Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ustanın düşüncesinde belkide sportif direktör olarak lucescu olabilir ve teknik adam olarakta ersun hoca..
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• bize kültürlü , şahsiyetli , karaterli , vizyon sahibi , entellektüel , dünyayı bilen , dünya futbol piyasasında adı olan , saygı duyulan , oyuncuların saygı duyup otorite kabul edeceği , bize yakışan örnek bir kişi yaraşır
      yerli hocalardan hiç biri bu tarife uymaz
      lucescu , guardiola veya kariyer sahibi örnek kişiliği olan benzeri hocalar olmalıdır
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• para ve kadınlar hiç istemediğim şeyler. allah uzak etsin!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          para ve kadınlar hiç istemediğim şeyler. allah uzak etsin!
          ciddimisin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sikecileri o guzel futbolla sampiyon yaparken yukarida söylediklerin de gecerli mi??? Sonucda kizimiza damat degil, takima hoca ariyoruz.

şikeciler hiçbir şampiyonluğu hoca ve oyun oynayarak almamıştır . şikecilerin şampluğu , gol krallığı , kupası , hoca başarısı hep sagtedir . şikeciler diyerek de bunu zaten ispatlıyorsun .
            azize bile bunu itiraf edip ersun için şampluğu o mu aldı sanıyor gibi bişeyler demiştir . ve azize ilk ve tek bu konuda haklıdır. kovmakta da haklıdır . şenol hocaya oyuncular saygı duymaz . sevilmez . idmana birkaç kadın getirip tribünde idmanı izletirsen oyuncu seni adam yerine koymaz.
            En son arahna tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 01:25. Sebep: şenol hoca değil ersun hoca olacaktı
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ciddimisin
              ne kadar ciddi olabilir bir erkek bu konuda? genetik olarak imkansız.bir belli edenler vardır, bir de yalan söyleyenler.

Yorum

• Oy oy oy orayı oku Ersun Yanal burayı oku Ersun Yanal.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

ne kadar ciddi olabilir bir erkek bu konuda? genetik olarak imkansız.bir belli edenler vardır, bir de yalan söyleyenler.

ümit abiyi ariyor gözlerim sohbet bu konulara kaydimi
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 01:28.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şikeciler hiçbir şampiyonluğu hoca ve oyun oynayarak almamıştır . şikecilerin şampluğu , gol krallığı , kupası , hoca başarısı hep sagtedir . şikeciler diyerek de bunu zaten ispatlıyorsun .
                    azize bile bunu itiraf edip ersun için şampluğu o mu aldı sanıyor gibi bişeyler demiştir . ve azize ilk ve tek bu konuda haklıdır. kovmakta da haklıdır . şenol hocaya oyuncular saygı duymaz . sevilmez . idmana birkaç kadın getirip tribünde idmanı izletirsen oyuncu seni adam yerine koymaz.
                    Numarani Ustaya ulastiralim Hocayi direk sen sec, sen cözmüssün isi
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Niye ılık misin
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Dostum taraf değilim bu konuda ama arahna'nın bahsettiği konu düşkünlükten ziyade bu düşkünlüğün konsantrasyonunu engellemesi ve işinin önüne geçmesi. Doğru mu değil mi bilmem de doğruysa eğer haklıdır.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dostum taraf değilim bu konuda ama arahna'nın bahsettiği konu düşkünlükten ziyade bu düşkünlüğün konsantrasyonunu engellemesi ve işinin önüne geçmesi. Doğru mu değil mi bilmem de doğruysa eğer haklıdır.
                          sen de takdir edersinki şakaya müsait bir konu.ben şakasındayım işin. böyle bir konunun işini etkileyip etkilemediğini ölçecek bir alet yok.sahaya da çıkmadığına göre nasıl karar verilecek bu konuya ben bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ümit abiyi ariyor gözlerim sohbet bu konulara kaydimi
                            Selcuk sen biliyorsundur Hitzfeld nerelerdedir, ne yapar?

Yorum

• forumu okusa faydalı olur o ayrı
                              zaten ulaşabiliyorum
                              benim gibi kaç kişi görüş bildiriyordur . beni de dikkate alacağını sanmıyorum. hoca adayları bellidir zaten . ya lucescu ya diğer yabancı hoca
                              yerli ile 3 yıl dayanamayacağını o da bilir
                              ersun aklını başına toplayıp tüm benliğiyle futbola odanlansa , bunu yapabilse bence de iyi hoca ama bu imkansız . nerde kayış atacağını bilemezsiniz.
                              üstelik kişilik olarak bize yakışmaz. ayrıca güvenilir bir kişi değildir.

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Numarani Ustaya ulastiralim Hocayi direk sen sec, sen cözmüssün isi

Yorum

sen de takdir edersinki şakaya müsait bir konu.ben şakasındayım işin. böyle bir konunun işini etkileyip etkilemediğini ölçecek bir alet yok.sahaya da çıkmadığına göre nasıl karar verilecek bu konuya ben bilmiyorum.
                                Tekrar söylüyorum doğruluğunu yanlışlığını bilemem ama adam zaten çoktan ettiğini ima ediyor. Hani iş ilanlarındaki ''evli'' tercihine kaymasın tabi mesele ama en iyi alternatifi arıyorsak her yönüyle düşünmeliyiz. Ersun karı kıza takılsın hatta Batum'dan ev tutalım ona benim için problem yok ama aklı kesinlikle Trabzonspor'da olacak mı? Luce gelsin sıkıntı yok ama kalbi dayanacak mı? Bielsa isterim ama saçma sapan bir şeyden dolayı istifayı basmayı düşünürse bizim oranın insanının da onun kadar sayko olduğunu biliyor mu? Falan filan..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X