Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadri Şener'in elini kolunu bağlayan siyaset bu çok net. Şu başbakanın Trabzon ziyareti öncesi Nevzat Şakar'ın falan konuşmaları vardı bir yerlerde. Chp il başkanıyla mı ne görüşüyordu. Net bir şekilde taraftarları protesto için harekete geçireceğini v.b diyordu. İşte o tapeler siyasete karşı ellerini kollarını bağladı ve ne derse yapmak zorunda kaldılar bence. Bugün siyasi otoritenin karşısında değil Sadri Şener, Aziz Yıldırım bile dayanmıyor görüldüğü gibi. Neyse tüm bunlara rağmen Sadri Şener ne yapabilirdi? Yapacağı iş basitti. 'Ey taraftar ben şike-teşvik işinden dolayı temizim ve hak ettiğimiz kupayı alacağımıza inanıyorum. Fakat şimdi açıklayamayacağım bazı nedenlerden ötürü tasvip etmediğimiz bir takım şeylere onay vermek durumunda bırakılıyoruz. Bu da bizim Trabzonspor'luluk anlayışımıza ters bir durumdur. Bu bağlamda istifa ediyorum. Şunu bilin bizler yüzünüzü kara çıkaracak bir şey yapmadık' açıklamasıyla istifa etmekti. Takımın şu an ligdeki durumundan kötü olacağını düşünmüyorum öyle bir durumda. Ama yeni gelen yönetimin bu bahsi geçen konuşmalarla bir ilgisi olmadığından, eski yöneticilerin de şike ve teşviğe bulaşmas diye bir şey söz konusu olmadığından eli çok güçlü olacaktı ve beklentilerimizi karşılayacak her harekete kolayca imza atabileceklerdi. Ama Sadri Şener öyle yapmadı ve şike sürecinin ortaya ve tarafsız bakan bir adam için kahramanı olacak bir tek Bursaspor ve yönetimi kaldı ortada. Bursaspor Beşiktaş düşmanlığından dolayı rest çekti derseniz ben de biz Fb ile şu an düşman değil miyiz neden onların ilk önce destek açıkladığı adayı destekleriz derim. Bu iş böyle yani. Sadri Şener'in bahsettiğim şekilde açıklama yapıp istifa etmemesinden dolayı hak ettiğimiz kupayı da bir himmet olarak alacağız belki ve kutlaması da sönük olacak içimizde. Mesele kupa değil her zaman adaletten yana olmaktır zira benim için. Ha önce kupa diyen arkadaşlara da saygı duyarım.
    Eskiden tanıdığım "Muhalif" böyle değildi, senin muhafet anlayışında yumuşama olmuş, yaşlanıyorsun galiba
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadri Şener'in elini kolunu bağlayan siyaset bu çok net. Şu başbakanın Trabzon ziyareti öncesi Nevzat Şakar'ın falan konuşmaları vardı bir yerlerde. Chp il başkanıyla mı ne görüşüyordu. Net bir şekilde taraftarları protesto için harekete geçireceğini v.b diyordu. İşte o tapeler siyasete karşı ellerini kollarını bağladı ve ne derse yapmak zorunda kaldılar bence. Bugün siyasi otoritenin karşısında değil Sadri Şener, Aziz Yıldırım bile dayanmıyor görüldüğü gibi. Neyse tüm bunlara rağmen Sadri Şener ne yapabilirdi? Yapacağı iş basitti. 'Ey taraftar ben şike-teşvik işinden dolayı temizim ve hak ettiğimiz kupayı alacağımıza inanıyorum. Fakat şimdi açıklayamayacağım bazı nedenlerden ötürü tasvip etmediğimiz bir takım şeylere onay vermek durumunda bırakılıyoruz. Bu da bizim Trabzonspor'luluk anlayışımıza ters bir durumdur. Bu bağlamda istifa ediyorum. Şunu bilin bizler yüzünüzü kara çıkaracak bir şey yapmadık' açıklamasıyla istifa etmekti. Takımın şu an ligdeki durumundan kötü olacağını düşünmüyorum öyle bir durumda. Ama yeni gelen yönetimin bu bahsi geçen konuşmalarla bir ilgisi olmadığından, eski yöneticilerin de şike ve teşviğe bulaşmas diye bir şey söz konusu olmadığından eli çok güçlü olacaktı ve beklentilerimizi karşılayacak her harekete kolayca imza atabileceklerdi. Ama Sadri Şener öyle yapmadı ve şike sürecinin ortaya ve tarafsız bakan bir adam için kahramanı olacak bir tek Bursaspor ve yönetimi kaldı ortada. Bursaspor Beşiktaş düşmanlığından dolayı rest çekti derseniz ben de biz Fb ile şu an düşman değil miyiz neden onların ilk önce destek açıkladığı adayı destekleriz derim. Bu iş böyle yani. Sadri Şener'in bahsettiğim şekilde açıklama yapıp istifa etmemesinden dolayı hak ettiğimiz kupayı da bir himmet olarak alacağız belki ve kutlaması da sönük olacak içimizde. Mesele kupa değil her zaman adaletten yana olmaktır zira benim için. Ha önce kupa diyen arkadaşlara da saygı duyarım.
      Ya üstad ,diyorsun ki ,Sadri Şener'in elini kolunu bağlayan siyaset olabilir.Doğrudur,en başından beri bu böyle.Ama bir de diyorsun ki Sadri Şener taraftara şu açıklamayı yapmalıydı:Biz temiziz,bu işe bulaşmadık.Sesimiz bazı nedenlerden dolayı istediğimiz gibi çıkmıyor.
      Ya arkadaş adam bunu nasıl desin Allah aşkına?Yani diyecek ki padişah tayyip ve onun parti adamları benim elimi kolumu bağladı.Bunu diyebilecek bir adam söylesene bana Türkiye'de.Adamı içeri alılar ergenekoncu diye.Bırakın bu işleri.Gelinen süreçte Sadri Şener çaresizce desteklemiştir,ne takımın onurunu ayaklar altına almıştır, ne de camianın.Almışsa kendi onurunu ayaklar altına almıştır,onu da TRABZONSPOR için yapmıştır.Allahını seven artık bıraksın Sadri şener'i eleştirmeyi.Mide bulandırmaya başladı çünkü........
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• benim için önemli olan şu an bulundğu saftır..sadri şener maalesef yanlış safta bulnuyor...gafletmi, dalaletmi, ihanetmi belli olacak.. ama şu an görünen benim gördüğüm ihanet....5 fenerlinin girdiği yönetim kuruluna 2 yönetici sokmakla övünüyor..benim için önemli olan 2 trabzonlunun olması değil, 5 fenerlinin olmaması....buna ancak aptallar övünür.. sadri şenerin azizin emrinde olan biri olduğuna eminim artık..

