İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ersun yanalı istemiyorum. 1.yılındaki performansı iyiydi ama fb den sonra sanki bir yerleri kalkmış gibi en iyisi benim havasına büründüğünü hissediyorum.
gerçi başka türk hoca da yok. ertuğrul ve abdullah hoca da fena değil gerçi.
ama yabancı gelsin bize proje türklerle zor gerçekleşiyor.
ersun gelsin ama antrenörleri-kondisyoner-fizyoterapist-altyapı-gözlemci hepsini yönetim yurtdışından seçerse o zaman gelsin olur.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazır efsaneniz Ankaradayken bu hafta maça giderek bence ona destek olmalısınız.Ama öyle boş gitmek olmaz boynunuzda bir atkı misafir tribün biletide alın biraz tezahurat yeterli.Kendisi bayılır böyle şeylere.
Yorum
-
Şu arkadaş engelli listemde normalde görmüyorum ama alıntılandığı için gördüm.Ben Şenol Güneş'i savunan ya da beğenen kimseye şakşakçı veya müridi demedim.Bağnazca hareket edip ikide bir de Şenol da Şenol diye ortaya çıkanlara dedim.Ben de bir şeyi haddinden fazla savunsam bağnazca taassupla hareket etsem şakşakçı olurum Ben o kişiyi öyle savunuyorum diye normal ölçülerde savunanlar şakşakçı olmaz.
Şu genelleme yapmaktan ve nasıl anlasak ta yanlış anlayıp tartışma çıkarsak zihniyetini bırakın artık lütfen..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaparız sorun değil, sen neye bayılırsın onu da söyle onu da yapalım...
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtuğrul Sağlam olacak diye fena halde tırsıyorum.
Yorum
-
Beyler uzatmanın alemi yok Şenol paracıymış falan da ne zaman adı geçse burada kendisine parazit muamelesi yapanlar var ki ciddi abartılı buluyorum bu yorumları. Ama şu bir gerçek Şenol hoca da Ersun hoca da Denizli ve Terim'den iyidir. Lobileri onlar kadar güçlü değil ama onlardan iyiler bundan eminim. Ersun vs Şenol durumunda birbirlerine artı ve eksileri var ama yerli en iyi 2 hoca bu adamlar yani bu net.
Yorum
-
genelde maç günleri taraftarımız gergin oluyor.bugün trübünlerde dolu olucak.ve çok zevkli bir maç olucak gol patlaması bekliyorum maç skoruda 6-2 yani relax
akyazı bitiyor .
usta başkanımız geldi.
çok çok iyi bir hocada getiricektir .
streese gerek yok sayın renkdaşlarım.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok rezil bir gun geciriyorum...
Aksam 6'da Muharrem USTA'yı gordum izleyeyim dedim...
Karamsar bir adamim...
Usta'ya 3 sene once bir sovmedigim kalmisti...
Ne kadar da buyuk bir hataydi, nelere mal oldu!
Bu aksam TV'de gordum...
Aklımdan tek bir sey geciyor tek bir sey...
2,5 seneden once gitmeyeceksin degil mi?
Haftaya sakaydi deyip IHO tekrar baskan olmayacak degil mi?
Sen gerceksin degil mi?
Hem de 50. yila seninle girecegiz, bir sey olursa kusmeyeceksin degil mi?
Nasil gururlandim ama travmayı yemisiz, sanki bir anda istifa edip yerine tekrar o tpisiz bozuntu gelecek diye nasil korkmussam...
Hala USTA baskan di mi?
Usta yok hükümete ve siyasete yakin mis.. yok siyaseti TS ye sokacakmisNefsin icin sevme
Yorum
-
Kardeşim gerekli izahı yaptığımı düşünüyorum bir önceki yazdığımda, okudun mu bilmiyorum ama sen bile bunu böyle anladıysan ben tek bur kelime daha yazmıyım.
Benim kimsenin fikriyle bir işim yok durduk yere de kimseye o tarz bişey demedim o yazıların bir çoğu benim Ersun Yanal sıfırdan birşeyleri planlama konusunda Türkiye'nin en iyisidir yazmamla başladı.Kaldı ki ben Ersun Yanal her konuda bu ülkenin en iyisidir felanca kötüdür de demedim.Ama auvv sen nasıl olur da Ersun Yanal iyi dersin diye bana yazılanları görmedin sanırım?Meseleyi burdan getirip sen Ersun iyi dedin yani Şenol Güneş kötüdür dedin demeye getiren kişi vallahi de billahi de şakşakçının ağa babasıdır, bu ben de olsam böyledir.Eğer bir gün bu tarz birşey yazarsam bana sen de şakşakçısın dersin.
