görün de bakın o zaman...Normal zamanlarda çok iyiydiler ya...ben doğruları söylüyorum..ne eksik ne fazla
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş senin bir iletini de beğendiğim günleri de görebilecek miyim?
Bu nedir şimdi ya?
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool diye bağıran taraftarın, o zaman bjknin başında kimin olduğunu düşünmemesine ne denir bilmiyorum.
önünü arkasını düşünüp konuşacaksan bursalı olamazsın
konu saptı ya
onu bunu bırakın da dedik dedik ama sonunda hakkaten yaktık olimpiyatı beİmza...
Yorum
-
Trübündeki güzellikleri ve coşkuyu görmek istemeseler de tarihi bir gün yaşadık. Trabzonspor taraftarının coşkusu, sezon öncesi takımın hazır olması birilerini fena korkutmuş anlaşılan. Şampiyonluk adaylarını ve oynadıkları futbolu gördük işte. Taraftar diye pompalananları da gördük.
Büyük takımız, büyük caimayız vesselam.
Sezonu çifte kupa ile kapadık. Sırada yeni sezonun kupaları var.
Yorum
-
İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bursa bursa dediler bir avuc cıktı karşımıza
Ben de diyordum 3 milyonluk şehir kıçlarının dibinde istanbul şampiyon olmuş takımları stada en az bizim kadar gelen olur diye düşünmüştüm Ama daha stada gelirken herşey ortaya çıktı Bursaya ayrılan yoldan geldik olimpiyata o yolda BORDOMAVİ RENKLER TARAFINDAN işgal edilmişti
Yorum
-
sporda kardeşlik olmaz saygı olur, biz geçen senenin şampiyon takımını ve teknik direktörünü alkışlayarak saygımızı gösterdik. bursa taraftarları ise maalesef bu saygıyı gösteremedi ama kendi takımları gösterdi bunu. ben burdan bursaspor takımını ve ertuğrul sağlam'ı gösterdikleri saygıdan ötürü kutluyorum keza kendi takımımı ve taraftarlarımızı da. umarım saygı denen olgu bursaspor taraftarlarında da gelişir ve başarılarının geçici ama tekrar kazanabilinen, kişiliğin ise bir kez yittiğinde tekrar kazanılamayan bir olgu olduğunu anlarlar.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Belki korkup maça gelememişlerdir nerden biliyorsunuz... hem olası skordan hem de 40 bin Trabzonsporlu ile karşılaşma riski nedeniyle...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüşecez tabi mazo görüşecez
Ama dikkat edin sizin için görüşmemiz pek hayırlı olmaz40yıl sonra hakemle yenmişsiniz bizi onu mu görüşüeceğiz
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Kupayı alıp 2,5 milyon euro yu da kasasına koydu'' diye haberde bir şey duymuştum doğru mudur?
keşke bursalılar da doldurabilseydi tribünü
50000 kişi olsa ortalama 35 liradan düşünsek 1M TL burdan gelir
ama federasyonun süper kupa primini bilmiyorum.İmza...
Yorum
-
İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer 12. haftada kavga olursa seni de orada görmek isteriz Armağan..
Ortama laf olsun diye yazmayı mantığım almıyor..Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞ.Liginde Bursa'ya R.Madrid'in çıkmasını çok istiyorum.Roma-Manchester , Bjk-Liverpool maçlarını unutmayınız. Hep ilk maçlarda puan kaybeden ingilizler. Devamını biliyoruz
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
Yorum