Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yalnız şakarı bekletip bekletipde, tam da 3. dalga ile operasyona çağrılmasına ne denir bilm,iyorum. biz bu ülkenin, futbol konusunda gavisconumuyuz sodasımıyız anlamadım gitti!!!

Yorum

• Fanatikin mansetine bakarmisiniz.....
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Hayırlısıyla, milletin diline dolanan ifade işi nihayet ortadan kalkacak.

Yorum

• İlk olarak izmirdenayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haber 61 diyor i: N.Şakar da ifade veriyor
          Versin ifadesini. Ne kadar erken o kadar iyi.

İnşallah bizim için en hayırlısı olur.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Adamın namazını da iç ettiler arkadaş
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Nevzat Başkan inşallah kısa zamanda ifadesini verip ordan çıkar.

Yorum

• Nevzat Şakar serbest kalırsa biz bu işten tamamen aklanıyoruz demektir.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak DenizciSükrü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Terbiyesizlige gerek yok, genc. Hizli yazdim sonra duzelttim. Haber veriyim dedim. Boyle durup dururken en basit seyden ona buna laf sokmaya calisman dogru degil.
                  ben onu sana demedimki samanyolu haber sitesi öyle yazmız nevzat çakar diye niye üstüne alınıyorsunki...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tabir ne kadar doğru siz karar verin ama "bir delinin bin köye zararı var"
                    yazık değil mi? ifade dahi olsa bizim ne işimiz var adliyede....
                    uğur uçar bu sürecin en temiz insanlarından biri..

Edilen teklifi direkt reddeden maç satmayan biri..

Ama gelip o da ifade verdi..
                    Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• spordabugun.com , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, spordabugun.com tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi A Haber’de son dakika haberi var. Nevzat Şakar adliyeye gelmiş ama ayrılmış, ifadesini öğleden sonra verecekmiş.
                        ooooo ozaman bizim için korkulacak birşey yok

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi A Haber’de son dakika haberi var. Nevzat Şakar adliyeye gelmiş ama ayrılmış, ifadesini öğleden sonra verecekmiş.
                          Büyük ihtimalle Cuma namazını kılıp sonra gelirim demiştir

Nevzat Şakar'da hiçbir şey çıkmayacak,ben çok rahatım.

Yorum

• namaza kadar çıkar inşaallah

edit: mübarek bir üni.öğrencisiyim, namazdan sonra gidecekmiş zaten
                            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fanatikin mansetine bakarmisiniz.....
                              fanatiğin sitesine girmeme kararı almıştım ama mecbur kaldım..umut fakirin ekmeği,garipler bişey çıkmasını bekliyorlar ama bekledikleri olmayacak...
                              Cahil bir insanın yanında,kitap gibi sessiz ol...

''hz mevlana''

Yorum

• İfadeden sonra serbest bırakılıp başkanın yurtdışı yasağı da kalkıyor mu? Kaymaklı kadayıf olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X