlaşılmaz" minvalindeki dangalak yazıyı almışlar önlerine.

Ulan İslam Çupinin zamanında adını koyamadığı yere savcı koydu koyması gerekeni.

Fenerin büyüklüğü, Türk Futbol Tarihinin en büyük Sahtekârlığı.
                              Bir Fenerli arkadaşım bile bu Antuda'kileri anlamıyorum diyo , çok cahiller gerçekten kendilerini bu cemaat işi bu siyaset işi Aziz'i bitirmek istiyolar son kale Fenerbahçe'yi ele geçirdiler diyip avutuyolar kendilerini yazııık
                              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bu febeşlilerin bu hallerini gordumya olsemde gam yemem.
                                Aglamalar tehditler kume duşmemek icin her yolu deniyorlar.
                                Zavallı bir camia
                                федерации геев гей Фенербахче

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X