Atv'ye maçtan sonra kupa törenini göstermeyecek kadar şerefsiz değillerdir heralde demiştim. Bir kısmını göremediğim için sözümü geri alıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Bursa'lılarda ne kada çirkef olduklarını gösterdiler..Alanzinoya ve genel olarak bu kadar sert oynamaları nedendir çok merak ediyorum sampiyon ettik adamları düsman mı edindik anlamadım gittiBitsin Artik Bu Çile
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam utanmiyormu 25.000 bursali var 25.000den az fazla trabzonlu var diyor kafayi yicem bukadar cirkeflik olur
orda bursalilarin iki kati bizimkiler yoksa insan degilim
Hakemler ve medya bize karşı gizli bir boykot içerisinde buna inanıyorum
Alanzinho feybe'de oynuyor olsa her maç birisini attırmış olurdu örneğin
Sonuçta 3-0 yendik ve kupayı aldık. Takım silik ürkek görüntüsünden kurtulmalı artık fakat hepsini gözlerinden öpüyor tebrik ediyorum.
İyi ki varsın TRABZONSPOR
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Beyler tek sıkıntımız Glovacki. Adam çok soğuk. Kupa töreninde dikkat ettim,en kenarda. Platformda en arkada. Biraz sevgi aşılamalıyız.
Oyununa lafım yok. Süperdi. Yerinde müdaheleler.Adam ne yaptğını biliyor. Konuşmam işime bakarım hesabı.Gülmüyor da mübarekHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO nasıl oyundur Şenol hocam yahu.
fenere 3 bursaya 3
Liverpooolada 3 atar mısın
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler tek sıkıntımız Glovacki. Adam çok soğuk. Kupa töreninde dikkat ettim,en kenarda. Platformda en arkada. Biraz sevgi aşılamalıyız.
Oyununa lafım yok. Süperdi. Yerinde müdaheleler.Adam ne yaptğını biliyor. Konuşmam işime bakarım hesabı.Gülmüyor da mübarek"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum