Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hedef avrupaya gitmekse bu sene, ilk dört hedefi de duruyor kupa hedefi de.. O yüzden uzun soluklu hocamızla devre arası anlaşılmalı, sezon sonu beklenmemeli.. Usta nın seçeceği her hocaya varım.. Düşünüyorum da beni bile koysa teknik direktör için o yönetimle olduktan sonra kendime bile varım

Yorum

• Gönül isterki Bielsa,Favre gelsin.Bunlar olmuyorsa saçma sapan bir yabancı yerine Ersun Yanal daha iyidir.Ama bu isimler hiç geçmediği için Ersun diyorum.
      Luce de yarım sezon kaçıracak.Dezavantajımız.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ersun u 3.defa gelmesi dışında yetersiz gören arkadaslar Fatih Tekke yi yetersiz görüp sirf yabanci olsun diye xxx bir adami istemekle eşdeğer bur davranista bulunuyorlar.

Ersun iyidir yeterlidir insallah derin Trabzon halki tarafindan rahat calismasina firsat verilir..
        En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 10:46.

Yorum

• Ersun un oynattığı futbolu beğenmiyorum. Hepimiz biliyoruz hatırlayın Ersun varken forumda dönen muhabbetleri futbol sıfır...

Yorum

• Lucescu inanılmaz bir risk ne yapmak istediği belli değil.. Büyük ihtimal oğluna eğitim verdirecek burda.. Gelmiş 100 yaşına misyonunu tamamlamış bi adam bu saatten sonra kendisinden hayır gelmez.. Gül gibi Ersun köşede bekliyor..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• lucesku konusunda benimde tereddütlerim var en önemli sorun bence yaşı ikincisi ve daha da önemlisi türkiyeye geleceğini hiç sanmıyorum .

Yorum

• Türkiye'nin en iyi hocası Ersun Yanal'dır. Geçen sene de başarılıydı; gitmesi en büyük hata oldu, eğer seneye şampiyonluğa oynayacaksak hoca şimdiden belli olmalı ve işe başlamalıdır. İyi bir kadromuz var doğrudan oynayacak katkı verecek üç oyuncuyla bu takım başarılı olur.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun un oynattığı futbolu beğenmiyorum. Hepimiz biliyoruz hatırlayın Ersun varken forumda dönen muhabbetleri futbol sıfır...

Klara Soner,Lampard Zeki Bagcik ,Pique Mustafa,Fatih Atik ve turevlerinin oldugu kadroya iyi futbol oynatacak dahi hocayi hep merak etmisimdir.Hocanin o kadroyla ne yaptigi ortada iken bu kadro ile

ne yapacagini tahmn etmek zor degil.
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İnşallah gelmez.
                    Amin.

Yorum

• Ersun'a geçen sezon demediğini bırakmayıp yerden yere vuranların tüm bunları unutup tekrar istemesi gerçekten ilginç.
                      El cevap da "yönetim yeni"
                      Dün bunun aklı futbolda değil.
                      Trabzonspor'a para için gelmiş diyenler bugün Ersun gelsin diyor.
                      Her maç burda adama küfür eden de ben değildim. Yaptığı değişiklikler hepimizi kanser ediyordu.
                      Hele bazı futbolcu ısrarları. Unutmayı seviyoruz ama.
                      Yeni sayfa açmışsın kulüp olarak ama Ersun gelsin diye kıvranıyorsun. Olmayan şeyi zorla dur.
                      İnşallah yabancı bir hoca gelir.

Yorum

• Ersun yanal fikrini destekliyorum takımı ,camiayı yakınen bilen ,arkasında güvenebileceği sağlam bir yönetim bulacak bir ersun bizi yukarılara taşıyabilir. Açıkçası ,rica minnet gelecek bir lucescu'nun vahitten farklı olacağını düşünmüyorum.Ersunla derhal anlaşılsın ersunda gelecek seneye kimlerin kalacağını belirlesin bu işi uzatmayalım.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Ne olursa olsun şu yönetime inanıp,güvenelim arkadaşlar..Bizim görevimiz destek olmak.
                          Şu günleri özlemediniz mi ?

Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ersun iyi adam aldırır?

Evet geçen sezon devre arası yabancı yasağı ortadan kalkacakken erkan uğur transferleri harikaydı (!)

Takım yarıştan kopmuşken ve yabancı yasağı kalkıyorken dünya para verip bu adamları almanın mantığını bi anlatın hele.

Yorum

• Ersunu getirirseler büyük risk alacaklardır çünkü en ufak başarısızlıkta "alemci ersun" damgasını yerleştirir bizim camia, büyük risk.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun'a geçen sezon demediğini bırakmayıp yerden yere vuranların tüm bunları unutup tekrar istemesi gerçekten ilginç.
                                El cevap da "yönetim yeni"
                                Dün bunun aklı futbolda değil.
                                Trabzonspor'a para için gelmiş diyenler bugün Ersun gelsin diyor.
                                Her maç burda adama küfür eden de ben değildim. Yaptığı değişiklikler hepimizi kanser ediyordu.
                                Hele bazı futbolcu ısrarları. Unutmayı seviyoruz ama.
                                Yeni sayfa açmışsın kulüp olarak ama Ersun gelsin diye kıvranıyorsun. Olmayan şeyi zorla dur.
                                İnşallah yabancı bir hoca gelir.
                                Şimdi çok isteyenler büyük bölümü de gitsin diyenler oluyor genelde.

Çok şey mi istedik, bir hoca gelsin sonuna kadar destek verelim dedik. Ersunu getirince yönetim ufak bir hatada hemen yakasına yapışacak bir dünya adam var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X