Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu fenevbahçeyi bölgesel amatör lige yollamak lazım.Bu kadar şikeye bölgesel amatör bile ödüldür...

Yorum

• Bursa nın maçı başlamak üzere
      stadta tepki oldu mu acaba
      Teksas neden bu kadar sessiz

Yorum

• İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu fenevbahçeyi bölgesel amatör lige yollamak lazım.Bu kadar şikeye bölgesel amatör bile ödüldür...
        amatörü bile öldürür bence.. oradaki takımlara da yazık.

böyle pislik bir takım benim ligime gelsin istemem ben olsam.

Yorum

• Su an oynanan maclar play offlara girebilmek icin mi oynaniyor ? Ohooo Gaziantep'in daha uzuuuun yolu var..

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursa nın maçı başlamak üzere
            stadta tepki oldu mu acaba
            Teksas neden bu kadar sessiz
            bı sarkı soyluyolar ama ne dedıklerını anlayamıyorum

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bursanin avrupa macini neden ligtv veriyor anlamadim? hic bir avrupa maci vermezlerdi simdi ne oldu ?
              neyse link istiyen ozelden yazabilir
              Şifreyle istiyorum: Tarlalar yeşillendi mi, başaklar oldi mi, toplayıp vazoya koyup seyredelum mi.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• @ Gürcan Abi

Gürcan Abi katılıyorum da, zaten bizim başarısızlık diye nitelendirdiğimiz "Şampiyon Olamama" sendromunu tetikleyen de zaten senin yazında koyulaştırdığım bölüm...Biz "Türk futbol otoritelerinin İstanbul merkezli hukuk-adalet anlayışı" ndan dolayı şampiyon olamıyoruz zaten...bu da bizde ciddi "özgüven eksikliğine" neden oluyor...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• bursalılar besıktas kumeye dıyo baska bısıler dahada dıyolarda anlayamıyorum lıg tvde sesı kesmıyo hayret

Yorum

• beşiktaş kümeye diye bağırıyo bursalılar

Yorum

• Bursa da beşiktaş ve fenere yoğun tepki var...helal olsun...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bilmiyorum paylaşan oldumu

@LutfuTurkkan
                        MHP Kocaeli Milletvekili

tweti

Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim.

cevaplar

sayın vekilim fb ile Trabzonsporu nasıl bir kefeye koyarsınız yada duyum mu aldınız da böyle diyorsunuz anlayamadım?

Hayrola vekilim ne oldu bişey mi duydunuz?

bir sonraki tweti

@LutfuTurkkan Lütfü Türkkan

Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım..
                        Şimdi okudum adama twitter'da tepki yağıyo.
                        NO MERCY..

Yorum

• bjk kümeye diyolarda fener için ne dediler anlayamadım ben
                          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şifreyle istiyorum: Tarlalar yeşillendi mi, başaklar oldi mi, toplayıp vazoya koyup seyredelum mi.
                            nasil guzel yesillendimi tarlanin kalitesi nasil
                            Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Bursanın oyununu ve rakibini gördükten sonra bizim dünkü oyunumuz ve rakibimizi değerlendirdiğimde bu sene şov yaparız gibi gelior...

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursanın oyununu ve rakibini gördükten sonra bizim dünkü oyunumuz ve rakibimizi değerlendirdiğimde bu sene şov yaparız gibi gelior...
                                bursada is yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X