Neyse, iş Şenol müritliğiyle ithama vardığına göre beyanın saçmalığı anlaşılmıştır. Geri vites zaten beklemiyorum. Şenol müridi de oluruz problem değil
En son gometra tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 14:11.
Şenol Güneş'ten de şakşakçılarından da gına geldi artık!
2010-11 sonrası futboldan soğudum bırakıcam deyip maaşı 2 katına çıkarılınca bir anda futbola nasıl ısınmış onu anlatın biz de anlayalım hele.
Sadri Şener'in en doğru beyanlarından birisi kendisinin paracı olduğunu söylemesidir.Çıkıp cevap versin önce hakkındaki bu ithamlara
Musluk ne tarafta bilader? Yalnız tesbih işine girmem.
Seninle tartışıp forumdakilerin yüzünü güldürebilirim ama konu tartışma yapılacak seviyeden epeey uzak, ortada savunduğun şeyi destekleyecek reel veri dahi yokken bu tartışmaya enerji harcamak işgüzarlık
Ersun aşkını biliyorum, anlıyorum eyvallah, ben Ersun'a karşı da değilim ama ikisinin de tadı güzel diye erikle elmaya aynı meyve muamelesi de yapılmaz yani
Seninle tartışıp forumdakilerin yüzünü güldürebilirim ama konu tartışma yapılacak seviyeden epeey uzak, ortada savunduğun şeyi destekleyecek reel veri dahi yokken bu tartışmaya enerji harcamak işgüzarlık
Ersun aşkını biliyorum, anlıyorum eyvallah, ben Ersun'a karşı da değilim ama ikisinin de tadı güzel diye erikle elmaya aynı meyve muamelesi de yapılmaz yani
Benimle tartışırsan forumdakiler güler mi bilmem ama sen mezarda bile gülersin. Benim savunduğum şeyi destekleyeceğim reel veri yok da, sende ne var merak ettim.
Ersun'a aşk duymuyorum. İlahlaştırmıyor, tapmıyorum. Sadece sizin tayfanın "pek reel(!)" saldırılarına karşı ince ayar veriyorum. Ahlak çizgisini koyacağımız yükseklikten bahsediyorum. Ahlakına laf edilen adama saldırırken yapılan ahlaksızlık karşısında dilsiz şeytan olarak kalmayı içime sindiremiyorum.
Ha, teknik taktik mi... Gel sabaha kadar tartışalım. Ne zaman nerede istersen... Olur da yorgun düşüp uyuyakalırsan, bizim muslukta sen de yüzünü yıka diye bir imkan sağlarız... Eh artık sonrasında da şöyle 999'luk bir tesbih alıp erik/elma eşliğinde kedi videosu izlersin...
Burada her tür fikre saygımız var. Ama durup dururken milleti tahrik edersen, birileri de ağasar tırmacından yapılma bir salıncağa oturtup sallar seni... Devam diyorsan devam.. Tamam diyorsan tamam... Tercih senin...
En son Misafir tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 14:27.
şenol güneşi seven,sayan,başarılı bulanların neredeyse tamamı zaten ersun hocanın gelmesine karşı değil. ancak taraftarı ersun yanala ikna etmek için diğerlerini çamur atmak yersiz saçma bir yöntem. tartışmayı başka mecralara çekmek, ithamlarda bulunmak vs çocukça şeyler. hiç gerek yok. ersun yanal ya da lucesku ya da herkesi heyecanlanıracak başka bir hoca getirelim ama bunun için şenol güneşi,ahmet suat hocayı,özkan sümeri vs. düşmanlaştırmadan yapalım.böyle bir kampanyaya ersun hocanın da ihtiyacı yok.
Benimle tartışırsan forumdakiler güler mi bilmem ama sen mezarda bile gülersin. Benim savunduğum şeyi destekleyeceğim reel veri yok da, sende ne var merak ettim.
Ersun'a aşk duymuyorum. İlahlaştırmıyor, tapmıyorum. Sadece sizin tayfanın "pek reel(!)" saldırılarına karşı ince ayar veriyorum. Ahlak çizgisini koyacağımız yükseklikten bahsediyorum. Ahlakına laf edilen adama saldırırken yapılan ahlaksızlık karşısında dilsiz şeytan olarak kalmayı içime sindiremiyorum.
Ha, teknik taktik mi... Gel sabaha kadar tartışalım. Ne zaman nerede istersen... Olur da yorgun düşüp uyuyakalırsan, bizim muslukta sen de yüzünü yıka diye bir imkan sağlarız... Eh artık sonrasında da şöyle 999'luk bir tesbih alıp erik/elma eşliğinde kedi videosu izlersin...
Burada her tür fikre saygımız var. Ama durup dururken milleti tahrik edersen, birileri de ağasar tırmacından yapılma bir salıncağa oturtup sallar seni... Devam diyorsan devam.. Tamam diyorsan tamam... Tercih senin...
Önce bu külhanbeyi tavırlarını bırakalım, yok mezarda gülersin, yok sallarlar seni, yok tercih senin, yok tercih mercih.. beyefendi çizgimizi koruyalım, sen eğlenceli adamsın, forumdaki bu profilinden uzaklaşıp tat kaçırmayalım
Elinde somut veri yok derken çok basit bi şeylen yola çıktım;
Şenol Güneş: 1 şampiyonluk , 1 dünya üçüncülüğü, 1 kupa
Mustafa Denizli: 3 şampiyonluk 2 türkiye kupası
Ersun Yanal: 1 şampiyonluk
Şimdi "türkiyenin en iyisi" diyince işin içine Fatih Terim de giriyor ama onun kariyeri yazmaya gerek yok, hadi onu klasman dışında tuttum
**
Birileri Ersun2u türkiyenin en iyi teknik direktörü ilan etti, ben de bunun en basitinden, en somut şekilde istatistik bilimi ışığında saçmalık olduğunu belirttim
Söylediğim gibi böyle fevri çıkışlar sonrası geri vites beklemiyorum ama bi estağfurullah yani, bir şey savunacam derken abartıp flash tv'de 59liraya kanser ilacı satan adamların durumuna düşmeye gerek yok
En son gometra tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 14:54.
şenol güneşi seven,sayan,başarılı bulanların neredeyse tamamı zaten ersun hocanın gelmesine karşı değil. ancak taraftarı ersun yanala ikna etmek için diğerlerini çamur atmak yersiz saçma bir yöntem. tartışmayı başka mecralara çekmek, ithamlarda bulunmak vs çocukça şeyler. hiç gerek yok. ersun yanal ya da lucesku ya da herkesi heyecanlanıracak başka bir hoca getirelim ama bunun için şenol güneşi,ahmet suat hocayı,özkan sümeri vs. düşmanlaştırmadan yapalım.böyle bir kampanyaya ersun hocanın da ihtiyacı yok.
Herkesin saygı duyacağı,kulübü benimseyen,heyecanını yitirmemiş bir isim getirilmeli,daha sonra takımda ki 30 oyuncunun yarısı gönderilmeli ve eksik olan mevkilere kaliteli oyuncular alınarak yola devam edilmeli.
Ben Ersun Yanal gelsin diye Şenol Güneş'i beğenmeyen biri değilim.Ersun Yanal'ı da çok çok beğenen birisi değilim açıkçası ama Ersun Yanal'ın futbol anlamında müsbet tarafının Şenol Güneş'ten daha fazla bizim işimize yarayacak yönleri olduğunu düşünüyorum.Bunu söylerken de Şenol Güneş tu kaka dır hiç iyi bir hoca değildir gibi birşey söylemedim.Lakin bırakın da kendi görüşüme göre yetersiz olduğunu söylemeye de hakkım olsun.
Bir de muhabbeti Ersun Yanal ı istiyorum da Şenol Güneş'e salliyorum noktasına getirenler şunu bilmeli ki Ersun Yanal konuşulurken Şenol Güneş var o da öyle o da böyle diyenler Ersun Yanal muhalifleri, kimse durup dururken Şenol Güneş e birşey demiyor
Şenol Güneş'ten de şakşakçılarından da gına geldi artık!
2010-11 sonrası futboldan soğudum bırakıcam deyip maaşı 2 katına çıkarılınca bir anda futbola nasıl ısınmış onu anlatın biz de anlayalım hele.
Sadri Şener'in en doğru beyanlarından birisi kendisinin paracı olduğunu söylemesidir.Çıkıp cevap versin önce hakkındaki bu ithamlara
Yok müritleri, yok şakşakçıları.
