Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bekirguner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lütfen sahte formalerla maça gelmeyelim
    ya benim en zoruma giden de bu işte
    kardeşim herkes forma alamayabilir, ama niye gidip korsan forma alıyorsun,
    forma giymek zorunda mısın?
    20 liraya kupa tshirt ümüz satılıyor,
    25 liraya müthiş tasarımlar var, al bordosunu ya da mavisini bir tane onu giy,
    30 liraya TS 61 tshirt ü var.

forma değil tribünde şart olan "bordo-mavi" renk, ama "orijinal" olanından...
    İmza...

Yorum

• sahte formalar stadın önünde bile satılıyor bu nasıl iş anlamadım.keşke taraftar grupları sahte forma satanları püskürseydi ordan
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak tanjukeskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        texas forumdan alıntı

» { 08 ağustos 2010 | 14:33 } { 138538. Yorum }
        tribüne gelmiş 12 bin kişi !
        8 bini oturuyo.
        3-4 bin kişi yırtındık işte.
        Karşımızda 40 bin kişi !
        Ben böyle bi hezimet yaşamadım tribünde.
        :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Yorum

• Trabzonluların çoğunun fındık ve yıllık izin nedeniyle tatilde olduğunu da unutmamak lazım.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yanarım geçen sene olimpiyattaki maçları ya haftaiçine ya cmt gündüze koymalarına yanarım
            umarım seneye aynı olmaz
            İmza...

Yorum

• ...ve de fındık yüzünden maça gidemeyenler babasına ve işyerine takılanlar off off
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak bekirguner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lütfen sahte formalerla maça gelmeyelim
                sorma ya...
                neydi o öyle.......
                utandım bir an. sahtemi ararsın yoksa 10 yıl öncesinin formalarınımı.....
                en azından 2 senede bir forma alın be kardeşim...

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sorma ya...
                  neydi o öyle.......
                  utandım bir an. sahtemi ararsın yoksa 10 yıl öncesinin formalarınımı.....
                  en azından 2 senede bir forma alın be kardeşim...
                  sahte formaya bende karşıyım!!fakat benim formada 3 senelik ts futbol okuluna giderken vermişlerdi bu sene forma yerine 2 t-shirt aldım.forma almayıda düşünüyorum inşallah alırım...
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• BMN organizasyonuna katılanlar arasında formasız olana veya korsan ürün giyene satın alana rastlamadım. Hatta çoğu iki forma getirmiş, stadda forma değiştirdiler.

Trübünlerin bordomavi formalarla dolu olması güzel ama hala rengi solmuş formalarla korsan ürünlerle stada gelmek kötü.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ''Kupayı alıp 2,5 milyon euro yu da kasasına koydu'' diye haberde bir şey duymuştum doğru mudur?
                      Yanlışım varsa bilenler düzeltsinler.

Şimdi süper kupanın kendi havuzu var.
                      Bunun içinde yayın gelirleri, sponsor gelirleri ve seyirci gelirleri var.

Tff den bir gram para çıkmıyor yani türkiye kupası veya şampiyonluk kupalarında olduğu gibi
                      verilen para yok verdikleri tek şey kupa, aksine toplam gelirin %10 luk kısmını cukkalıyorlar.

Maçta biletli olarak 35 biz 15 de onlar desek 50 bin bilet satılmış.
                      Ortalama 30 tl den 1.5 milyon tl yapar.Bu stad hasılatı.

Geçen sene fox 750 milyon dolara yayın hakkını almış ama 3. ist. takımı
                      maç yapıyordu biz 500 milyon dolar diyelim bu da 750 bin tl yapar.

Sponsorlardan da geçen sene 200 bu sene de 100 bin geldi diyelim toplam
                      yekün 2.3 milyon tl yapar.230 bin tl federayona gitti.

Kaldı 2 milyon tl.
                      %60 sanıyorum 1200 tl yapar bu bize.
                      Kalan 800 tl de bursaya gitti.

Benim kabaca yaptığım hesap böyle.Yanlış yerler olabilir ama meblağın 2.5 milyon euro
                      olmadığı kesin.

Süper kupa almanın asıl önemli avantajı maddi değil psikolojiktir.
                      En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 14:26.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Takım sahada, taraftar tribünde eze eze bir kupaya daha ulaştık. Yeni sezon öncesi çok iyi bir moral oldu. Maç öncesi yapılan transfer ve bu transferin kalitesi de ayrı bir nokta. Bir kaç eksiğimiz mevcut, bunları dışarıdan takviye ile çözebilirsek büyük özleme son verebiliriz. Güzel günler göreceğiz!

Yorum

• Maçın tamamı http://www.onlinevideofiles.com/trab...7-08-2010.html
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Hani bazen herşey istediğiniz gibi olur ve olaylar olabilecek en iyi şekilde gelişir ya, tam da öyle bir gün oldu Trabzonspor için.

Kupa finaliden önce bir Trabzonspor’lu taraftara bugün kupayı alcaksınız, hatta 3-0 alcaksınız golleri de Teo atacak kendine güveni gelecek,üstüne bir de yeni transferiniz olcak, hatta maça gelip staddaki müthiş atmosferi görecek deseler taraftar maçtan önce kolbastı oynamaya başlardı herhalde.

Trabzonspor için tam da istenilen bir gün oldu her açıdan. Teo kendini buldu, sezona çok iyi bir moralle giriş yapmış oldu. Takım çok iyi sinyaller verdi, herkes formda ve ortada bir takım ruhu var. Daha sonar detaylı yazacağız ama şu anda rakiplerin de durumuna bakınca şampiyonluk yarışı için belki en iddaalı takım konumunda Trabzonspor. Gerek oturmuş kadrosu gerekse oyuncu kalitesiyle rakiplerinden bir adım önde gibi.

Maça gelirsek, hernekadar maç 3-0 bitmiş olsada rakibini çok ezen bir Trabzonspor yoktu sahada, ya da çok kötü bir Bursaspor vardı diyemeyiz. Zaten ilk yarı tamamen ortada, kısır bir fizik mücadeleyle geçti. İkinci yarı Trabzonspor’a kupayı getiren tamamen kalite farkı oldu diyebiliriz. Oyun olarak yavaş yavaş üstünlüğünü ortaya koyan Trabzonspor hakettiği kupayı aldı.

Bursaspor beşinci büyük ünvanını hakederek kazandı ama hala diğer dört büyüğün yanında biraz geride kalıyor açıkcası. Trabzonspor final maçına mental olarak çok daha hazırdı, bu tip maçları artık benimsemiş bir kadrosu var. Bursaspor hala bu seviyenin takımı olmayı sindirme aşamasında. Biraz daha zaman ihtiyaçları var belki. Tribüne baktığımız zaman da bu farkı görebiliyoruz. Bursa çok daha yakın bir şehir olmasına rağmen Trabzonspor’un ciddi bir üstünlüğü vardı taraftar sayısı olarak. Bursa tarafı resmen yarı yarıya boşken Trabzonspor ise tribünlerden taşacak gibiydi. (Kale arkalarının biletleri neden satılmadı anlamış değilim ayrıca. Orada da seyirci olsa fena olmazdı.) Kadro kalitesine baktığımız zamanda Bursaspor’un kadrosu bir “büyük” kadrosu gibi durmuyor. Eksikleri çok tabi ama sonuçta dün akşamki maçı Trabzonspor’a kazandıran “büyüklüğü” oldu diyebiliriz.

Lig öncesi için iyi bir başlangıç oldu diyebiliriz, keyifli bir maçtı. İki Anadolu takımının Süper Kupa finali oynaması tam da Türkiye Futbol’unun ihtiyacı olan şeydi. Seneye de umarız böyle bir tablo olur ve hatta şampiyonlar liginde neden iki Anadolu takımı oynamasın ? Bu yıl ligin çok daha zor geçeceği belli, zaten zor olan maçlar artık iyice zorlaştı, takımlar her puan için ortaya herşeylerini koymak zorundalar.

Bu arada idda da ilk yari 0-0 ikinci yari 3-0 oynamistim nacizane 2 liraya 48 lira kisa gunun kari oldu

En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 15:21. Sebep: izinsiz link vermek yasaktır.
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Kuzey kale arkasında inşaat vardı o yüzden taraftar alınmadı.

Kuddusi seni unuttum sanma 3 sarı kartı çıkarma kolaylığın bile yetmedi şu maça. Yetemezdi de...

İlk defa bu kadar formalı taraftarımızı gördüm. Ayyıldız'dan mıdır nedir ? Ama ne olursa olsun helal olsun. Hep böyle olalım.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Süper kupayı aldık.
                                Teo 3 gol birden attı.
                                Jaja alındı.
                                3. gün oldu hala biri beni dürtükleyip uyandıracak diye tırsıyorum....
                                .
                                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X