Super Kupa ödül töreni,Trübinde Bordomavinet üyeleri
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor
Daraltma
X
-
bursalı arkadaş hala buradaysa Ali nin sorduğu soruları cevaplasın,
verecek cevabı yoksa gitsin arkadaşlarının yanına liverpool a yalakalık yapmaya devam etsin
you'll never walk alone mu söylerler dk 70te takımlarını yalnız mı bırakırlar, 2 saatlik yola gidemeyip tribünü mü boş bırakırlar, kendileri bilir artık.
bursasporlu diğer arkadaşlarına da "benzer hareketleri yapmaya çalışan sivassporun halini" hatırlat. büyüklük başkasına çamur atarak olunmaz, bir gün büyük olabilirsiniz, buna inanıyorum, ama bu şekilde asla...İmza...
Yorum
-
.....
İlk olarak mazosist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse kupanız hayırlı olsun ligde görüşmek üzere
Ama dikkat edin sizin için görüşmemiz pek hayırlı olmaz
Yorum
-
Trabzonspor adam olan herkesin hakkını herzaman vermiştir Bakın Ertuğrul Sağlam gerçekten adam gibi adam Taraftarımızda hem maçtan önce hemde maçtan sonra üzerine düşeni yapmıştır ve adam olana adam gibi saygısını sevgisini göstermiştir
Maçta tribünlerde çok şeyler yapılabilir gerginliklerde olabilir Birçoğumuzun aksine halk oyunu gösterisine arkalarını dönmelerini atkı şovlarını vs güzel bir tribün şov olarak değerlendirdim doğaldır ama benim için Bursa Liverpool tezahüratı ile bitmiştir istanbullu üçüz kız kardeşlere evlatlık olarak gitmiştir
Yorum
-
Oy!
İllallah!
Liverpool diye bağırsan ne, bağırmasan ne!
Folklor ekibine sırtını dönsen ne, dönmesen ne!
Kardeş olsan ne, olmasan ne!
Şampiyon olmuşsun, devamını dileriz, kutlarız.
Onun dışında bizimle olsan nee, olmasan ne!"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
İlk olarak mazosist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse kupanız hayırlı olsun ligde görüşmek üzereHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak mazosist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse kupanız hayırlı olsun ligde görüşmek üzereHer şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool tezahüratına Bursasporlu bir arkadaşımın zihniyetini ortaya koyacak cevabı..
-Beşiktaş'a 8 attılar bizim kardeş kulübümüz olduğu için Liverpool diye bağırdık.
Trabzonspor maçında akıllarına Liverpool'un kardeş takımları olduğu aklına gelmiş. Beşiktaş'a karşı yaptık diyorlar Bursalıların en büyük kardeşi Beşiktaş bunu da cümle alem son maçta gördü.. Bileğinin hakkıyla şampiyon olmak son maçta düşman Beşiktaş'ı ayartmak değildir.. Anlıyacağı dilden konuştum herkesten özür..
bu besiktasa dusmaniz kolpaligini gecsinler bi kalem,.,
besiktas cayciyi kovsa havada kapiyip da neyin dusmanligi
tupcu bile baskan olarak kabul ederler bjk sutlasa..
bjk dusmanliklarini yusuf olayinda cok net gorduk..
bjk ye dotunu yedigim ayaklari yap , bir de sekil olsun diye vay sen beni kume dusurdun ben sana dusmanim,, biraksinlar bu kolpaliklari..
o kadar dusmansiniz da utanmiyor musunuz bjk nin efsane oyuncusunun hocaligindan , o kadar dusmansiniz da iciniz acimiyor mu bjk artiklarini toplarken,
o kadar dusmansiniz da TS ile anlasan ve antrenmana cikan yusufu dusmaniniza pazarlayan yoneticilerinizden utanmiyor musunuz,.,
bjk gelmis resmen macina yatmis bursanin , hala dumenden bir dusmaniz ayaklari.,. gecin bu ayaklari yaa..
yenen golleride , atilan golleride gorduk ,, hangi dusmanlik yaa hangi anti istanbul...
carsinin tribununu taklit edip de neyin dusmanligi,,
istanbulun hayvan simgesi var bizim de olsun ayagina yapilan timsah fasonlugunu da unutmamak lazim,,
masallah bursa tam bir anti istanbul harbiden, her yonuyle
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool tezahuratından ne mal olduğunuz ortaya çıktı...kimse bana bunların dost olduğunu sölemesin...12.hafta Bursa'da kavgalara hazır olun...
Ortama laf olsun diye yazmayı mantığım almıyor..Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
Yorum
-
İlk olarak mazosist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse kupanız hayırlı olsun ligde görüşmek üzereTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Liverpool diye bağıran taraftarın, o zaman bjknin başında kimin olduğunu düşünmemesine ne denir bilmiyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLiverpool tezahuratından ne mal olduğunuz ortaya çıktı...kimse bana bunların dost olduğunu sölemesin...12.hafta Bursa'da kavgalara hazır olun...
Bu nedir şimdi ya?"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
Yorum