Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onur,ugurcan
    cavanda,aykut,douglas,ishak
    sefa,yusuf,serdar
    ekici,marin
    aytac,mbia,okay
    cardozo,muhammet beşir
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renktaş formalar hakkında şöyle değişik fikirler iletebilirsin;
      yılın belirli ayların da gelecek sezonun forma tasarımlarıyla ilgili bi yarışma düzenlenir, sonra bir anket düzenlenir ve o yarışmada sunulan en güzel üç tasarım (çubuklu, parçalı ve özgün forma gibi ) oylamaya sunularak seçilir. seçilen tasarımların sahibine de ödül olarak kombine,indirim,üyelik gibi ödüller verilebilir.. bu acizane benim fikrim tabi başkan ve ekibindekiler bunu çok daha güzel bir etkinliğe dönüştürebilir. ne bileyim bi farklılık bi renk olur bize.. düşünsenize Trabzonspor taraftarı formasını seçiyor sloganı.. sizinde bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum..
      çok güzel fikirler . taraftarın katıldığı bütün fikirler güzel olur bence de
      forma ve diğer kıyafetler de önemli
      günlük hayatta giyebileceğimiz 1. sınıf kazaklar ceketler kabanlar aksesuarlar ayakkabılar olmalı
      hatta illa bordoma vi de olmamalı
      hepimiz hayatımızda pek çok şey alıyoruz
      markası Bizim olsun ondan alalım yeterki kalitesi makul olsun
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu taraftar kimseye sabretmez. Demek istediğim o. Verdiğin müddet idama gider.
        Artik birseylerin degisme vakti gelmedi mi sence gelen kim olursa olsun destek olup sabretmek boynumuzun borcudur, eger aksi olacaksa Burda bosuna vakit kaybi yapiyoruz kisaca.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• eren giray bilinen ve piyasası 4-5 milyonluk oyuncular ve gelecekleri yere geldiler. daha ileri gidemezler
          latin ülkelerinden 4-5 milyonluk yetenekli gelecek vaadeden oyuncular mesela çok daha faydalı olacaktır . zaten luce tarzı da bu başkanın düşüncesi de bu . senin önerilen ile konuya başlarsam diğer önerileri dinlemez bile
          zaten başka bir iş görüşmesi için buluşacağım . her konuya girmek aleyhime olabilir akıl vermek gibi olsun istemiyorum. yüzlerce öneri gidiyordur zaten

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla size göre buyuk dusunmek nasıl oluyor pek cozemedim.Bu yazdıgım 3 ismin neredeyse her macını 90 dakika izliyorum.

Guray ı cok uzun zamandır takip ediyorum.Cok onemli bir isim.Buyuk dusunmek icin sadece isim mi onemli sizlere göre?
          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bielsa futbol bilgisi ve futbola katkılarıyla burada yazılan çoğu isimden daha kaliteli birisi. Ama başkan yeni bir maceraya çıkacağız diyor istikrar istiyor. Bielsa müthiş bir hoca ama istikrarsız ve çılgın bir kişi. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Bazıları yerel medya filan demiş Bielsa yerel medya filan bırakmaz ortada. Kendisini eleştiren medyayı birbirine kırdırır karşılarına geçip kahkaha atar. Futbol bilgisine laf diyen kişilerle bunu tartışmam bile ama karakteri müthiş büyük bir sorun.

Ronin'in teknik direktör olduğunu düşünün. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız Artık açmayalım Bielsa konusunu.
            Tam tersi bize tam olarak bu lazım.Cok iyi bir yonetime sahibiz.Hocaya cok iyi bir calısma ortamı olusturacaklar.

Ve taraftarın sevgisi karsısında zaten tutkulu bir teknik adam olan Bielsa zirve yapacaktır.

Bu takımın ilacı bize cok benzeyen Bielsa dır.

Dediginiz gibi futbol bilgisini tartısmak heleki turk hocalarla karsılastırmak abesle iştigaldir.

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeşim söyle de şu bando işini bi kaldırsınlar Allah rızası için.
              bando fikri kimden çıktı acaba

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bielsa futbol bilgisi ve futbola katkılarıyla burada yazılan çoğu isimden daha kaliteli birisi. Ama başkan yeni bir maceraya çıkacağız diyor istikrar istiyor. Bielsa müthiş bir hoca ama istikrarsız ve çılgın bir kişi. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Bazıları yerel medya filan demiş Bielsa yerel medya filan bırakmaz ortada. Kendisini eleştiren medyayı birbirine kırdırır karşılarına geçip kahkaha atar. Futbol bilgisine laf diyen kişilerle bunu tartışmam bile ama karakteri müthiş büyük bir sorun.

Ronin'in teknik direktör olduğunu düşünün. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız Artık açmayalım Bielsa konusunu.

Ronin kardesime laf yok, zaten vicdan azabindan kurdesen döküyorum, sahi o nerde bu Saat, onun tam troll saati

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eren giray bilinen ve piyasası 4-5 milyonluk oyuncular ve gelecekleri yere geldiler. daha ileri gidemezler
                  latin ülkelerinden 4-5 milyonluk yetenekli gelecek vaadeden oyuncular mesela çok daha faydalı olacaktır . zaten luce tarzı da bu başkanın düşüncesi de bu . senin önerilen ile konuya başlarsam diğer önerileri dinlemez bile
                  zaten başka bir iş görüşmesi için buluşacağım . her konuya girmek aleyhime olabilir akıl vermek gibi olsun istemiyorum. yüzlerce öneri gidiyordur zaten
                  ben ustaya soyleyin meselesini latife olarak soyledim.Sizin ne soyleyeceginiz tabiki sizin bileceginiz iş.

devre arası guney amerikadan cok yetenekli oyuncular bulmak ve bu adamları diger kluplerin elinden kapmak cok realist bir yaklasım gibi gelmiyor kulaga.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artik birseylerin degisme vakti gelmedi mi sence gelen kim olursa olsun destek olup sabretmek boynumuzun borcudur, eger aksi olacaksa Burda bosuna vakit kaybi yapiyoruz kisaca.
                    Can çıkar huy çıkmaz.

Yorum

bando fikri kimden çıktı acaba
                      Valla kimden çıktı bilmiyorum ama tamamen özenti duruyor ve bizimle hiçbir alakası yok.
                      Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

[MENTION=4724]arahna[/MENTION] kardes baskanla görüstügünde beraber bir Selfie cekip buraya atsan keske avatarima koyacamda
                        koskoca adamlarız . üstelik önemli bir iş konuşacağız
                        yani alabilirsek kendisinden önemli bir iş istiyoruz
                        sonra gel selfi mi yapalım diyeceğiz
                        ayrıca msjındaki gizli sanılan özneyi ve iğneyi de görüyoruz

Yorum

koskoca adamlarız . üstelik önemli bir iş konuşacağız
                          yani alabilirsek kendisinden önemli bir iş istiyoruz
                          sonra gel selfi mi yapalım diyeceğiz
                          ayrıca msjındaki gizli sanılan özneyi ve iğneyi de görüyoruz

Iyi bende gör diye yaptim zaten, gördüysen problem yok, aslinda ben kendim icin istemiyorum o selfieyi senin icin istiyorum. Burdaki gizli sanilan özneyi ve igneyide bulursun insallah.

Yorum

• bence de bize yakışmıyor ama taraftar yokken gürültü oluyor galiba

İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla kimden çıktı bilmiyorum ama tamamen özenti duruyor ve bizimle hiçbir alakası yok.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Can çıkar huy çıkmaz.

öyle olmus olsa simdiyse iho baskandi yeni hocamizda büyük ihtimal yilmaz vural falandi eger bu takimin baskanligina Usta secilmisse ben bu takimdan hala cok umutluyum bence sende biraz pozitiv ol

Yorum

öyle olmus olsa simdiyse iho baskandi yeni hocamizda büyük ihtimal yilmaz vural falandi eger bu takimin baskanligina Usta secilmisse ben bu takimdan hala cok umutluyum bence sende biraz pozitiv ol
                                Başkanlık seçimi uzun vadeli tek bir odak. Düşünmeye zamanın olduğu ve analiz yapabildiğin bir süreç.
                                Maç ise her hafta beynine beynine işleyen ve seni kasıp kavuran bir şey. Tepkilerinden önce düşüncenin gelmesini zorlaştıran.
                                Yani o biraz zor. Tabi imkânsız değil. Ben pozitif olmak yerine gerçekçi olmayı tercih ederim.
                                Sonunda hüsran olmayan tek durum gerçekçi olmak çünkü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X