Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gün geçmiyor ki taraftarımız bir konuda birbirine girmesin.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Durup dururken milleti "soğuk suyla yüz yıkamaya, bilmem ne tesbihiyle istiğfar etmeye" davet ederken yapılan şey külhabeylik değil erik reçeli tarifiyse, sen önden yemeye başla biz arkadan takviye ederiz.

Ben eğlenceli adamım doğru... Ama bu forumun en az yarısına manasızca posta koyarken eğlenen herifleri pistte alıp oynatırken daha çok eğleniyorum. Hatta alnına kravat, beline siyah rugan ayakkabı da müessesemizin ikramı olur... Ne yapayım tabiat işte...

"Şenol Güneş şu sebeple daha başarılıdır ve benim tercihimdir" dersen adam zannedip okur, hatta birşey öğrenirsek teşekkür ederiz. Yok burada elalemi abdestlemek için varsan, kalaylı kazanda en fazla kapak olursun. Ancak bir konuda hakkını yemeyeyim; ne flash tv'de 59 liraya kanser ilacı satan adam durumuna düşmek, ne de Kadıköy vapurunda 500'lük diazem fitilini kendine zuhur ederek 50 kuruşa pazarlayan Pötürge'li mucit olmak lazım. Gerçi bizim için sıkıntı yok, sen sevinesin diye 50 kuruş verip kuşlara yem diye atarız da, sana yazık be birader...

İstatistik bilimi konusunda bir teknik adam üzerinden Tanrı parçacığı bulmuş CERN mühendisi ayaklarına yatmanın gereği yok. Çünkü istatistik bilimi çevresel faktörler ve yan unsurlarla ilgilenmez. O nedenle futbolda mini etekten öte bir anlamı yoktur. Bana inanmıyorsan Şenol abine, ona da inanmıyorsan Flash tv'deki cazgıra sor. Yok daha da olmadı, bir diazemi akşama sakla... Parası benden...
      Ben orada bu iddiayı dile getirenlerin hiddetine istinaden o tarz bi tabir kullandım ki, orada en ufak saygısızlık yok. Bi yerde iddianın hiddeti arttırça iş mantık çerçevesinden çıkıp fanatizme kayıyor, fanatizmin olduğu yerde de bu çeşit iğneli laflar, saygısızlık arz etmediği sürece elzem.

Ama bak mesela bana bunları derken bile hala anlamsızca bi külhanbeyliği taslıyorsun Kravat çeker bırak bunları Adnan Şenses rahmetli oldu bırak adam mezarında rahat uyusun

İstatistik kısmını en özet haliyle dile getirmem geri kalan kısmı önemsemediğimden değil, konuyu dallandırıp budaklandırmak istemediğimden, yoksa bütün o isimleri tek tek ele alır ayrıntılı şekilde analiz ederdim.

Ama nereden tutarsan tut Ersun Yanal Şenol, Denizli ve Terim'den öndedir demek ancak fanatik bir bakış açısıyla açıklanabilir, e fanatizmin olduğu yerde de sorunu fanatizme verile tepkinin şekline bağlamak sıkıntılı

Ersun mersun bilmem ben, yönetime yakınsın, biz dert çekmekten bıktık, ne yap ne et bizi bu sıkıntıdan kurtar

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben orada bu iddiayı dile getirenlerin hiddetine istinaden o tarz bi tabir kullandım ki, orada en ufak saygısızlık yok. Bi yerde iddianın hiddeti arttırça iş mantık çerçevesinden çıkıp fanatizme kayıyor, fanatizmin olduğu yerde de bu çeşit iğneli laflar, saygısızlık arz etmediği sürece elzem.

Ama bak mesela bana bunları derken bile hala anlamsızca bi külhanbeyliği taslıyorsun Kravat çeker bırak bunları Adnan Şenses rahmetli oldu bırak adam mezarında rahat uyusun

İstatistik kısmını en özet haliyle dile getirmem geri kalan kısmı önemsemediğimden değil, konuyu dallandırıp budaklandırmak istemediğimden, yoksa bütün o isimleri tek tek ele alır ayrıntılı şekilde analiz ederdim.

Ama nereden tutarsan tut Ersun Yanal Şenol, Denizli ve Terim'den öndedir demek ancak fanatik bir bakış açısıyla açıklanabilir, e fanatizmin olduğu yerde de sorunu fanatizme verile tepkinin şekline bağlamak sıkıntılı

Ersun mersun bilmem ben, yönetime yakınsın, biz dert çekmekten bıktık, ne yap ne et bizi bu sıkıntıdan kurtar
        Şimdi anlaştık işte. Sorun yok...

Yorum

• Tüm tartışmalar sona erdiğine göre ,

Yorum

• ntv de ki açıklamalrdan sonra hocanın kim olduğu çok da önemli değil.Ki kendisi de aynı şeyi söylüyor.Vaat ettiği sistematiği yerleştirsin yeter...Trabzonspor misyonuna vizyonuna uygun hareket etsin yeter.

Yorum

• Şenol hoca Trabzonun başına bir daha gelirse Süleyman Demirel'in rekorunu égale etmede baya iddialı bir konuma gelir. Bence bundan sonraki durağı milli takım olmalı ve cok uzun bir süre orda kalmalidir.
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol hoca Trabzonun başına bir daha gelirse Süleyman Demirel'in rekorunu égale etmede baya iddialı bir konuma gelir. Bence bundan sonraki durağı milli takım olmalı ve cok uzun bir süre orda kalmalidir.
                Şenol Güneş bir daha milli takıma gitmez.

Yorum

• Ersun Yanal umarım olmaz.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanal umarım olmaz.
                    Katılıyorum.
                    Umarım Lucescu olur.

Yorum

• Beşiktaş a gidecegini se dusunmezdik ama yarının ne getireceğini bilemeyiz
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İki gündür forumda acayip aktifim ama hiç Trabzonspor haberleri okumuyorum. Dikkatlice tartışmaları izliyorum çok heycanlı, ilgi cekici. Doğrumudur yanlışmıdır bilmem ama dürüst olmak gerekirse tartışmalar daha çok ilgimi çekiyor.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buradaki tartışmalardan da anlaşılacağı üzere yerli hoca olmaz. Kariyeri tartışılmayacak bir yabancı lazım
                          Aynen ben de böyle düşünüyorum. Yeni heyecan ancak tartisilamayacak kalitede yeni bir hoca ile okur
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Yerli oyunculari gelistirecek alt yapidan 2-3 futbolcuyu takima kazandirabilecek A milli takimina 4-5 oyuncu verecek duruma hangi hoca getirecekse o gelsin ): o zaman sampiyonluktan bahsedebiliriz ama iste o hoca kim olabilir? eldeki kadroyu cekip cevirecek ayni zamanda nokta transferlerle takimi sampiyonluk havasina sokacak kaliteye sahip bir hoca lucescu bu isi becerebilirmi?... unal tekke vaya hami yardimci hoca tabi birazda sansin yaver gitmesi lazim hayirlisi olsun diyelim
                            En son objek tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 16:32.

Yorum

• Şenol hocanın kulübe gelmesini hiç istemedim, şu da gerçek ki geldikten sonra gitmesini de istemedim.

Adam şampiyon yaptımı? yaptı.

Beşiktaşa gidişini ve gittikten sonra beşiktaşı övmesinin eleştirilmesini anlayamıyorum, ne yapsaydı bu adam trabzondan gönderilince hayata mı küsseydi?

Trabzonda bir kahvehane açıp halkla beraber maçları mı eleştirseydi bu adam, çalıştığı kulübünde hatrı sayılır bir taraftarı var bildiğim kadarıyla.

Dünya bir bizim eksenimiz etrafında dönmüyor. Bencil olmayalım.

Yorum

• Benim anlmadığım nokta şu Ersun Yanal ve Şenol Güneş bu takıma hizmet etmiş iki önemli hocadır. Ancak Ersun Yanal bize transferden öte ne vermiştir? Ya da son dönemdeki huzursuzluktan başka? Ersun Yanal çok iyi bir hoca ancak geldiğinde yine yerel üstüne gelmeyecek mi? Belirli bir kitle magazinel durumu için veya "aşırı hücumcu" oyun tarzı için serzenmeyecek mi? Ben takımımda huzur istyorum. Ben takımım üstünden başka hesaplara giren ne oyuncu ne de futbolcu istiyorum. Ersun'u istemememin tek nedeni budur.

Şenol Hoca'ya gelirsek maalesef şu an herkes gibi oyunu kuralarına göre oynayan biri oldu. O yönden benim ve bir çok kişinin gözündeki değerini yitirmiştir. Kendisi çok iyi bir hocadır bana göre Ersun Yanal'dan bir çok konuda iyidir. Transfer, oyun içi motivasyon ve hamle konusunda bir çok ortalma hocanın gerisindedir. Ama camia da herkesin kızsa da hoşlanmasa da saygı duyduğu ses çıkarmadığı yegane isim ve değerdir.

Ersun Yanal'ın takımı ayağa kaldırabilceği ve bu konuda Şenol Güneş'e oranla daha başarılı olacağın söylemek fikirdir ve büyük oranda da doğrudur . Ancak bir çoğumuzun aklındaki yegane soru geçmişi ve şehir ile ilişkisidir. Camiadaki kabul edilebilirliği ve birleştirme gücüdür.
                                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 16:44.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X