Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
    nasıl adminim yaa .sildiler sayfaları.bu nazım bana dedi bunu senin gibi tiplere musahama gösteren angutlar olduğu sürece diyor.burda tarfatarı kastetmiyor açık açık adminlere yöneticilere angut diyor atın bunu forumdan diyor.(benim için) bana gelmiş sataşıyor yiyormu filan muhabbetleri.beni biliyorsunuz ceza alma rekoru kırdım adamlık yapıyorum taraftarım aynı gemideyiz diyorum yediğim laflara bak .

hakan yeşilyurt gevşek mevşek diyor bana .

yavuz dingil demişti o cezayı yedi.siz bu nazımın yazdığından ne çıkarıyorsunuz.

kendi bile açıklayamıyor bin kere sordum .

Ben yöneticilere öyle birsey demedim, demis olsam onlar direk üstlerine alinirdi, cazgirlik yapipi forumun huzurunu yeteri Kadar kaciriyorsun, yeter artik, istiyorsan özelden halledelim bu Kücük sorunu.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
      Fatihim sen karisma, arkadasin derdi benimle ama dur bakalim bu isin sonu nereye varacak
      bende bekliyorum inceldiği yerden kopsun.ben trabzonluyum kimseden korkmam .hadi .

Yorum

• Arkadaşlar,
        Başkalarını ti'ye alma olayına son vermezseniz gereği yapılacaktır.Kabak tadı verdi artık,rica ediyorum lütfen....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben yöneticilere öyle birsey demedim, demis olsam onlar direk üstlerine alinirdi, cazgirlik yapipi forumun huzurunu yeteri Kadar kaciriyorsun, yeter artik, istiyorsan özelden halledelim bu Kücük sorunu.

kime dedin yaz herkes görsün .kartları açık oynayalım.

Yorum

• sportif direktör olacakmı acaba teknik direktörle birlikte.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nazım,aranızdaki sorunları özelden halledin lütfen.
              Rica ediyorum....
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kime dedin yaz herkes görsün .kartları açık oynayalım.

Sana hesap verecek degilim, demekki yönetici arkadaslar ceza olarak degerlendirmemisler mesajimi hadi ya sus simdi yada git yat, burasi senin hakkini aramak icin uluorta seviyesizce bagirip cagirma yerin degil.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nazım,aranızdaki sorunları özelden halledin lütfen.
                  Rica ediyorum....

Ilker abi, bende dedim aynisini, kendi geldi az önce ortaligi yangin yerine cevirdi, sus diyorum susmuyorda.

Yorum

• [MENTION=21714]arifberkay[/MENTION] abi nedir son durum ? sende Ersun hoca hayırlı olsun diyenlerden misin ?

Yorum

• nazım can merak etme seni engfellicem zaten çünkü bana karşı önyargılı ve artniyelsin .

benimle kapışmak için ikimizden birinin forumdan atılmasını bile göze aldın.hatırlıyorsun o yazdığını.

bu nasıl bir hırs ve kıskançlıktır.ben o kadar kötü olsam kankam deep bluu olurmuydu yada arkadaş listemde manu 61 olurmuydu.

ben gerçek bir trabzonsporluyum hepsi bu.

Yorum

• [MENTION=24730]61ronin61[/MENTION] Uygun görmediğin mesajları raporla bundan sonra. Gelip burada bu şekilde yazıp tartışma ortamı yaratmak kimseye fayda sağlamıyor. Uzattıkça uzatıyorsun. Haksız olduğunu düşünüyorsan sonuna kadar hakkını ara ama bu şekilde değil. Biraz sıkmaya başladı bu iş.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• burdada forum sistemi değişti bu engellemeyi nasıl yapıcam şlimdi ya neyse biraz uğraşsam bulurum heralde.

Yorum

• Her şey bitti.

Ersun is coming da işte. Uzatmayın, başa geleni sevin, sevilin.

Dünya kalmaz kimseye.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her şey bitti.

Ersun is coming da işte. Uzatmayın, başa geleni sevin, sevilin.

Dünya kalmaz kimseye.

Ersun en gercekci ve en risksiziydi zaten, Usta ile gercek potansiyelini görme firsatimiz olacak diye düsünüyorum.

Yorum

• İnşallah Ersun Yanal gelir..Lucescu uçuk bi hedefti zaten...
                                aynen aynen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X