Ama senin bile benim o yazdığımı genele teşmil etmene çok üzüldüm açıkçası.Her yazdığımıza bir açıklama eklemeliyim demek ki..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce bu külhanbeyi tavırlarını bırakalım, yok mezarda gülersin, yok sallarlar seni, yok tercih senin, yok tercih mercih.. beyefendi çizgimizi koruyalım, sen eğlenceli adamsın, forumdaki bu profilinden uzaklaşıp tat kaçırmayalım
Elinde somut veri yok derken çok basit bi şeylen yola çıktım;
Şenol Güneş: 1 şampiyonluk , 1 dünya üçüncülüğü, 1 kupa
Mustafa Denizli: 3 şampiyonluk 2 türkiye kupası
Ersun Yanal: 1 şampiyonluk
Şimdi "türkiyenin en iyisi" diyince işin içine Fatih Terim de giriyor ama onun kariyeri yazmaya gerek yok, hadi onu klasman dışında tuttum
**
Birileri Ersun2u türkiyenin en iyi teknik direktörü ilan etti, ben de bunun en basitinden, en somut şekilde istatistik bilimi ışığında saçmalık olduğunu belirttim
Söylediğim gibi böyle fevri çıkışlar sonrası geri vites beklemiyorum ama bi estağfurullah yani, bir şey savunacam derken abartıp flash tv'de 59liraya kanser ilacı satan adamların durumuna düşmeye gerek yok
Ben eğlenceli adamım doğru... Ama bu forumun en az yarısına manasızca posta koyarken eğlenen herifleri pistte alıp oynatırken daha çok eğleniyorum. Hatta alnına kravat, beline siyah rugan ayakkabı da müessesemizin ikramı olur... Ne yapayım tabiat işte...
"Şenol Güneş şu sebeple daha başarılıdır ve benim tercihimdir" dersen adam zannedip okur, hatta birşey öğrenirsek teşekkür ederiz. Yok burada elalemi abdestlemek için varsan, kalaylı kazanda en fazla kapak olursun. Ancak bir konuda hakkını yemeyeyim; ne flash tv'de 59 liraya kanser ilacı satan adam durumuna düşmek, ne de Kadıköy vapurunda 500'lük diazem fitilini kendine zuhur ederek 50 kuruşa pazarlayan Pötürge'li mucit olmak lazım. Gerçi bizim için sıkıntı yok, sen sevinesin diye 50 kuruş verip kuşlara yem diye atarız da, sana yazık be birader...
İstatistik bilimi konusunda bir teknik adam üzerinden Tanrı parçacığı bulmuş CERN mühendisi ayaklarına yatmanın gereği yok. Çünkü istatistik bilimi çevresel faktörler ve yan unsurlarla ilgilenmez. O nedenle futbolda mini etekten öte bir anlamı yoktur. Bana inanmıyorsan Şenol abine, ona da inanmıyorsan Flash tv'deki cazgıra sor. Yok daha da olmadı, bir diazemi akşama sakla... Parası benden...
Yorum
-
olaya ortadan dalıyorum ama şenol güneşin hocalığını sevmem bu bir görüştür ama yaptıklarıyla konuştuklarını bir araya koyunca bu takıma gelmemesi iyi olur diyorum.Şike şike dedi güzellemeler yaptı şikeci takıma gitti ilk konuşmasında kendi emeğini yok saydı. Şenol hoca zeki adamdır yanlışlıkla söylememiştir onuda tepki çekmemek için bilerek söylemiştir adım gibi eminim. en çok zoruma gidende sen kaç senedir bu camianın içindesin bjk yi sahiplendiğin kadar bizi sahiplenmedin kartallar yanlız uçarmış uçursun işte kartalını istanbulda ne adamın keyfini kaçırın ne bizim
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildiÖncelikle bir insana kesinlikle koçum,zırvalama gibi kelimeler etmeyin.Hakaret etmedende eleştiri yapabilirsiniz.Mesela ben sizle aynı forumda bulunduğum için utanıyorum,bmn eğitim seviyesi yüksek bir forum derler gerçektende öyleymiş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum