İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk olarak Ersun başkada olmaz olmamalı..keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
luce çokta olmazsa olmaz değil bence...
olmadı daum olmadı skibbe..olmadı ben...
ne farkeder ki..
takımda...alper mustafa aykut douglus özer salih soner musa olduğu müdettce başarı elde edilmez...
dünyanın en iyi hocası nasıl olunur..
elinde iyi bir kadro varsa iyi hocaolursun....
bakın bjk ye...
şenol mu başarılı...
hayır takım çok koşuyor mücadele ediyor..
emin olun bjk dekiş oyuncular diğer kızkardeşlerinde olsa hepsi birer yıldız olmuşlardı....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan konuşma yapıyor, millet mest oluyorkankalar pampalar havada uçuyor , vay arkadaş. Ç.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
geçmişten geleceğe bir görüntüNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Lucescu olursa sahane olur. olmazsa Ispanyol ya da Alman genc bir hoca olsun isterim. Hoca'dan ziyade tam profesyonel Scout birimi kurulmali. Yani Trabzonspor da tesislerde yönetim binasinin icerisinde kapisina Scout odasi yazan bir kapi olmali artik. Biz hep teknik direktör kismina odaklaniyoruz fakat bu Scout isi daha önemli.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüntekin onay değilmi o ???
Yorum
-
lucesku 1-0 cu hoca umarım sıkılmayız.biz canlı coşkulu oynan futbol istiyoruz.96-2011 deki gibi.umarım lucesku ıslıklanmaz ve dilerim ki lucesku bizde gs ye giden mustafa denizli etkisi yapmaz.mustafa denizli net tutmadı sene sonu gönderirler onu.ve oda yine yorumculuğuna döner.
vee bu lucesku çok dillendirildi umarım ki bu çakal gs sene sonu mustafa denizliyi gönderip luceskuya çamur olmaz.olursa lucesku gs yi tercih eder.zaten karun gibi zengin bu lucesku.onun için artık çalıştığı yerdeki hayat şartları önemli ve gs çamur olursa malesef istanbulu tercih eder.
not=lucesku işinin olacağınıda sanmıyorum .
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelucesku 1-0 cu hoca umarım sıkılmayız.biz canlı coşkulu oynan futbol istiyoruz.96-2011 deki gibi.umarım lucesku ıslıklanmaz ve dilerim ki lucesku bizde gs ye giden mustafa denizli etkisi yapmaz.mustafa denizli net tutmadı sene sonu gönderirler onu.ve oda yine yorumculuğuna döner.
vee bu lucesku çok dillendirildi umarım ki bu çakal gs sene sonu mustafa denizliyi gönderip luceskuya çamur olmaz.olursa lucesku gs yi tercih eder.zaten karun gibi zengin bu lucesku.onun için artık çalıştığı yerdeki hayat şartları önemli ve gs çamur olursa malesef istanbulu tercih eder.
not=lucesku işinin olacağınıda sanmıyorum .
türkiye zamaninda eline verilen malzemeye göre oynatiyordu
ben halen marcel kolleri tercih ederdimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 15.12.2015, 11:20."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelucesku 1-0 cu hoca umarım sıkılmayız.biz canlı coşkulu oynan futbol istiyoruz.96-2011 deki gibi.umarım lucesku ıslıklanmaz ve dilerim ki lucesku bizde gs ye giden mustafa denizli etkisi yapmaz.mustafa denizli net tutmadı sene sonu gönderirler onu.ve oda yine yorumculuğuna döner.
not=lucesku işinin olacağınıda sanmıyorum ...... Lucescu Shaktar da hiç de ligde 1-0 cı olarak oynamıyor......Türkiye de elindeki kadro onu gerektiriyordu...Siz eline verdiğiniz kadrodan haberdar edin sadece...Aşağıda da son 5 sezonda ligde gol istatistikleri.....
2015-2016 16 maç 50 gol
2014-2015 26 maç 71 gol
2013-2014 28 maç 62 gol
2012-2013 30 maç 82 gol
2011-2012 30 maç 80 golEn son Murat KARAKURT tarafından düzenlendi; 15.12.2015, 11:27.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yıllık proje anlaşma + orjinal Fm 2016 ya Ersun Yanal koşa koşa gelir... Maceraya gerek yok, Usta at artık şu golü...
Luce gösterip elletmezse hiç zorlamaya gerek yok, Ersun unutulmayan kadındır. Fotoğraflarına bakıp ''kafamı seveyim'' dedirten kadındır. Gül gibi sıcacık yuvası dağıtılıp dötüne tekme vurularak sokağa atılan, kötü kadın damgası yiyen, hak etmediği zulümlere maruz kalan eski Türk filmlerinin masum kadınıdır. Ersun ÖBGZK dizisinde Ali kaptanın kapıya koyup sonradan pişman olduğu kadındır. Ersun sadece mutlu bir yuva arayan, gözü ideal kocada olan; boyalı, süslü, püslü, para manyağı, anlayışsız, sevimsiz, ağızda sakız cak cak konuşan dötü başı ayrı oynayanlardan tamamen farklı olarak kadın gibi kadındır. Kendisini sahiplenecek, evinin kadını yapacak erkeği, yani camiayı aramaktadır. Son yıllarda biraz işi fırıldakçılığa(sansür) vursakta, bizde erkek gibi erkeğiz. En azından Usta ile artık kendimizi dizginleyeceğiz ve ideal damat olacağız, şimdi buluşma zamanı. Bu kez daha güçlü, daha romantik, daha heyecanlı, daha ne istediğini bilen, daha... Neyse işte Ersun ile çiftleşme vakti geldi, bu kez ortaya mutlu bir evlilik çıkacak, düşmanlar çatır çatır çatlayacak. Ben inanıyorum, Usta bizi evlendir. TS ile Ersun evlenmeli, bu kez olacak. Bu kez Ersun a hak ettiği şansı tanıyacak yönetime sahibiz, Türkiye de hak ettiği değeri bulacağı yönetimle Ersun evlenecek. Bizlerde yıllarca mutlu olacağımız o tarihi ana tanıklık edeceğiz.
Hep birlikte o yolculuğa çıkacağız, kısmetse 50. yılda belki bebemiz de olur ama olmasa da mühim değil. Ersun gelsin bizi mutlu etsin, sistemi oturtsun hepimiz mutlu olalım. Yemişim bebeğini, bebek ne ya... Yeter ki kadınımızı sevelim, herkes birbirini sevsin, mutlu evlilik yürüsün. Sabredersek elbet bir vakit bebeği de kaldırırız. İnanırsak, desteklersek, seversek sonu mutlu biten filmler gibi olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum