Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sözleşmesi bitiyordu.
    Olum not mu tutuyorsunuz transfer döneminde napıyorsunuz

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi 1 milyona alamazdık o adamı lütfen.
      Yazışmaları yapan dış ilişkiler sorumlusu senden benden iyi biliyordur bence. TL değil tabi..

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun hiç futbol oynamadı hacı

Şimdi baktım, Yeni Salihlispor'da hocalık yaparken şike olayına karışmış sözde.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun hiç futbol oynamadı hacı
          Oynadı...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olum not mu tutuyorsunuz transfer döneminde napıyorsunuz

Abi Alex'in hayranıydım. Fernandao vardı bir de.. Ulan ne ikiliydiler bee...

Yorum

• kasimpasa macimizda yeni teknik direktörümüz tribünde olacaktir .........ben böyle anladim

mactan evel birsey olmaz artik olsaydi bügün olacakti
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi Alex'in hayranıydım. Fernandao vardı bir de.. Ulan ne ikiliydiler bee...
                Anlaşıldı

Yorum

• Soz arkadaslar,

Yonetime ulasip, aramizdan bir ahlak bekcisi secip, Ersun ne yapiyor ise not almasi icin gorevlendirmesini talep edecem.
                  [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]
                  Abi, bu konuda en guvendigin adami secersin bundan eminim.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu haber atmasyon. Ücretler belli. O safhalar çoktan geçildi.
                    Abi önceki ücretine yakın mı
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kahkaha attım.
                      Niye güldünüz merak ettim

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir de mimar abim söyleme sıkıntı oluyor demişti ama üzerinden zaman geçti, affına sığınarak söylüyorum. Ersun hoca akyazıya yapılan kamp eğitim merkezi binasının takıma uygun hale getirilmesi işinde bizzat çalışmış hatta kendisi bile çizimler yapıp o ekibe öneriler sunmuş -çizimi de iyi imiş-

Yani adamın kafası burda değildi gibi eleştiriler tamamen bu algı operasyonunun sonucunda ortaya çıkan şeyler. Adam kulübün geleceği ile bile ilgilenmiş, kaldı ki takımla ilgilenmesin.

Propagandalara alet olmayalım arkadaşlar, analitik düşünmeye çalışalım. Sonuçta bir karara varalım. Ama bu gezme-tozma, Bodrum -İstanbul olaylarının kararımızı etkilemesine izin vermeyelim.
                        tevfık lav la ...ersun...ıkı ıdealıst genctı...

ve futbolu bu genc akımla...yonlendırmek ıstedıler...

sahaların ve futbolcu konaklama tesısının...artı ıc dızaynının...akyazıdan bahsedıyorum...

cok elı ve fıkrı degdı...ersunun...hakkını teslım etmelı..

-------

may dada aynısı olmustu ılk gelısınde...ersun baya revıze ettı...tesısı..

sonrası senol hoca ufak rutuslar yaptı ustune...

vahıt bayılmıstı mısal...

bu yapıya...

vs vs...

mısal senol hoca nevzat demır tesıslerınde....muazzam onerılerde bulundu...

zaten turk futbolunda...4/5 akıl adam var...

gerısı gocebe teknık dırektor deyım yerındeyse...
                        En son The Ciks tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 23:29.
                        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                        --------------------------Novalis--------------
                        ------------

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Soz arkadaslar,

Yonetime ulasip, aramizdan bir ahlak bekcisi secip, Ersun ne yapiyor ise not almasi icin gorevlendirmesini talep edecem.
                          [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]
                          Abi, bu konuda en guvendigin adami secersin bundan eminim.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
                          Adayları görelim...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Niye güldünüz merak ettim
                            Haberin uydurma olduğunu bildiği için

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi önceki ücretine yakın mı
                              Bu seviyedeki hocaların ücretinde büyük zig zag olmaz zaten hocam :-))))

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adayları görelim...
                                Abi ersunla bu kadar yakın olduğuna göre bu işi en iyi sen yaparsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X