Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ula bu bursasporluların hepsi böyle

mazosistde onlarla aynı , hepsi kolpa !

Pis koyduk hala gelip burda tartısıyor , adam degilsiniz !

Yorum

• http://www.multiupload.com/9X9V5AWVSH
      http://www.multiupload.com/UJ9CD9J38J
      http://www.multiupload.com/LK96VFGCQS
      http://www.multiupload.com/2Z2HJB0TP6

buyrun arkadaşlar maçı download etmek isteyenler için görüntü gayet iyi
      KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kuzey kale arkasında inşaat vardı o yüzden taraftar alınmadı.

Kuddusi seni unuttum sanma 3 sarı kartı çıkarma kolaylığın bile yetmedi şu maça. Yetemezdi de...

İlk defa bu kadar formalı taraftarımızı gördüm. Ayyıldız'dan mıdır nedir ? Ama ne olursa olsun helal olsun. Hep böyle olalım.
        Ben de ilk kez forma giyemedim kalbim etkilenmesin diye

Yorum

• İnşallah Avni Aker tribünleri de İstanbul daki gibi olur artık

Yorum

• Maça kaptan olarak çıkan Selçuk'un neden kupayı kaldırmadığını merak etmiştim. Helal olsun dev yürekli insan.

Ağabey kupayı sen kaldır!

Süper Kupayı Anadolu’ya taşıyan ilk takım olan Trabzon’da seremoni öncesi duygusal anları yaşandı!

Bursaspor’u farklı yenerek Süper Kupayı Anadolu’ya taşıyan ilk takım olan ve müzesindeki tek eksiği de gideren Trabzonspor’da seremoni öncesinde sahaya kaptan olarak çıkan Selçuk’u Egemen’e yaptığı teklifi duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Yattara ve Umut Bulut’un yokluğunda 3. kaptan olarak takımın başında sahaya çıkan Selçuk, Bursalı olan ve daha önce de takım kaptanlığı yapan şu an da 4. kaptan olan Egemen’in yanına giderek, “Ağabey kupayı sen kaldır. Bu onur sana yakışır. Sen bizim büyüğümüzsün” dedi. Selçuk’un bu teklifi karşısında gözleri dolan Egemen, arkadaşına teşekkür ettikten sonra Yattara ile birlikte kupayı havaya kaldıran isim oldu.

'ASLA UNUTMAYACAĞIM'
            Selçuk’un yaptığı bu jesti asla unutmayacağını vurgulayan Egemen, “Bu olay Trabzonspor içindeki büyüklere saygı, küçüklere sevginin en büyük göstergesi. Yıllardır bir arada olmamızın bunda büyük payı var. İnanıyorum ki bu birliktelik bu sezon bizi başarıdan başarıya koşturacak” dedi. “Egemen ağabey şu ana kadar tanıdığım en karakterli insanlardan biri” diyen Selçuk, “Tam bir beyefendi. Ayrıca kimin başı sıkışırsa onunun yardımına koşan bir insan. Kupayı kaldırmanın ona çok yakışacağını düşündüğüm için bu teklifi yaptım” diye konuştu. Liverpool ile oynayacakları Avrupa Ligi Play-off maçına da değinen Selçuk, “Turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız” diyerek sözlerini bitirdi.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Ne maçtı be gollerde bağırmaktan sesim kısıldı. Bursaspor'un bir tarafından kan aldık resmen

Yorum

• korsana kiziyoruz yönetim neden uyuyor neden önlem aldirmiyor yasal slem yaptirmiyor. Korsan sucsa stadin etrafinda satiliyorsa yönetimin uyumasindan kaynaklaniyor yada oradan birileri para kazaniyor
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BMN organizasyonuna katılanlar arasında formasız olana veya korsan ürün giyene satın alana rastlamadım. Hatta çoğu iki forma getirmiş, stadda forma değiştirdiler.

Trübünlerin bordomavi formalarla dolu olması güzel ama hala rengi solmuş formalarla korsan ürünlerle stada gelmek kötü.
                  Korsan ürün konusunda kesinlikle katılıyorum ama rengi solmuş formayı binbir zorlukla alan insanlar var.O yüzden bu durumu anlayışla karşılamak lazım.Bir formaya herkes 70-80 tl veremeyebilir.Bence herkes içindeki Trabzonspor sevgisini pekiştirebilsin kendine bir forma bir tişört alabilsin diye, yönetimin alım gücü düşük taraftarlarımıza yönelik bir çalışma yapması gerekir.Böylece hem sürümden kazanılır hem de formasız renkdaşımız kalmaz.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Bu sene iki final maçımızda mükemmeldi

Hep böyle olsun

Yorum

• Gürcan abi Sadece bu sayfadasın artık Ankaragücü maçını tartışma vakti rehavet olmasın aman ha !
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sahte formalar stadın önünde bile satılıyor bu nasıl iş anlamadım.keşke taraftar grupları sahte forma satanları püskürseydi ordan

evet yaa göz göre göre sahte forma satanlara izin vermemek lazım zaten bir maçta uyarı gelse satılmaması sağlansa birdaha hiç kimse buna cesaret edemez
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Selçuk'um beni de duygulandırdı..
                          Herkese nasip olmayacak kadar karakterli bir takıma sahibiz. Süper kupa olayı için değil, iki yıldır bunun farkındayız. Allah devamını nasip etsin.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sene iki final maçımızda mükemmeldi

Hep böyle olsun
                            Önceden final maçlarını beceremediğimizden yakınırdık (96 da bunun bir örneğidir...). Şimdi en kritik maçlarımızda çok rahat ve başarılıyız. Şenol Güneş farkı bu sanki.Kore'de üstüne çok fazla koymuş da dönmüş...

Darısı Liverpool'a
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Yiğit, maç başlığına genelde iki gün kala giriyorum. Bir hafta oradan çıkmıyorum Maç önü ve sonunu seviyorum. Zaten bütün mücadelemiz sahadaki 90 dakika için değil mi? Gerisi hikaye..

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bu başlık yorumu, konuşulmayı hakediyor renkdaşlar...Sadece eleştirmek olmaz...
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X