İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak quarentina_26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
oncelıkle herkese slmlarımı ıletır ve kupayı kazandıgınız ıcın sızlerı ve takımınzı tbrk ederım ben koyu bir ESKİŞEHİRSPORLU olmakla beraber arkadaslarım vasıtasıyla takımınızı yakından takıp edıyorum o gece gorduk oyle demekkı sampıyon olmakla tabıkı buyuk takım olunmuyo bu maglubıyet bursa taraftarının ayaklarını yere bastırır cunkku bursada yasıyorum ve herkes okadar bı havalra gırmıstıkı sankı yıllar boyu bu sampıyonluklarının tekrarı gelecek gıbıydı ama gecen gecekı hezımıyetlerı onları gercekcılıge surukleyecek sanırım bursada yasasamda bursayı sevmem ben sevemedım cunku gecmısdekı mazılerımız ve sımdıkı mazılerımız yuzunden oyle olunca zaten trabzonda takıp ettıgım takım oldugundan her golden sonra sankı o gollerı ben atmıs kadar sevındım umarımıyı bır lıg gecırırsınız umıtle ve merakla beklıyorum ıkı takımımız arasındakı macları tekrardan tbrkler basarılarınızın devamı umarım lıverpol galıbıyetıyle devam eder herkese ıyı aksamlar
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak quarentina_26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoncelıkle herkese slmlarımı ıletır ve kupayı kazandıgınız ıcın sızlerı ve takımınzı tbrk ederım ben koyu bir ESKİŞEHİRSPORLU olmakla beraber arkadaslarım vasıtasıyla takımınızı yakından takıp edıyorum o gece gorduk oyle demekkı sampıyon olmakla tabıkı buyuk takım olunmuyo bu maglubıyet bursa taraftarının ayaklarını yere bastırır cunkku bursada yasıyorum ve herkes okadar bı havalra gırmıstıkı sankı yıllar boyu bu sampıyonluklarının tekrarı gelecek gıbıydı ama gecen gecekı hezımıyetlerı onları gercekcılıge surukleyecek sanırım bursada yasasamda bursayı sevmem ben sevemedım cunku gecmısdekı mazılerımız ve sımdıkı mazılerımız yuzunden oyle olunca zaten trabzonda takıp ettıgım takım oldugundan her golden sonra sankı o gollerı ben atmıs kadar sevındım umarımıyı bır lıg gecırırsınız umıtle ve merakla beklıyorum ıkı takımımız arasındakı macları tekrardan tbrkler basarılarınızın devamı umarım lıverpol galıbıyetıyle devam eder herkese ıyı aksamlarI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler. Bilmukabele.
Buralarda Bursasporlular vardı maçtan önce. Biri mazoşist miydi neydi diğeri de Bursa'm vs. vardı birileri, maçtan sonra gören var mı?
Yorum
-
Bazı taraftarlarımıza gercekten cok sinirleniyorumÇok sevdiğiymiş beter olsunlar !
Arkadaşlar sizi iskelede alkışlarla karşılamadık mı? Kupa töreninde bursa diye bağırmadık mı? Ertuğrul hocaya alkış tutup destek vermedik mi? Siz ne yaptınız? Herşeyi beklerdim ama liverpool diye bağırmanız inan çok sevdiğim bursaya yakışmadı. Çok üzdünüz bizi. Şampiyonlar liginde üst turda görmek istiyoruz sizi, canıgönülden
Yorum
-
İlk olarak Bülent Günal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce Süper Kupa'nın Trabzonspor'a yakışacağını söylemiştim; Trabzonsporlu futbolcular da yakışanı yaptı. Ama sadece sahada değil, tribünde de fark attınız. Olması gereken buydu, oldu. Ne mutlu! ''Büyük takım'' olmak sadece şampiyon olmakla olmuyor işte... Öyle olmadığını, olamadığını da Süper Kupa finalinde gördük.. Trabzonspor benim gönlümde her daim ''büyük takımdır.'' 30 sene şampiyon olmasa da... Trabzonspor'un İstanbul'daki ilk deplasmanında üstümde ESES formamla yer alacağım; Trabzonsporlu kardeşlerimin yanında olacağım...
Şenol Güneş, Türkiye'nin bence en sağlam duruşlu, en tecrübeli, en bilgili, en yiğit teknik direktörü. Lig TV muhabirinin vuvuzela'yı gösterirken ''İşte içi boş zurna Hocam'' dediğinde Şenol Güneş'in ''Boş olur mu? Onun içinde özgürlük var'' sözü ne kadar ''dolu'' bir insan olduğunu gösteriyordu zaten. Sağlıcakla kalın...
