Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ''Kupayı alıp 2,5 milyon euro yu da kasasına koydu'' diye haberde bir şey duymuştum doğru mudur?

Olabilir, belki o gelen parayı da Senna'ya verecekler
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• bursanın avrupada madara olmasını istemiyorum
      onları madara etmek bize mahsus olmalı, real de kimmiş
      İmza...

Yorum

• İlk olarak mazosist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ali Bursadasın insanları az çok taraftar profilini biliyorsun.
        duygusal boyutlarda tartışma bu bir futbol maçı.
        sen horonuna yapılan harekete takılıp adam değilsin dersen
        ben sana bir sürü şey bulur adam değilsin derim. Tribün olayları orada kalır
        yanlış kelimeler kullanmayalım futbol maçının tüm pislikleri tribünde kalır.
        3 hafta sonra unutacaksın bu olanları..
        Bende bunu anlamıyorum arkadaş..Statta bize ana avrat küfredecekler,neymiş efendim onlar tribünde olurmuş hadi ordan bee hadiii yürü asabımı bozma..
        Kimse bana zorla bişey yaptıramaz,kimse bana başka bir insanın annesine küfrettiremez,kültürüne küfrettiremez..
        Utanç duyman gerekirken pişkin pişkin ajitasyon yapmaya çalışıyorsun.
        Egemen'e ettiğiniz küfüleri bile savunan Bursa'lı gördüm.Horona tepkilisiniz,halaya tepkilisiniz..
        Kimsiniz siz?Nerden geldiniz ve neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz?Liverpool diye bağırmakta neyin nesidir?
        Bu şampiyonluk sizi adam edeceği yerde çocuklaştırmış,küçültmüş,demekki neymiş kaldıramayacağın bir ağırlığın altına girmeyeceksin..
        Bursaspor sınıfta kalmıştır..
        En son kaan aydın tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 13:06.
        7'n bitirdin beni...

Yorum

• Terlemeden 3 gol attik.35 bin kisiyle sov yaptik.

Yorum

• Bursa balonuda söndü böylece
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Terlemeden 3 gol attik.35 bin kisiyle sov yaptik.
              Bizi maçta Bursa değil zaten aşırı sıcak terletti.

Yorum

• Her anlamda aralarında dünyanın tüm dağları kadar fark olan 2 camianın karşılasması oldu. Mükemmeldi, bulunmaktan en çok zevk aldığım maçlardan birisi oldu. Her ne kadar rakip olarak ne sahada ne tribünde nede başka bölümlerde bir varlığı hissedemesemde, göremesemde. Maçın başından sonuna kadar ezdik. Yani tam anlamıyla ezdik. Paramparça ettik resmen. Çok üstündük hemde bayağı bir çok. Tribün durumlarına girmiyorum bile bu konuyu konuşmak embesillik olur. Koskoca olimpiyata sığmayan 40binin üzerinde muhteşem Trabzonspor'un muhteşem taraftarı vardı. Yaktık olimpiyatı yaktık. Karşı tarafta bi bölüme yığılabilmiş kale arkasındaki bozuntularıda toplasan maksimum 8bin falan bursa taraftarı. Rezildiler çok eziktiler. İzin verdiğimiz sürece konuşabilirlerdi. Bizde büyükleri olarak hiçbir zaman izin vermedik. Ezikliklerine devam etmelerini istedik. Yaptıkları terbiyesizliklere girmiyorum bile. Her zaman büyük olan biz maç sonu Bursaspor, Ertuğrul ve Hüseyin olarak bağırarak onlara yine acı tattırdık bunuda biliyorum.