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim için önemli olan şu an bulundğu saftır..sadri şener maalesef yanlış safta bulnuyor...gafletmi, dalaletmi, ihanetmi belli olacak.. ama şu an görünen benim gördüğüm ihanet....5 fenerlinin girdiği yönetim kuruluna 2 yönetici sokmakla övünüyor..benim için önemli olan 2 trabzonlunun olması değil, 5 fenerlinin olmaması....buna ancak aptallar övünür.. sadri şenerin azizin emrinde olan biri olduğuna eminim artık..
          Bana öyle bir isim söyle ki dediğin gibi olsun,bize de başkan olsun.5 fenerlinin olmasını engelleyecek tek bir isim söyler misin?
          Bu arada daha önce Trabzonsporlu olan 2 kişinin federasyonda olduğunu hiç gördün mü?Daha doğrusu Trabzonspor yönetiminin kendi isteği üzerine önerilen 2 kişinin federasyon üyesi olduğunu gördün mü Sadri Şener yönetimi dışında?
          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.fotomac.com.tr/Yazarlar/h...ne-yapabilirdi

Hakan Kulaçoğlu'ndan güzel bir Sadri Şener analizi. Problem yazının son bölümündeki gibi. Sadri Şener, tüm bu hamlelerini TS'un çıkarları için iyi niyetle yapmış olabilir, ona birşey diyemeyiz. Ama kendini daha iyi ifade etmeli ve bu konuda destek sağlamalıydı. Yeterince açık olmadan ve tavır koymadan yapılan hareketler doğal olarak yanlış yorumlanır.
            Mükemmel ve %100 doğru tespitler içeren,haklı bir yazı.
            Trabzonspor

Yorum

• [QUOTE=ölürüm61;1918333285]Bana öyle bir isim söyle ki dediğin gibi olsun,bize de başkan olsun.5 fenerlinin olmasını engelleyecek tek bir isim söyler misin?
              Bu arada daha önce Trabzonsporlu olan 2 kişinin federasyonda olduğunu hiç gördün mü?Daha doğrusu Trabzonspor yönetiminin kendi isteği üzerine önerilen 2 kişinin federasyon üyesi olduğunu gördün mü Sadri Şener yönetimi dışında?[/QUOTn
              sen 5 fenerlinin olduğu bir tff gördünmü. gs sürece müdahil olmadı.. olsa 5 fenerliyi asla sokamazdı..eğer bizde desteklemesek bu yönetimin meşruluğu bile tartışılırdı...alehimize hiçbir karar alamazdı...ama şimdi alacaklar çünkü bizden de güya temsilci var...tff de kararlar oy çoklğu ile mi oy birliği ile mi alınıyor...