Şenol Güneşe saygı duyan insanlar var, böyle kelimeler kullanmak ne şenol güneşi ne de bu insanları küçültmüyor, seni küçültüyor.
Adamı beğenmeyebilirsin, savunduğun argümanlara da eyvallah ama şu söylediğin kelimeler en hafif tabiriyle ayıptır.
Bende ersunu beğenmiyorum, burada yazsam roman olur, diyor muyuz ersunun şakşakçıları?
Şu özel hayat mevzusu sıktı artık.Yani Ersun Yanal'ı özel hayatıyla alakalı durumuyla alakalı istemeyenlerin çoğu eminim bir dönem form durumu ve son halini bilememelerine rağmen ısrarla "Jaja gelsin" diyenlerdir.Saha içine ya da camiaya bir zararı dokunacak derecede yansımadığı sürece her sözleşmeli çalışan mesaisi dışında dilediğini yapmakta özgürdür.
Ben açıkçası ne bir önceki dönem istedim Ersun Yanal'ın gelmesini ne de şu dönem istiyorum.Sebebi de ne bu özel hayat zırvalığı ne de Fenerbahçe'de çalışmış ya da sonrası için de yine çalışmak istiyor olmasıdır.Benim çekincelerimden birisi Ersun Yanal'ın "bana göre" zikredildiği kadar "genç oyunculara önem veren" bir teknik adam olmaması.Gençlerbirliği'nden sonra rica ediyorum çalıştırdığı takımlarda hangi genç oyuncuya şans vermiş ve parlamasını sağlamış?Çekincelerimden bir diğeri yine zikredildiği kadar iyi bir kadro mühendisi olmaması.Geçen sezon devre arası orta saha bas bas bağırırken sezon başında zar zor takım bulan Uğur Demirok'u ve taraftarın büyük bir çoğunun memnun olmadığı Erkan Zengin'i kadroya kattırıp transferi kapatan,Yusuf'u ısrarla sol bek,Bosingwa'yı ısrarla stoper deneyen,Fatih Atik'i ısrarla oynatan da kendisidir.
Bu söylediklerimden de "Ersun Hoca kötüdür" yorumu çıkmasın.Fakat bunca alınacak mali riskin başına kendisi getirilecekse de söylediğim çekincelerim üzerine iyi araştırmalar yapılıp bu hamle yapılmalıdır.Umarım bir bildikleri vardır ve bu sefer planlandığı gibi gider her şey.
Yine mi istatistik?
Aragones, Del Bosque'nin kazandıkları kupalar var diye çok iyi hoca mı oluyorlar?
Jürgen Klopp'un da yanılmıyorsam 1 şampiyonluğu var, şimdi Klopp Bayern Münih'le sayısız kere şampiyon olmuş hocalardan ya da Aragonesten felan kötü hoca mı oluyor?
Guardiola, L.Enrique Barcelona'nın başına geçmeden önce kaç şampiyonluk yaşamıştılar ya da Rijkaard şampiyon oldu da noldu Barça da, şimdi nerde?
Şenol Güneş Uefa kupası iskeletli milli takım bulmasaydı dünya 3.sü ancak söz sanatlarinda olurdu.Letonya hezimetini ben mi yaşadım.
Dersin ki Ersun geldi milli takıma da noldu, milli takım bir jenerasyon işidir daha çok Ersun bugün ki milli takımda ya da o gün ki milli takımda olsaydı bunlardan çok daha başarılı olabilirdi bence, he belkide olamazdı ama bu şans verilmeden sadece antrenörü bu tarz istatistiki verilere göre değerlendirmek son derece yanlış bir şey.Ne geldiyse bundan geldi zaten başımıza..
Şenol Güneşe saygı duyan insanlar var, böyle kelimeler kullanmak ne şenol güneşi ne de bu insanları küçültmüyor, seni küçültüyor.
Adamı beğenmeyebilirsin, savunduğun argümanlara da eyvallah ama şu söylediğin kelimeler en hafif tabiriyle ayıptır.
Bende ersunu beğenmiyorum, burada yazsam roman olur, diyor muyuz ersunun şakşakçıları?
Hazır efsaneniz Ankaradayken bu hafta maça giderek bence ona destek olmalısınız.Ama öyle boş gitmek olmaz boynunuzda bir atkı misafir tribün biletide alın biraz tezahurat yeterli.Kendisi bayılır böyle şeylere.
Yorum