Arkadaş bide bana gelip kimse bursa diyemez. Kendileride biliyor herşeyi. Yalaka, kolpa bir camia. Şampiyon olmalarına rağmen tanıdığım 5 bursalının en az 3ü istanbul yalakasıdır. Diğer ikisi Trabzonspor ve Bursaspor arasında değişiyor. Anti İstanbul diye takılan bir kaç kolpacının komik durumuda şu memleketi Bursa olanları toplasınlar İstanbul takımını tutanların sayısı Bursaspor'u tutanların sayısından daha fazladır. Anketlerdede her seferinde görülüyor. O yüzden biri karşıma çıkıpta camia diye bursayı anlatamaz bana. Diğer bir komik durumda şu meşhur sözde bjk düşmanlıkları. Adamlar kapı önüne çöp koysa gidip alacaklar. Bu düşmanlık oyunlarıda tamamen popularite oyunudur. Çok yapmacık, çok kolpa, çok basit bir camia olduklarını yalaka olduklarını tekrar gösterdiler. Anadolu'nun böyle takımlara ihtiyacı yok. Gözümdeki kredileri bu maçta tamamen tükenmiştir.

Güle güle ezikler...

Yorum

• texas forumdan alıntı

» { 08 Ağustos 2010 | 14:33 } { 138538. yorum }
                  tribüne gelmiş 12 bin kişi !
                  8 bini oturuyo.
                  3-4 bin kişi yırtındık işte.
                  karşımızda 40 bin kişi !
                  ben böyle bi hezimet yaşamadım tribünde.

Yorum

• geçiniz hikayeleri. gerçek hayatta birsürü bursalı tanıdım. ama hiç bursalı bursasporlu tanıyamadım henüz. işin garip tarafı sözde düşman olduklarını belirttikleri bjk li olan bursalı sayısı diğerlerinden daha fazlaydı. bir gün bursalı bursasporlu tanıyabilirim inşallah gerçek hayatımda.

Yorum

• İlk olarak mazosist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eser,kendini çok inandırma Bursasporu şampiyon yaptık diye. Siz feneri şampiyonluktan etmiş olabilirsiniz bize bir vesile de olmuş olabilirsiniz ama Bursaspor sonuna kadar hakkıyla tertemiz bir şampiyonluğu bileğinin gücü alın teri ve helalinden almıştır. Maç içinde olanlara daha fazla takılma çıkamıyorsun içinden. ayrıca konuşmayayım diyorum illa konuşturacaksın beni tüm trabzon oynamadı o maçta iyi izle. 3 tane adam Egemen,Serkan,Onur birazda Colman harici geziniyorlardı. Sen de övüneceksen böyle delikanlı adamlarınla övüneceksin. bu 4 adamı baş tacı yapın iyiki bizdeler diye.4 adam, bir takım için 7 eksik kalıyor.O zaman Trabzonspor değil bu 4 adamdan Allah razı olsun adam gibi oynadılar diye.
                      tabi canım biz 4 kişi çıksak maça kafiydi...Böyle saçma bir zihniyet olurmu ya..Futbolun f sinden anlamayanlar gelmiş yorum yapıyor..İddamız olmamasına rağmen 11 kişinin mücadelesiyle yenilmedik ve şampiyon oldunuz..Biz yenilmememize bakarız..sizin şampiyonluğunuza değil..Kim olursa olsun zerre ilgilendirmiyor..
                      İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• İlk olarak olgunyilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

burdan bursasporlulara seslenİyorum lÜtfen bu vİdeo yu İzlesİnler bu her Şeyİ anlatiyorr.

son nokta....

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olabilir, belki o gelen parayı da Senna'ya verecekler
                          Senna'nın kalitesi tartışılmaz da gerek var mı ki?

Hem şuan 8 tane yabancımız var birisi dışarda kalır. Bu transfer gerçekleşmez takımda huzursuzluğa neden olabilir.

Yorum

• Lütfen sahte formalerla maça gelmeyelim

Yorum

• Maçın geniş özetini izleyebileceğimiz bir link var mı?

Yorum

• bu macı kolay kolay unutmam 3 gol sevinc

Yorum

Yükleniyor...
                                X