Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• görün de bakın o zaman...Normal zamanlarda çok iyiydiler ya...ben doğruları söylüyorum..ne eksik ne fazla
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaş senin bir iletini de beğendiğim günleri de görebilecek miyim?
      Bu nedir şimdi ya?
      Göremeyeceğiz malesef

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Liverpool diye bağıran taraftarın, o zaman bjknin başında kimin olduğunu düşünmemesine ne denir bilmiyorum.
        niye şaşırdın ki?
        önünü arkasını düşünüp konuşacaksan bursalı olamazsın

konu saptı ya

onu bunu bırakın da dedik dedik ama sonunda hakkaten yaktık olimpiyatı be
        İmza...

Yorum

• Ş.Liginde Bursa'ya R.Madrid'in çıkmasını çok istiyorum.
          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Trübündeki güzellikleri ve coşkuyu görmek istemeseler de tarihi bir gün yaşadık. Trabzonspor taraftarının coşkusu, sezon öncesi takımın hazır olması birilerini fena korkutmuş anlaşılan. Şampiyonluk adaylarını ve oynadıkları futbolu gördük işte. Taraftar diye pompalananları da gördük.

Büyük takımız, büyük caimayız vesselam.

Sezonu çifte kupa ile kapadık. Sırada yeni sezonun kupaları var.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya bursa bursa dediler bir avuc cıktı karşımıza

Ben de diyordum 3 milyonluk şehir kıçlarının dibinde istanbul şampiyon olmuş takımları stada en az bizim kadar gelen olur diye düşünmüştüm Ama daha stada gelirken herşey ortaya çıktı Bursaya ayrılan yoldan geldik olimpiyata o yolda BORDOMAVİ RENKLER TARAFINDAN işgal edilmişti

Yorum

• biz hep süperiz tshirt ü internetten satışa hala çıkmamış
                ya millet gaza gelmişken para kazanacaksınız ey yönetim.
                bana verin şifrelerini vallaha bedavaya tasarımını güncellemesini yaparım sitenin.
                İmza...

Yorum

• Ah be Mazom her Bursasporlu gibi sıkışınca sende godun yola demek.. Güle güle..
                  Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• sporda kardeşlik olmaz saygı olur, biz geçen senenin şampiyon takımını ve teknik direktörünü alkışlayarak saygımızı gösterdik. bursa taraftarları ise maalesef bu saygıyı gösteremedi ama kendi takımları gösterdi bunu. ben burdan bursaspor takımını ve ertuğrul sağlam'ı gösterdikleri saygıdan ötürü kutluyorum keza kendi takımımı ve taraftarlarımızı da. umarım saygı denen olgu bursaspor taraftarlarında da gelişir ve başarılarının geçici ama tekrar kazanabilinen, kişiliğin ise bir kez yittiğinde tekrar kazanılamayan bir olgu olduğunu anlarlar.
                    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Belki korkup maça gelememişlerdir nerden biliyorsunuz... hem olası skordan hem de 40 bin Trabzonsporlu ile karşılaşma riski nedeniyle...
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• ''Kupayı alıp 2,5 milyon euro yu da kasasına koydu'' diye haberde bir şey duymuştum doğru mudur?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Görüşecez tabi mazo görüşecez

Ama dikkat edin sizin için görüşmemiz pek hayırlı olmaz
                          Görüşelim tabii ki 40yıl sonra hakemle yenmişsiniz bizi onu mu görüşüeceğiz
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ''Kupayı alıp 2,5 milyon euro yu da kasasına koydu'' diye haberde bir şey duymuştum doğru mudur?
                            hasılatın %60 ı kazanan takıma gidecekti.
                            keşke bursalılar da doldurabilseydi tribünü
                            50000 kişi olsa ortalama 35 liradan düşünsek 1M TL burdan gelir
                            ama federasyonun süper kupa primini bilmiyorum.
                            İmza...

Yorum

• İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer 12. haftada kavga olursa seni de orada görmek isteriz Armağan..

Ortama laf olsun diye yazmayı mantığım almıyor..
                              Ali abi, Bmn İstanbul'u getirtmeye meraklısın Bursa'ya
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ş.Liginde Bursa'ya R.Madrid'in çıkmasını çok istiyorum.
                                İngilizler daha mantıklı. Fikstüre göre de 3.maç olsun, Bursa'da olsun. Bursa 1-0 yensin. Bakın İngilterede neler oluyor. Roma-Manchester , Bjk-Liverpool maçlarını unutmayınız. Hep ilk maçlarda puan kaybeden ingilizler. Devamını biliyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X