Bu fenevbahçeyi bölgesel amatör lige yollamak lazım.Bu kadar şikeye bölgesel amatör bile ödüldür...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fenevbahçeyi bölgesel amatör lige yollamak lazım.Bu kadar şikeye bölgesel amatör bile ödüldür...
böyle pislik bir takım benim ligime gelsin istemem ben olsam.
Yorum
-
İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa nın maçı başlamak üzere
stadta tepki oldu mu acaba
Teksas neden bu kadar sessiz
Yorum
-
İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursanin avrupa macini neden ligtv veriyor anlamadim? hic bir avrupa maci vermezlerdi simdi ne oldu ?
neyse link istiyen ozelden yazabilir7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
@ Gürcan Abi
Gürcan Abi katılıyorum da, zaten bizim başarısızlık diye nitelendirdiğimiz "Şampiyon Olamama" sendromunu tetikleyen de zaten senin yazında koyulaştırdığım bölüm...Biz "Türk futbol otoritelerinin İstanbul merkezli hukuk-adalet anlayışı" ndan dolayı şampiyon olamıyoruz zaten...bu da bizde ciddi "özgüven eksikliğine" neden oluyor..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum paylaşan oldumu
@LutfuTurkkan
MHP Kocaeli Milletvekili
tweti
Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim.
cevaplar
sayın vekilim fb ile Trabzonsporu nasıl bir kefeye koyarsınız yada duyum mu aldınız da böyle diyorsunuz anlayamadım?
Hayrola vekilim ne oldu bişey mi duydunuz?
bir sonraki tweti
@LutfuTurkkan Lütfü Türkkan
Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım..NO MERCY..
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞifreyle istiyorum: Tarlalar yeşillendi mi, başaklar oldi mi, toplayıp vazoya koyup seyredelum mi.tarlanin kalitesi nasil
Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursanın oyununu ve rakibini gördükten sonra bizim dünkü oyunumuz ve rakibimizi değerlendirdiğimde bu sene şov yaparız gibi gelior...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum