Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan önce Süper Kupa'nın Trabzonspor'a yakışacağını söylemiştim; Trabzonsporlu futbolcular da yakışanı yaptı. Ama sadece sahada değil, tribünde de fark attınız. Olması gereken buydu, oldu. Ne mutlu! ''Büyük takım'' olmak sadece şampiyon olmakla olmuyor işte... Öyle olmadığını, olamadığını da Süper Kupa finalinde gördük.. Trabzonspor benim gönlümde her daim ''büyük takımdır.'' 30 sene şampiyon olmasa da... Trabzonspor'un İstanbul'daki ilk deplasmanında üstümde ESES formamla yer alacağım; Trabzonsporlu kardeşlerimin yanında olacağım...
    Şenol Güneş, Türkiye'nin bence en sağlam duruşlu, en tecrübeli, en bilgili, en yiğit teknik direktörü. Lig TV muhabirinin vuvuzela'yı gösterirken ''İşte içi boş zurna Hocam'' dediğinde Şenol Güneş'in ''Boş olur mu? Onun içinde özgürlük var'' sözü ne kadar ''dolu'' bir insan olduğunu gösteriyordu zaten. Sağlıcakla kalın...
    Siyah kırmızı sevgilerimle...

Yorum

• Kupa için tebrikler, Avrupa'da başarılar Trabzonspor. Anadolu'nun isyanı biz olduk, devrimi de siz! Liverpool'a içerde 2 fark yeter. Siz BJK değilsiniz. Haydi hoplatın Türkiye'yi, eleyin şu İngilizleri...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yiğit, maç başlığına genelde iki gün kala giriyorum. Bir hafta oradan çıkmıyorum Maç önü ve sonunu seviyorum. Zaten bütün mücadelemiz sahadaki 90 dakika için değil mi? Gerisi hikaye..
        Aslında haklısın Gürcan abi ama ben maç sonlarını sadece galip geldiğimiz zaman seviyorum,niyeyse artık ....

Aslında burada olmak da mühim.Maç sonunda bir ara ağzıma kan tadı geldi.Bağırmaktan, daha doğrusu kendimi yırtmaktan boğazımı kanatmışım sanırım bunu bile becerdim yani.Çekirdekçi bir taraftar kitlesinin içerisindeydim.Elimde fazlalık yapmasın tempomu kesmesin diye su bile almayacaktım da kardeşim istedi mecbur kaldım

Kısacası ; devam abilerim ,devam renkdaşlarım bu zafer bizim
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Bülent Günal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçtan önce Süper Kupa'nın Trabzonspor'a yakışacağını söylemiştim; Trabzonsporlu futbolcular da yakışanı yaptı. Ama sadece sahada değil, tribünde de fark attınız. Olması gereken buydu, oldu. Ne mutlu! ''Büyük takım'' olmak sadece şampiyon olmakla olmuyor işte... Öyle olmadığını, olamadığını da Süper Kupa finalinde gördük.. Trabzonspor benim gönlümde her daim ''büyük takımdır.'' 30 sene şampiyon olmasa da... Trabzonspor'un İstanbul'daki ilk deplasmanında üstümde ESES formamla yer alacağım; Trabzonsporlu kardeşlerimin yanında olacağım...
          Şenol Güneş, Türkiye'nin bence en sağlam duruşlu, en tecrübeli, en bilgili, en yiğit teknik direktörü. Lig TV muhabirinin vuvuzela'yı gösterirken ''İşte içi boş zurna Hocam'' dediğinde Şenol Güneş'in ''Boş olur mu? Onun içinde özgürlük var'' sözü ne kadar ''dolu'' bir insan olduğunu gösteriyordu zaten. Sağlıcakla kalın...
          İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kupa için tebrikler, Avrupa'da başarılar Trabzonspor. Anadolu'nun isyanı biz olduk, devrimi de siz! Liverpool'a içerde 2 fark yeter. Siz BJK değilsiniz. Haydi hoplatın Türkiye'yi, eleyin şu İngilizleri...
          Keşke Bursa taraftarı da sizin gibi olsaydı.Sizin gibi taraftar hakediyor avrupayı...Başarılar ligde ve kupada çok sağolun...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Dün bir Bursalı yazarın yazısını okudum. Adam şöyle diyor;
            Bursa dost kazanmaya devam ediyor. Dün Ertuğrul Sağlam takımı içeri sokmayarak Trabzonspora jest yaptı. Bunun karşılığında da Trabzonlu taraftarlar Bursa ve Ertuğrul'u alkışladı. Ulan orada olmasak yiyeceğiz. Jesti yapan bizdik. Önce biz alkışladık, Bursa ve Ertuğrul hocaya destek verdik, bunun üzerine hoca içeri girmekte olan takımı durdurdu. Yani bu kadar yalancılık olamaz. Bunlar gerçekten kompleksli adamlar. Mahalle takımı gibi bir camiaya sahipler. Bunlardan bir şey olmaz. Ertuğrul hoca gitti mi küme düşüp giderler. Hepsi de öz takımlarına geri döner.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Keşke Bursa taraftarı da sizin gibi olsaydı.Sizin gibi taraftar hakediyor avrupayı...Başarılar ligde ve kupada çok sağolun...
              Bursasporlularla ESESlileri karşılaştırmak çok abes...

Teşekkürler ESESli hocam.

Yorum

Dün bir Bursalı yazarın yazısını okudum. Adam şöyle diyor;
                Bursa dost kazanmaya devam ediyor. Dün Ertuğrul Sağlam takımı içeri sokmayarak Trabzonspora jest yaptı. Bunun karşılığında da Trabzonlu taraftarlar Bursa ve Ertuğrul'u alkışladı. Ulan orada olmasak yiyeceğiz. Jesti yapan bizdik. Önce biz alkışladık, Bursa ve Ertuğrul hocaya destek verdik, bunun üzerine hoca içeri girmekte olan takımı durdurdu. Yani bu kadar yalancılık olamaz. Bunlar gerçekten kompleksli adamlar. Mahalle takımı gibi bir camiaya sahipler. Bunlardan bir şey olmaz. Ertuğrul hoca gitti mi küme düşüp giderler. Hepsi de öz takımlarına geri döner.
                İşte bu cümleden dolayı Kasımpaşa'nın Süper Lig'de olmasından nefret ediyorum. Doğdum büyüdüm buradayım ama memleketim Trabzon ben Trabzonspor'luyum. Kasımpaşa'lıyım diye ortalıkta dolaşıp tribün liderliği yapıp, İstanbul takımlarının maçlarında karşı tribüne geçenlere uyuz oluyorum.Bu sebepden asla Kasımpaşa'yı desteklemedim ,desteklemeyeceğim.Çarpık kentleşmiş taraftarı.Tıpkı Bursa gibi.Sezon sonu kümeye düşer sonra...Evli evine köylü köyüne...
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Bülent Günal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçtan önce Süper Kupa'nın Trabzonspor'a yakışacağını söylemiştim; Trabzonsporlu futbolcular da yakışanı yaptı. Ama sadece sahada değil, tribünde de fark attınız. Olması gereken buydu, oldu. Ne mutlu! ''Büyük takım'' olmak sadece şampiyon olmakla olmuyor işte... Öyle olmadığını, olamadığını da Süper Kupa finalinde gördük.. Trabzonspor benim gönlümde her daim ''büyük takımdır.'' 30 sene şampiyon olmasa da... Trabzonspor'un İstanbul'daki ilk deplasmanında üstümde ESES formamla yer alacağım; Trabzonsporlu kardeşlerimin yanında olacağım...
                  biz hepinizi yanımızda görmekten gurur duyarız.. bursaspor maçındada eses li taraftarlar gördüm.. işte gercek dost klübümüz.. her zaman söylerim eskişehirspor'un taraftarları bi başka diye..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekrar olacak ama Bursa'da eses gs maçı seyrediyoruz. İkinci yarı maçı. Bursa ile gs de potada. Bir kafeteryadayız. Yanımda esesli bir arkadaş var. Ortam kalabalık. Maç başladı biz heyecanla seyrederken eses golü attı ayağa fırladık. Etrafa bir baktık. Kabak gibi ayaktayız. Meğer tüm kafe gs liymiş Böyle bir futbol kültürü olur mu. Eses şampiyonluğa giderken böyle bir sahne orada yaşanır mı?
                    Bunların hepsinin İstanbul'da bir takımı vardır.
                    En son asimetrik tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 16:04.

Yorum

• Maça kadar 1000 oluyoruz
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Herhangi bir karşılaştırma yok ortada keşke diyerek bir dilekte bulunmuştum...
                        Ayağa KALK!

Yorum

Tekrar olacak ama Bursa'da eses gs maçı seyrediyoruz. İkinci yarı maçı. Bursa ile gs de potada. Bir kafeteryadayız. Yanımda esesli bir arkadaş var. Ortam kalabalık. Maç başladı biz heyecanla seyrederken eses golü attı ayağa fırladık. Etrafa bir baktık. Kabak gibi ayaktayız. Meğer tüm kafe gs liymiş Böyle bir futbol kültürü olur mu. Eses şampiyonluğa giderken böyle bir sahne orada yaşanır mı?
                          Bunların hepsinin İstanbul'da bir takımı vardır.
                          Çok haklısın abi.

Trabzonsporlu olduğumuz için Allaha ne kadar sükrettsek azdır.

Ölümüne Trabzonsporluyuz!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herhangi bir karşılaştırma yok ortada keşke diyerek bir dilekte bulunmuştum...
                            Yok renkdaş sana bir şey demedim yanlış anlama sakın Ortaya söyledim

Yorum

• esesli kardeş bak sen varsın diye yazmıyorum daha önce yazdığım mesaj
                              İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              trabzonspor icin zaten soylemeye gerek yok, ama mesela sakaryaspor sampiyon olacak, ertesi sene super kupada yenilecek. taraftar degil stadi terketmek, omuzlarina alir topculari yuruyerek adapazarina kadar tasir. bizimle kiyas zaten edene sasarim da bursa bence diger anadolu takimlarindan bile buyuk degildir. anadolu dediginde ben eses derim, adanademir derim, sakarya derim, ksk gozgoz derim. bursanin rakibi ise sivastir...
                              İmza...

Yorum

Yok renkdaş sana bir şey demedim yanlış anlama sakın Ortaya söyledim
                                Benden alıntılayınca öyle sandım mühim değil renkdaş Keyfine bak
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X