Yorum

• [QUOTE=Helvacı61;1918333298]
                İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana öyle bir isim söyle ki dediğin gibi olsun,bize de başkan olsun.5 fenerlinin olmasını engelleyecek tek bir isim söyler misin?
                Bu arada daha önce Trabzonsporlu olan 2 kişinin federasyonda olduğunu hiç gördün mü?Daha doğrusu Trabzonspor yönetiminin kendi isteği üzerine önerilen 2 kişinin federasyon üyesi olduğunu gördün mü Sadri Şener yönetimi dışında?[/QUOTn
                sen 5 fenerlinin olduğu bir tff gördünmü. gs sürece müdahil olmadı.. olsa 5 fenerliyi asla sokamazdı..eğer bizde desteklemesek bu yönetimin meşruluğu bile tartışılırdı...alehimize hiçbir karar alamazdı...ama şimdi alacaklar çünkü bizden de güya temsilci var...tff de kararlar oy çoklğu ile mi oy birliği ile mi alınıyor...
                Levent Bıçakçı yönetimine bir bak istersen kaç fenerli vardı??
                Arafilboylu

Yorum

• Ben ki Sadri Başkan'ı eleştiren biriyim ama şunu sormadan da edemiyorum.
                  Siyasi otoritenin belirlediği bilinen Demirören'e destek vermesiyle kızdığımız Şener'in hatalarını görüyoruz da, Trabzon'un Şampiyonluğunun çalındığı sezon aynı siyasi otoritenin Trabzon'da aldığı oy oranını neden görmezden geliyoruz.

Sadri Şener'in siyasi otoriteye karşı söylemleri nedeniyle sıkıştırıldığı, hatta stadyum ile dahi tehdit edilecebileceğini düşünüyorum.
                  Bu bir söze bakar; ''Sadri Başkanım projeleriniz duraklar, işler ilerlemez, Akyazı durma noktasına dahi gelir destek vermezseniz'', denir ve mevzu biter.

Trabzon olarak, gerektiği gibi tepki vermiyoruz. Gerçekten tepki vermiş olsaydık, Başbakan'ın Fener'in Buca maçı öncesi görüntülerine bir iki gün kızmakla yetinmez, gereken cevabı sandık önümüze geldiğinde de verirdik. Boş oy atardık! Yapılmadı!

Sadri Başkanı yaptıklarını anlayışla karşılayabilirim, bir yaptığı dışında, o da bize iftira atan bir haysiyetsizle yanyana oturmasıdır. Yerini değiştirmesi hiç de zor olmaz ve çok onurlu bir davranış olurdu. Taraftar da onu gerçekten kucaklardı.
                  Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim için önemli olan şu an bulundğu saftır..sadri şener maalesef yanlış safta bulnuyor...gafletmi, dalaletmi, ihanetmi belli olacak.. ama şu an görünen benim gördüğüm ihanet....5 fenerlinin girdiği yönetim kuruluna 2 yönetici sokmakla övünüyor..benim için önemli olan 2 trabzonlunun olması değil, 5 fenerlinin olmaması....buna ancak aptallar övünür.. sadri şenerin azizin emrinde olan biri olduğuna eminim artık..
                    Levent Bıçakçı dönemindeki fenerli üyeler;
                    Davut Dişli,Rıfat Bescili,Şekip Mosturoğlu,Mehmet Baykan,Mahmut Özgener....

Mahmut Özgener Altay başkanıyıdı ama nasıl fenerli olduğu malumdur.
                    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 29.02.2012, 15:30.
                    Arafilboylu

Yorum

• Ben Sadri Şener'in bu kadar temiz olduğuna inanmıyorum

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Seçim oyları doğru ama Sadri bey yanlı şey Trabzon da ki...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Hala Sadri Şenerin arkasında duran var mı?

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala Sadri Şenerin arkasında duran var mı?
                            Ben duruyorum,hayırdır?
                            Arafilboylu

Yorum

• la bu ne her taraf bjk sardi.bizim adamlar nerde?yoksa etkisiz eleman mi hepsi?genemi kandirdilar Sadri bey sizi.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben duruyorum,hayırdır?
                                merak ettim ondan sordum dostum

Yorum

Çalışıyor...
                                X