Ayrıca Tranzon Maraton tayfasıda bu maçı 90 dakkika kameraya alsında takıma nasıl destek verilir öğrensinler.Bu takım İstanbulda olsa Su tarftarla yenilmez.Türkiyenın'de en sağlam Tribünü oluruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
Ben tezimde ısrarlıyım...Daha maçın başında bile bizimkilerin sahaya yayılışı güven veriyordu...Bu tribünü etkiliyor bence...Yani tribün sahayı değil saha tribünü ateşler benceÖyle de oldu
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Hadi itiraf edin hepinizin içinden geçti değil mi " Allahtan JaJa ile kesin anlaşıldı yoksa vazgeçerdi bizimkiler bu akşamdan sonra" diye))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
- Resmen Ezdik Bursalıları..Yolda Giderken Bile , Her Yer adeta Bordomaviydi , Tribünler full , Herkes Bağırıyor , Gayet Saygılı DavrandıkBu Taraftar Herşeye Layık
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Daha tam hazir degiliz ama yinede Fener, Bjk, Gs ve Bursaya göre, su an en hazir takim Trabzonspor ve ilk 5 hafta ligde karsimiza kim cikarsa ciksin, bizi kimse durduramaz gibi geliyor bana.
Helei (Allahin izniyle) su Liverpoolu bir eleyelim, ondan sonra tut Trabzonu tutabiliyorsan.
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu bunu bilmem Erdal Abi Bugun Taraftar ateşledi Takımı.Şu Trıbun Trabzonda olsun,Yada Bu takım istanbulda olsun Geçen sene 12 Puan ekle
Yorum
-
Yarın bol bol konuşuruz...Bursaspor taraftarı maçın sonunu beklemeyerek ayıp etti...Alkışlamalarını beklerdim...Bana da ayıp etmiş oldular ya neyse...Bizim tribün bütün ayıpları örttüTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEve Şimdi geldim...Bursaspor Taraftarlarını övenlerin yüzleri biraz kızardımı?
bu işler atkı sallamakla olmuyor der geçerim..
güzel oldu güzel..“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi itiraf edin hepinizin içinden geçti değil mi " Allahtan JaJa ile kesin anlaşıldı yoksa vazgeçerdi bizimkiler bu akşamdan sonra" diye))
eğer yenilirsek çok büyük tepki olur diye dün gece bitirdiler transferi..
yumurta dayanmadan icraat olmuyo
Yorum
-
Yanılıyorsunuz uşaklar, inanın bana yanılıyorsunuz...Bu gün takım "sahanın hakimi benim" dediği için tribünler bunu duydu...Aynı şey Trabzonda olsun orda da durum bu olur...Görün bakın....
Önce takım diyecek ben ne yaptığımı biliyorum, kontrol bende, mücadele edeceğim....Tribün bunu anlar, okur ve karşılığını verir...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
- Texasın Gözü Taraftar Gördü ,
-Real Madridi İstiyorlarmışta felan filan , Plystation Zannediyolar Herhalde , Bu Kafayla Oynarlarsa Bjk'nın Rekorunu egale ederler hatta KırabilirlerTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Olsun be Ömer...İyi adam aldık...Dahsı hocanın tam aradığı tipte bir adam aldık....Bu kısmı hatırlatayım yine....Hoca'nın asıl istediği tam da böyle bir adam....
Şimdi Cale yi hep böyle oynamaya mecbur edecek bir sol bek bekliyorumTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
bu sayfayi takip eden bursasporlulara itafen yazilmistir...
OSMANLI ya baskentlik yapmis memleketin hamburger cocuklari...
OSMANLIya baskentlik yapan bir sehrin takimi oldugunuzu soyleyip , OSMANLIyi ve Buyuk TURK Milletini isgale yeltenmis ingilizlerin torunlarina tribunde saksak yapmaya utanmadiniz mi ey Buyuk OSMANLI nin ya baskentlik yapmis sehrin hamburger cocuklari..???? o yalanmaya calistiginiz adamlarin bu guzel memleketimizi isgal etmis y..saklarin torunlari oldugu akliniza gelmedi mi o kus beyinlerinizle bize kilcik atmaya calisirken...???
sonra da size yumasaksiniz diyince kiziyosunuz,
bu takim onuruyla mucadele etmese ne super kupa finali gorecektiniz , ne sampiyonluk , ne de sampiyonlar ligi.. bu mu sizin delikanliliginiz? delikanli durusuyla sizi sampiyon yapan takimin ingiliz rakibine yalakalik yapmak mi o meshur anadolu durusunuz.? bundan sonra da kimseye delikanlilik kesmeyin kac kurusluk adamlar oldugunuzu gorduk..
ha bu arada , bursa bir ingiliz takimiyla oynarsa bizler o mikik ingilizlerin tarafinda degil formasinda ayyildiz tasiyan bursasporun tarafinda olacagiz.. cunku biz KANUNI SULTAN SULEYMANin dogdugu YAVUZ SULTAN SELIM in yonettigi topraklarin cocuguz..
LIVERPOOLU MiKiM SiZE BiRSEY OLMASIN..
__________________En son ESER tarafından düzenlendi; 08.08.2010, 04:16.
Yorum
Yorum