Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri ŞENER suçlu,yönetim suçlu.kabul ediyoruz peki arkadaşlar suçsuz olan kim?
    -- onursal başkan,
    --i.hacıosmanoğlu,
    --siyasiler,
    --STÖ'leri,
    --eski başkanlar,
    --eski yöneticiler,
    --eski t.d ler,
    --eski futbolcular...
    kim?
    bu soruya cevap verebilecek var mı?
    kim gelirse gelsin soracağım ilk soru 3 temmuzdan bugüne bu kulübü temsil ve hak arama adına ne yaptın?
    bugün mevcut yönetime sorulduğu gibi...
    https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
    TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• "fb davayı çekerse parasını öderiz" lafı eğer gerçekten edilmişse ve bu uygulanırsa yeni tff ilk suçunu işlemiş olur.

görevi kötüye kullanma ve emniyeti suistimal suçları.

orası kimsenin çiftliği değil, demirören babasının holdingi ile karıştırmasın.

harcadığın her kuruşun hesabı sorulan kamusal bir mali denetim var.

sen, davası haklı mı değil mi ortaya çıkmadan yani tazminatı yasal yollardan haketmeden bu parayı ancak kendi cebinden ödersin.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Sözün bittigi yerdeyim, buyrun Cenaze namazina!

Ha Trabzonspor´mu? O ne acep...cok yakinda "The End"
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bazı arkadaşların hava almasını tavsiye ediyorum ben vallahi hayretle okuyorum ya.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bmn öncülüğünde klüp binasına protesto yürüyüşü için ne bekleniyor ?
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu kış kıyamette başınıza geçecek güneşi nerden buluyorsunuz arkadaşlar.
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada;

Seçimin 229 delegesi vardı. Bursaspor'a yakın delegeler (galiba 5) ile taban birliklerinden 2 delege oy kullanmadı. Oy kullanmayan delegelerden biri de Şenol GÜNEŞ. Kalan 221 oyla demirören başkan oldu. galatasaray delegelerinin TAMAMI da demirörene oy verdi.
                Delikanlılığı Bursa'ya kaptırdık ya, kapatalım dükkânı.

Am bu süreç bizim Başkan ve yöneticiler açısından iyi oldu. Herkes TFF seçimlerindeki tavırlarıyla ilgilendiği için kulüpte neler döndüğü kimsenin umurunda değil. Belki de bu hengamede Onur elden çıkarılmıştır.

1.300.000 Avro'dan 900.000 avroya kadar inen bir adamla her masaya oturduğunda farklı farklı bahaneler üreterek sözleşme imzalamayan bir yönetimimiz var. Başkan; "O işi bana bırakın, hallederim." demişti. Bu sözü söyledikten sonra uçup giden oyuncular aklıma geliyor da uykularım kaçıyor.

Yorum

• Yıldırım Demıroren: uefa ile masaya oturacam. ilk görüşmede:"merhaba ben 36 futbolcu, 15 kulüp, 4 teknik adam, 8 menajerin size şikayet ettiği y.demirörenım"
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Şike mi ne şikesi denir bundan sonra...
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Allah hepinizin belasini versin! Demirören mis... Yürüyün gidin lan, artik futbol ölmüstür Türkiye'de!
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada;

Seçimin 229 delegesi vardı. Bursaspor'a yakın delegeler (galiba 5) ile taban birliklerinden 2 delege oy kullanmadı. Oy kullanmayan delegelerden biri de Şenol GÜNEŞ. Kalan 221 oyla demirören başkan oldu. galatasaray delegelerinin TAMAMI da demirörene oy verdi.
                        Kaynak?...
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Buğra Sekban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yanındakiler ile kavga ettiler ve hem dayak yediler hemde rezil oldular
                          Hayır 2 tane güvenlik görevlisi anında yanlarında bitti epey bir tartıştılar . Sonrası malum açamadılar pankartı
                          Yasakmış yasak !
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak serturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri ŞENER suçlu,yönetim suçlu.kabul ediyoruz peki arkadaşlar suçsuz olan kim?
                            -- onursal başkan,
                            --i.hacıosmanoğlu,
                            --siyasiler,
                            --STÖ'leri,
                            --eski başkanlar,
                            --eski yöneticiler,
                            --eski t.d ler,
                            --eski futbolcular...
                            kim?
                            bu soruya cevap verebilecek var mı?
                            kim gelirse gelsin soracağım ilk soru 3 temmuzdan bugüne bu kulübü temsil ve hak arama adına ne yaptın?
                            bugün mevcut yönetime sorulduğu gibi...
                            sadri şener yaptıkları
                            -şikecileri şike yaptığını bile bile şikeye bulaşmadı
                            -haklı olmm gururunu yaşayıp kimseyle sürtüşmedi haklıyken haksız olmazı
                            -kendisine atılan bütün çamurları geri yüzlerine yapıştırdı
                            -clye giden takımına fazla katkıda bulunmadı transferler yönnde ama zaman etkenide vardı
                            -stoper niye almadı hala bilmiyorum
                            -y.demiröreni destekledi çıkarları için saf belirlemek zorundaydı çnkü en mağdur biziz o adamın yerine kedinizi koyun ve ayatı ts oılna bu adamın emeğinn artık taçlanması yani kupayı eline alması lazımm
                            -belki y.demiröreni desteklemyebilirdi taraftar açısından hksız olabilirdi

amaaaaa adamn bi y. demiröreni destekledi diee yok şerefsiz yok fener yalağı adi falan demek kimseye yakışmazz sadri şener ne yaptığı bilmiyor mu

sadri şener:bn trabzon halkından korkarım kötü iişlerin içine girsem trabzona nasıl girerimm

ve bu olaylar olurken nerde m.ali yılmaz,nerde o büük başkn dedğiniz hacı nerde ağaoğlu sert bir dille eleştirebiliyo mu fnereii
                            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yıldırım Demıroren: uefa ile masaya oturacam. ilk görüşmede:"merhaba ben 36 futbolcu, 15 kulüp, 4 teknik adam, 8 menajerin size şikayet ettiği y.demirörenım"
                              ya da kulübüm borca batmış, uefa mali kriterlerini yerle yeksan etmiş yıldırım demirörenim
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Yıldırım Demirören bu ülkedede federasyon başkanı olabiliyorsa gerçekten paranın satın alamayacağı hiç bir şey kalmamış demektir..

Yorum

Çalışıyor...
                                X