yalnız şakarı bekletip bekletipde, tam da 3. dalga ile operasyona çağrılmasına ne denir bilm,iyorum. biz bu ülkenin, futbol konusunda gavisconumuyuz sodasımıyız anlamadım gitti!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak izmirdenayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber 61 diyor i: N.Şakar da ifade veriyor
İnşallah bizim için en hayırlısı olur.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
İlk olarak DenizciSükrü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTerbiyesizlige gerek yok, genc. Hizli yazdim sonra duzelttim. Haber veriyim dedim. Boyle durup dururken en basit seyden ona buna laf sokmaya calisman dogru degil.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabir ne kadar doğru siz karar verin ama "bir delinin bin köye zararı var"
yazık değil mi? ifade dahi olsa bizim ne işimiz var adliyede....
Edilen teklifi direkt reddeden maç satmayan biri..
Ama gelip o da ifade verdi..Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi A Haber’de son dakika haberi var. Nevzat Şakar adliyeye gelmiş ama ayrılmış, ifadesini öğleden sonra verecekmiş.
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi A Haber’de son dakika haberi var. Nevzat Şakar adliyeye gelmiş ama ayrılmış, ifadesini öğleden sonra verecekmiş.
Nevzat Şakar'da hiçbir şey çıkmayacak,ben çok rahatım.
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanatikin mansetine bakarmisiniz.....Cahil bir insanın yanında,kitap gibi sessiz ol...
''hz mevlana''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum