Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu fotoğraf olayın özetidir...... demekki Sadri Şener şikecilerle anlaşmıştır....

Hala kupa bekleyen varmıdır bilmiyorum ama Sadri Şener , bundan sonra Sadri Fener olmuştur....
    Buda günün esprisi olsun.
    Ama ben hala suna inaniyorum: Baskanimiz kesin bir sey biliyorki böyle davraniyor.
    Son toplantida Yildirimin yanindaydin, bugün niye orada ayrildin???

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yuh ki ne yuh.
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Fenerle aramızda kan davalık bir durum yokmuş..Yahu adamlar olayı öyle bir hale getirdiler ki:"Biz tertemiziz asıl kirli olan Trabzon"diyor adamlar..Daha ne desinler...Daha nasıl bir dava olsun aramızda..Nedir bu fener yalakalığı..Yeter artık yaa...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abicim bu resimde ne ya ???? başkan resmen sivas başkanı M.O.ç ile kaynatıyor nerde dik duruş ???

bence de bazı şeyleri abartıyoruz arkadaşlar bir laf vardır. İT İTİ ISIRMAZ diye biz burda birtaraflarımızıda yırtsakda değişen bir şey olmayacak.

alın size başka bir dik duruş örneği daha

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ''Gerek dün akşamdan beri olan gelişmeler, gerekse Yıldırım Demirören'in beyanatları bizi rahatlatmış görünüyor'' dedi.

kim kimden ne kopartırsa bursa gs herkes menfaatleri peşinde koşuyor. sadri başkanın 1 hafta önce dediği her şeyi hatırlıyoruzdur herhalde ben başkanın yanlış bir şey yaptığına imkan dahi vermiyorum oda trabzonspor'un menfaatleri gereği davrandığını düşünüyorum.

diyeceksinziki haklının hakkını alması kadar doğal ne olabilirki diye. ozaman bende diyorumki klavye kahramanlığı değil çıkın meydanlara alın ozaman. bunca yıldır yapılamayanları yapan bir başkana bence destek olmak lazım AZİZE gibi bir adinin hapiste olmasına rağmen verilen desteğin onda biri kadar destek vermedik sadri başkana...
          KING M'BİA

Yorum

• ya varya hani dik duran gs yi alkışlıyorduk ne oldu işte biz onun için bir yere gelemiyoruz başkan kendi istediği adamları yönetime koyma şartı koymuştu oldu demiröreni destekledi diye bakıyorum müsade edilse forumda ana avrat gidilecek lütfen ama bu insanlar bu takımın iyiliği için uğraşıyorlar bu bir tercihtir düne kadar başkanın yanındaydık şimdi karşısındamı olduk çocukların oyun oynaması gibi yani kanka iken gel oynayalım küsünce ver oyuncaklarımı olmaz böyle sevgili arkadaşlar
            giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu delillerle fener düşmemesi imkansız. Uefa buna evet diyemez. Derse İtalya Yunanistan,İsviçre gibi ülkeler ayağa kalkar. Oradaki takımlar bizim günahımız neydi diye sorar? Uefa bunu göze alamaz. Fener düşmez ama Uefa ülke olarak bize ceza kesebilir ve ya sadece şike yapan takımları 3-5 sene men eder . Bakalım.
              Orası öyle, bende çok merak ediyorum işte nasıl ikna edicekler.Aydınlar ben etmiştim diyor.Sanırım 58. Madde gündeme gelicek yine.Bu sefer oylama falan yapmazlar direk kendi değişir.Yoksa nasıl ikna edicekle uefayı anlamıyorum Okadar şike yap ne puan sil ne düşür Ohaa derler adama

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kupayı vercekler ama fener dusmicek.
                Kim sokmayacak?

Bedava bilet için Trabzonspor atkılarıyla parti mitinglerine gidenler mi?

Dün neden tepki olamadı sence?

Trabzon şehrinden de iğrenmeye başladım,Türkiye'de herkes çıkar peşinde herkes ekmeğimi alıp bir köşeye çekiliyim derdinde.

Yorum

• lanet olsun böyle başkana.. daha 1 hafta önce kulübümüze mahkeme salonunda atmadığı iftira kalmayan mecnun i.nesiyle bizim zadri fener yanyana .. fotoğraf karesi herşeyi anlatmaya yetiyor.. ne biçim tezgaha gelmişiz.. nasıl uyutulmuşuz !!!
                  "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                  Johan cruyff

Yorum

• @anth

"Açıkçası Hopa da Lazlar daha çok Fenerbahçe’ yi tutar. Benim ailemdeki herkes de Fenerbahçeli’dir. Normal olan benim de Fenerbahçeli olmamdır ancak kafayı biraz kaldırdığımda, biraz farklı olduğumu hissettiğim anda farklı olanla buluşabildim. Farklı olan Trabzonspor’du. Mesela kazara Fenerbahçeli olsaydım hayatımda futbolun bu kadar yeri olmazdı; en fazla arada bir Fenerbahçe maçlarının özet görüntülerini izlerdim; futbolun bende bir karşılığı olmayabilirdi."
                    Kazım KOYUNCU

AYTEKİN AKAY'ın röportajı
                    Trabzonspor Dergisi - 10 Mayıs 2004
                    En son melekcilingir tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 13:35.

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya varya hani dik duran gs yi alkışlıyorduk ne oldu işte biz onun için bir yere gelemiyoruz başkan kendi istediği adamları yönetime koyma şartı koymuştu oldu demiröreni destekledi diye bakıyorum müsade edilse forumda ana avrat gidilecek lütfen ama bu insanlar bu takımın iyiliği için uğraşıyorlar bu bir tercihtir düne kadar başkanın yanındaydık şimdi karşısındamı olduk çocukların oyun oynaması gibi yani kanka iken gel oynayalım küsünce ver oyuncaklarımı olmaz böyle sevgili arkadaşlar
                      Bıraksana ya kaç tane Trabzonlu var yonetımınde sanırım hiç yok.4 Tane fenerli var.Tüpçü de fenerim diyodu onunla yaptı 5

Yorum

• heyt bre Sadri Fener...."Maç satan karısını satar" by mecnunn...
                        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• başkan güya dereyi geçeyim de ne olursa olsun misali

demiröreni desteklemiş görünüyor,,

tabi o da kupayı alıp tarihe geçmek istiyor kendince (haklı olabilir)

ancak şu an ts taraftarının da yapacağı bir şey yok

şenerin güya demiörene yaptığını biz de şenere yapmalıyız

hele bi haklarımız verilsin (verilmemesi halini yazmaya gerek yok)

ondan sonra ben taraftarın yönetime bu kadar töleranslı olmayacağından eminim..

Yorum

• Bursa ve GS delegeleri oy vermemişler. Şu süreçte her takımın öyle veya böyle bir duruşu var. FB'nin bile bize iğrenç gelse de bir duruşu var. Bu süreçte duruşu olmayan, ne yaptığını bilmeyen tek yönetim Sadri Şener yönetimi.

Yorum

• Bir zamanlar Sadri Babamiz vardi.......
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• sadri-mecnun'u yanyana görünce..."ulan nereden bulaştım bu derde taa Allahın Alanyasından" tarzı isyanlar yankılandı kafamın içinde...

Yorum

Çalışıyor...
                                X