Yonetime ulasip, aramizdan bir ahlak bekcisi secip, Ersun ne yapiyor ise not almasi icin gorevlendirmesini talep edecem.
[MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]
Abi, bu konuda en guvendigin adami secersin bundan eminim.
Bir de mimar abim söyleme sıkıntı oluyor demişti ama üzerinden zaman geçti, affına sığınarak söylüyorum. Ersun hoca akyazıya yapılan kamp eğitim merkezi binasının takıma uygun hale getirilmesi işinde bizzat çalışmış hatta kendisi bile çizimler yapıp o ekibe öneriler sunmuş -çizimi de iyi imiş-
Yani adamın kafası burda değildi gibi eleştiriler tamamen bu algı operasyonunun sonucunda ortaya çıkan şeyler. Adam kulübün geleceği ile bile ilgilenmiş, kaldı ki takımla ilgilenmesin.
Propagandalara alet olmayalım arkadaşlar, analitik düşünmeye çalışalım. Sonuçta bir karara varalım. Ama bu gezme-tozma, Bodrum -İstanbul olaylarının kararımızı etkilemesine izin vermeyelim.
tevfık lav la ...ersun...ıkı ıdealıst genctı...
ve futbolu bu genc akımla...yonlendırmek ıstedıler...
sahaların ve futbolcu konaklama tesısının...artı ıc dızaynının...akyazıdan bahsedıyorum...
cok elı ve fıkrı degdı...ersunun...hakkını teslım etmelı..
-------
may dada aynısı olmustu ılk gelısınde...ersun baya revıze ettı...tesısı..
En son The Ciks tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 23:29.
"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yonetime ulasip, aramizdan bir ahlak bekcisi secip, Ersun ne yapiyor ise not almasi icin gorevlendirmesini talep edecem.
[MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]
Abi, bu konuda en guvendigin adami secersin bundan eminim.
Yorum