Siyah kırmızı sevgilerimle...Dozer CemiL
Yorum
-
İlk olarak quarentina_26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoncelıkle herkese slmlarımı ıletır ve kupayı kazandıgınız ıcın sızlerı ve takımınzı tbrk ederım ben koyu bir ESKİŞEHİRSPORLU olmakla beraber arkadaslarım vasıtasıyla takımınızı yakından takıp edıyorum o gece gorduk oyle demekkı sampıyon olmakla tabıkı buyuk takım olunmuyo bu maglubıyet bursa taraftarının ayaklarını yere bastırır cunkku bursada yasıyorum ve herkes okadar bı havalra gırmıstıkı sankı yıllar boyu bu sampıyonluklarının tekrarı gelecek gıbıydı ama gecen gecekı hezımıyetlerı onları gercekcılıge surukleyecek sanırım bursada yasasamda bursayı sevmem ben sevemedım cunku gecmısdekı mazılerımız ve sımdıkı mazılerımız yuzunden oyle olunca zaten trabzonda takıp ettıgım takım oldugundan her golden sonra sankı o gollerı ben atmıs kadar sevındım umarımıyı bır lıg gecırırsınız umıtle ve merakla beklıyorum ıkı takımımız arasındakı macları tekrardan tbrkler basarılarınızın devamı umarım lıverpol galıbıyetıyle devam eder herkese ıyı aksamlar
Yorum
-
Yahu ben burada kafayı yiyecem.Bursasporlu arkadaşlar var dalga geçeyim dedim dedikleri laflar:
Yok 40.000 kişinin yarısı Bjk li , Yok sizin taraftarlar İstanbul'da daha çok ondan doldurdunuz , Bizim oyuncular var daha gelecek , Ts den bu sene birşey olmaz , Bursa şampiyon olur , Biz hediye ettik , O stad uğursuz , Bizimkiler hazır değildi vıdıvıdı...
Ulan gelde kafayı yeme şimdi.Artık nasıl yendiysek acaip saçmaladılar.Neyse artık Bursa daki maçta yeneriz bahaneleride kalmaz.Gerçi onada bir kılıf uydururlarElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ben burada kafayı yiyecem.Bursasporlu arkadaşlar var dalga geçeyim dedim dedikleri laflar:
Yok 40.000 kişinin yarısı Bjk li , Yok sizin taraftarlar İstanbul'da daha çok ondan doldurdunuz , Bizim oyuncular var daha gelecek , Ts den bu sene birşey olmaz , Bursa şampiyon olur , Biz hediye ettik , O stad uğursuz , Bizimkiler hazır değildi vıdıvıdı...
Ulan gelde kafayı yeme şimdi.Artık nasıl yendiysek acaip saçmaladılar.Neyse artık Bursa daki maçta yeneriz bahaneleride kalmaz.Gerçi onada bir kılıf uydururlar
PUhahahah40.000 kişinin yarısı bjkli mi, demek ki bjk lilerin hepsi maç için Trabzonspor forması atkısı almış
Hey Allah'ım ya saçmalamanın dozunu kaçırmış bunlar. Ulan biz Bursadan geldik maça, Bursalılar şampiyon takımları için gelmedi. Büyük taraftarlarını gördük. Hediye etmişler bide, kıçımızla mı gülelim buna napalım şimdi?
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ben burada kafayı yiyecem.Bursasporlu arkadaşlar var dalga geçeyim dedim dedikleri laflar:
Ulan gelde kafayı yeme şimdi.Artık nasıl yendiysek acaip saçmaladılar.Neyse artık Bursa daki maçta yeneriz bahaneleride kalmaz.Gerçi onada bir kılıf uydururlar
Beşiktaş'lılar, kendi takımlarının maçına olimpiyat'a gitmezken, Trabzon'un maçına niye gitsinler? Hemde böyle bir yaz gününde... Adamların başka işi yoktu yani...
Herkesi Bursa'lı zannediyor bu zavllı. Trabzon'lunun tek takımı vardır.O da Trabzonspordur...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePUhahahah40.000 kişinin yarısı bjkli mi, demek ki bjk lilerin hepsi maç için Trabzonspor forması atkısı almış
Hey Allah'ım ya saçmalamanın dozunu kaçırmış bunlar. Ulan biz Bursadan geldik maça, Bursalılar şampiyon takımları için gelmedi. Büyük taraftarlarını gördük. Hediye etmişler bide, kıçımızla mı gülelim buna napalım şimdi?
guldugun organın dogru ama telafuz sklın yanlısTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePUhahahah40.000 kişinin yarısı bjkli mi, demek ki bjk lilerin hepsi maç için Trabzonspor forması atkısı almış
o dengesize söyleki bejeke liler kendi maçlarına gitmiyor bizim maça mı gelecek.
yani bahane bulayım derken öyle bir saçmalıyorlarki.))
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum