Mourinho olsun .maaaşı ne kadar olabilirki.biz büyük bir takımız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurup dururken milleti "soğuk suyla yüz yıkamaya, bilmem ne tesbihiyle istiğfar etmeye" davet ederken yapılan şey külhabeylik değil erik reçeli tarifiyse, sen önden yemeye başla biz arkadan takviye ederiz.
Ben eğlenceli adamım doğru... Ama bu forumun en az yarısına manasızca posta koyarken eğlenen herifleri pistte alıp oynatırken daha çok eğleniyorum. Hatta alnına kravat, beline siyah rugan ayakkabı da müessesemizin ikramı olur... Ne yapayım tabiat işte...
"Şenol Güneş şu sebeple daha başarılıdır ve benim tercihimdir" dersen adam zannedip okur, hatta birşey öğrenirsek teşekkür ederiz. Yok burada elalemi abdestlemek için varsan, kalaylı kazanda en fazla kapak olursun. Ancak bir konuda hakkını yemeyeyim; ne flash tv'de 59 liraya kanser ilacı satan adam durumuna düşmek, ne de Kadıköy vapurunda 500'lük diazem fitilini kendine zuhur ederek 50 kuruşa pazarlayan Pötürge'li mucit olmak lazım. Gerçi bizim için sıkıntı yok, sen sevinesin diye 50 kuruş verip kuşlara yem diye atarız da, sana yazık be birader...
İstatistik bilimi konusunda bir teknik adam üzerinden Tanrı parçacığı bulmuş CERN mühendisi ayaklarına yatmanın gereği yok. Çünkü istatistik bilimi çevresel faktörler ve yan unsurlarla ilgilenmez. O nedenle futbolda mini etekten öte bir anlamı yoktur. Bana inanmıyorsan Şenol abine, ona da inanmıyorsan Flash tv'deki cazgıra sor. Yok daha da olmadı, bir diazemi akşama sakla... Parası benden...
gometra renkdaşım boşver uzatmaya gerek yok
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim gerekli izahı yaptığımı düşünüyorum bir önceki yazdığımda, okudun mu bilmiyorum ama sen bile bunu böyle anladıysan ben tek bur kelime daha yazmıyım.
Benim kimsenin fikriyle bir işim yok durduk yere de kimseye o tarz bişey demedim o yazıların bir çoğu benim Ersun Yanal sıfırdan birşeyleri planlama konusunda Türkiye'nin en iyisidir yazmamla başladı.Kaldı ki ben Ersun Yanal her konuda bu ülkenin en iyisidir felanca kötüdür de demedim.Ama auvv sen nasıl olur da Ersun Yanal iyi dersin diye bana yazılanları görmedin sanırım?Meseleyi burdan getirip sen Ersun iyi dedin yani Şenol Güneş kötüdür dedin demeye getiren kişi vallahi de billahi de şakşakçının ağa babasıdır, bu ben de olsam böyledir.Eğer bir gün bu tarz birşey yazarsam bana sen de şakşakçısın dersin.
Ama senin bile benim o yazdığımı genele teşmil etmene çok üzüldüm açıkçası.Her yazdığımıza bir açıklama eklemeliyim demek ki..
şenol güneş önemli bir hocadır.eksiklik diye konuşulanlar seçtiği tarz yüzünden kaynaklanıyor. eğer transfere ağırlık veren bir hoca olsaydı eldekilerden bu kadar üst düzey yararlanan bir hoca olmayabilirdi, bugün oğuzhan yedek kalmış olabilirdi.getirisi de var götürüsü de.tolga yüzünden takım avrupadan elenirken oğuzhan'ı tekrar kazanmış oldu. zaten transfer konusundaki eksikliğini inkar etmeyecektir. hazır kadro eleştirilerine de bursa'daki yaptıklarıyla cevap vermiştir bana kalırsa. usta'nın dediği gibi her işi hocaya yüklemediğin, eksiklerini tespit ettiğin anda ikisi de iyi hocadır bizim için. eğer transfer ağırlıklı bir dönem geeçireceksek ersun hoca, eldekileri parlatmamız gerekecek dersek şenol hoca öne çıkar.
Yorum
-
Muharrem Usta'nın Şenol Güneş boşta olsaydı onu getirirdim demesi bir hataydı. Bunu üzülerek söylüyorum ama böyleydi. Nitekim sayfalarca Ersun ve Şenol muhabbeti yapılmış, Ersun gelirse de başkanın asıl gönlündeki hoca Şenol Güneş'tir şeklinde algılanacak ve Şenol Güneş yarın Beşiktaş'tan uzaklaştırılırsa Ersun'un altı oyulmaya başlanacak. Şenol hoca Trabzon'un en önemli değerlerindendir, lakin bu değerin maddi manevi karşılığını almıştır. İnşallah hep başarılı olur da BJK'de kalır, Trabzon'da seveni var, maalesef sevmeyeni de çok.
Yorum
-
Şimdi burası futbol platformu, tabi ki gelecek hoca tartışılır. Ayrıca Mourinho'nun da dediği gibi, " jokey olmak için daha önce at olmak gerekmiyor"
Yalnız şu var, hasbelkader 1-2 sene amatör takımda oynamış, yaklaşık 30 sene de futbol izlemiş adamım, yarın elime takım verseler, evvela sahada 5 tur artırıp açma germeden sonra 5'e 2 ortada sıçan haricinde hocalığa dair ne yapacağımı bilmiyorum. Hal böyle olunca gelecek hocanın daha önceki takımlarında oynattığı futbol ve başarıları dışında ortaya konacak herhangi bir tezim YOK. Genelde başkalarının da durumu aynı gibi. Hal böyleyken kesin yargılardan uzak olmak, eline Bixi makineli alıp tekbirler eşliğinde sağı solu tarayan militan havalarına girmemek lazım.
İşte bu ahval ve şerait içinde önce Lucescu, o olmazsa daha önceki takımlarında iyi top oynarmış ve genelde başarılı olmuş bir hocaya ihtiyaç var. Bu isim Ersun Yanal da olur, Thomas Schaaf da olur, Spalletti de olur, her şeye rağmen Şenol Güneş de olur. Bu kadar basit !BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak Trt'de ağlıyor şu an.
-Trabzonspor kendi insanına sahip çıkmıyor.
-Trabzon'da benim gibi bir sürü teknik direktör var.
-İnternette 16-17 yaşında çocuklar hakkımızda kötü yorumlar yapıyor, camia bundan etkileniyor.
-Trabzonspor kendi içinde kalmalı.
-Trabzonspor mahalle aralarına 200-300 tane saha yapmalı, 5 sene içinde şampiyon olur.
-Tamamen yerli oyuncular olmalı.
Daha fazla yazmayacağım, yeter bu kadar.Nefsin icin sevme
Yorum
-
Yeri değil ama Ts Clublarda %61'e varan indirimler başlamış. Takımımıza destek olalım.
En son Ahmet Hamza tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 16:09.8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavuz şu yeni üyelik açma fantezini bırak kardeşimİlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi burası futbol platformu, tabi ki gelecek hoca tartışılır. Ayrıca Mourinho'nun da dediği gibi, " jokey olmak için daha önce at olmak gerekmiyor"
Yalnız şu var, hasbelkader 1-2 sene amatör takımda oynamış, yaklaşık 30 sene de futbol izlemiş adamım, yarın elime takım verseler, evvela sahada 5 tur artırıp açma germeden sonra 5'e 2 ortada sıçan haricinde hocalığa dair ne yapacağımı bilmiyorum. Hal böyle olunca gelecek hocanın daha önceki takımlarında oynattığı futbol ve başarıları dışında ortaya konacak herhangi bir tezim YOK. Genelde başkalarının da durumu aynı gibi. Hal böyleyken kesin yargılardan uzak olmak, eline Bixi makineli alıp tekbirler eşliğinde sağı solu tarayan militan havalarına girmemek lazım.
İşte bu ahval ve şerait içinde önce Lucescu, o olmazsa daha önceki takımlarında iyi top oynarmış ve genelde başarılı olmuş bir hocaya ihtiyaç var. Bu isim Ersun Yanal da olur, Thomas Schaaf da olur, Spalletti de olur, her şeye rağmen Şenol Güneş de olur. Bu kadar basit !
tek itirazım senol hocaya olur. artık taraftar ile bağları kopmustur.
Yorum
-
Ersun Yanal capkin ve sapik ..
Senol Günes paraci ..
Sehir,Kulüp,Yönetim, Baskan, Biz mükemmeliz !!
Iki teknik adam da TS icin cok önemli insanlar. Senol Günes BJK ye gittigi halde TS nin en önemli efsanelerinden biridir.
Cok ama cok iyi TD dir. Senol Günesin müridi olmamiz gerekmiyor bunu görmek icin. Sadece gözlerimizi acmamiz yetiyor. Tabi biraz mantik sahibi olmak avantaj olur.Nefsin icin sevme
Yorum
-
DEEP BLUE
Burada fikir tartışmasına evet... Ötekileştirmeye, başkalaştırmaya hayır. Tahrik edici "ilk" çıkışlara, kara propaganda malzemelerini "mutlak gerçek" gibi sunmaya hayır.
Kim ne derse desin.. Şenol Güneş'te, Ersun Yanal'da, Sadi Tekelioğlu ya da Samet Aybaba'da bu kulübe hizmeti geçmiş kişilerdir. Ancak "kendi ahlak çıtamızı" hangi yüksekliğe koyacağımızdır aslolan. Kavgamız da bunun kavgasıdır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum