Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşım sen ne karar bekliyorsun onu yaz.Verilecek bu karar bize ne kazandıracak onu yaz.Hepimiz UEFA karar verecek diyoruz ama bunun getirisi ne olacak içeride, bunu kimse yazmıyor...
    Geçen yıl hiçbir beklentimiz yokken Cl ye gidip ortalama 25milyon € kazandık herşeyi geçtim En azından çok büyük bir tanıtım reklamı yaptık İnter gibi bir devi Ülkesinde yendik Eufa avrupa ligine kaldık hemde Cl ye ilkez katılmış bir takım olarak çok büyük işler yapıp adımızı duyurduk...Bundan daha az bir beklentim olmaz olamaz...Bu yıl Uefa ne ceza verirse ben şahsen razıyım ama mutlaka bir ceza vericek bundan eminim...Şikeyi örtbas edemeyecek kadar elde delil varken buna cezaret edemezler...
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• senesın burda tff de yaptığı ben olayı bağladım ızlenımı veren acıklması ve hala daha neden bızım uefadakı avukatımız olduğunu bılmedığım anlayamadığım uefa tahkım uyesı levent bıcakcı denen yavsağın gecen gun atılla turker le yaptığı ceza falan gelemz fenev cezasını gecen sene cekmıstır bundan yuzde 100 emınım dıyebılcek kadar kesın konusmalarının uzerıne uefadan hala daha cıt cıkmamasıda eklenınce durum karamsar bır hal alıyor..bende basından berı fenevın dusceğını ve en ağır sekılde cezalandırılıp kupanın bıze gelceğını soyluyorum evet ama nezamn? gecekmıs adalet adalet değıldır ve bu ıs gecıkebılceğı kadar gecıktı..

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar uefanın bukadar beklemesının sebebı ne acaba benım aklımda butun olasılıklar kalktı artık coktan kendı sorusturmasını tamamlamıs kararı vermıs olması gerekıyordu boyle bırsey gorulmemıs uefaya baskı yapmalı yonetım en acılınden..
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Geçen yıl geride kaldı.Maziyle yaşamak bizleri geriye götürür.ceza verecek adam,müdahale yapacak adam 5 Temmuz tarihine kadar beklemezdi.Geçen sene olay yeni patlamıştı son dakikada yaptılar.Bu sene herşey ayyuka çıktı ama hiçbirşey olduğu da olacağı da yok....
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            senesın burda tff de yaptığı ben olayı bağladım ızlenımı veren acıklması ve hala daha neden bızım uefadakı avukatımız olduğunu bılmedığım anlayamadığım uefa tahkım uyesı levent bıcakcı denen yavsağın gecen gun atılla turker le yaptığı ceza falan gelemz fenev cezasını gecen sene cekmıstır bundan yuzde 100 emınım dıyebılcek kadar kesın konusmalarının uzerıne uefadan hala daha cıt cıkmamasıda eklenınce durum karamsar bır hal alıyor..bende basından berı fenevın dusceğını ve en ağır sekılde cezalandırılıp kupanın bıze gelceğını soyluyorum evet ama nezamn? gecekmıs adalet adalet değıldır ve bu ıs gecıkebılceğı kadar gecıktı..
            Levent Bıçakçı denen satılmışın ne dediği pek önemli değil, geçen seneyi hatırlayın müfettiş Corno İstanbul'a geldiğinde ne demişti Şenes Erzik ve Aydınlar sadece bilgi alışverişi için geldiler ertesi akşam bizi Şampiyonlar ligine aldılar, eve hepimiz sıkıldık ama az daha sabır medya büyük bir güç ve insanları istediği gibi yönlendiriyor bari bizi yönlendirmelerine izin vermeyelim , Levent Bıçak'çının avukatlı hususuda tahminimce havuz sistemi gibi heralde federasyona bağlı bir avukat olmak zorunda yurtdışı ve uefada temsil edilmemiz için sportif avukat hesabı diye düşünüyorum yoksa adamın bizi bir yerde savunduğu veya mesleğini icra ettiği filan yok yani kulüpler birliği gibi bişey.
            DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ısler bu sekılde yuruyorsa uefa bu ısın onunu alamaz..bızde taraftarın maıl organızayonu dısında kamuoyu olusturabılecek hıcbırsey yapmıyoruz yonetım bazında..ozellıkle sıkeden ceza almıs takımlarla ortak hareket edılmelı ve bılgılendırılmelı tabırı caızse adamlar tetıklenmelı..yonetım bu kararı ısterse 1 hafta ıcınde aldırır arkadas toplanıp kararı verıyormusun vermıyormusun ben ona gore sampıyonlar lıgı hazırlığını yapcam transfer yapcam plan program yapcam ha vermıyormusun ozaman tazmınat hakkım saklı olarak cas a acın davayı kımse cas uefanın sozunden cıkamaz demesın bursa olayı bıle ortada hıcbır lobısı olmayan bursa haklı bulundu avrupa lıgıne alındı..uefa kararı verdığı anda gecen senenın kupasının yanında gecen senenın sampıyonluk prımıde yasal faızıyle ıstendımı sız bakın takım ozaman nasıl cosuyor transfer parasızlıkdan yapılamıyor eldekı oyuncularda cıkarılmıyor klup dar boğazda..bu karar nekadar erken alınırsa bızım ıcın okadar ıyı 1 gun once uefa sen geldese ne olcak elımızdekı 3 sınıf topcularla onelemeyımı gececez..

Yorum

• mahkeme kararından sonra tff ve devlet kanadındaki sessizlik de garip ,,

bizden önce biri bir şey söylese de ihale bize kalmasa gibi

ama o sözü söyleyecek uefa da sessiz

onlar da maymuna döndü türk! insanının ahlaksızlıkdaki dibi karşısında

17-18 ama en geç 19 unda uefa disiplinden şikecilere men gelir

benim de beklentim bu

- ancak fb bu yıl şl ye alınırsa ,,bu işi tamamen unutalım-

sadece kupa için hukuki mücadele yapılabilir

çünkü uefa geriye dönük olarak kendini bağlıyacak bir hata yapmaz ,demekki fb ye bundan sonrası için ceza yok...şl ye almazsa ceza kesin olur...

Yorum

• bugün inşallah bir haber gelir uefadan, umutluyum baya.
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• uefayı karara zorlamak ıcın bu rte platını gorusmesı ıle ılgılıde bu zamana kadar neden karar alınamadığına daır bır soru ısaretı olduğunu hıssettıren bır gorsel hazırlanıp uefaya postalanmalı ıngılızce bıle arkadaslara yıne ıs dusuyor yoksa bu ıs yonetımle olcak ıs değıl yaptığımız maıl organızasyonları olmasa avrupa bu olayı duymayacaktı bıle belkıde nede olsa ıcerde hersey purpak temız..

Yorum

• Takımımız sahada o kupayı haketti ama taraftar sokakta o kupayı haketmedi camia haketmedi, yanarım Sadri başkanın emeğine Şenol hocanın emeğine yanarım
                      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• öyle demeyin uefanın acele etmemesini anlayabiliriz ceza için ,

her ne kadar herşey 1 yıldır ortada ise de

ceza konusu 1-2 maç değil

ve 1. 2. etik kurulu arasında ciddi fark var

üstüne birde mahkemenin kararları ve kanun gereği ceza alınmayan maçlar var

şikecilerin her ne karar alınırsa alınsın hukuki ve olmayan hertürlü mücadeleye devam edeceği gerçeği de ortada iken ...

uefanın bütün bu ceza kriteri oluşturacak metinleri harmanlayıp ceza da karar vermesi bence kısa zaman işi değil,ancak dediğim gibi 20 sine kadar da kesin bir şey demek zorundalar yoksa iş nucizelere kalır

Yorum

• UEFA resmi internet sitesinde Trabzonspor’un kadrosunu Sol Bamba ve Soner ile güçlendirdiğini yazdı. Resmi internet sitesinde Trabzonspor ile ilgili olarak verilen haberde şu görüşlere yer verildi.  Trabzonspor kadrosunu iki yeni yüzle güçlendirdi.  Fildi

uefa resmi sitede biz yer veriyosa anlayınki yavaştan geliyoruz cl ye
                          Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• kim ne derse desin bu şike süreci en çok bize zarar verdi takımdan ayrılan futbolcular vs bakıldığı zaman kulubün itibarı çok zedelendi kupamızı hala daha alamamız bizi çok güçsüz gösteriyor futbolcular da bu takımda şampiyon olamayız diye düşünüp ayrılıyorlar en son burak yılmazda gs ye gidecek göreceksiniz..

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sportif anlamda, bugune kadar hangi istediğimiz olduki iyimser olalım. bırakın istediklerimizin olmasını, elimizdekileri çaldılar hiçbirşey olmamış gibi hayat devam ediyor.
                              Burası Türkiye Sonuçta tff ye kalsa şike sahaya yansımadı herşey süt liman ama En azından bugüne kadr onca şike onca haksız sonuçlara rağmen hiçbirşey olmamıştı en azından artık bazı şeyler açık açık tartışılıyor mahkemelere gidiyor kararlar veriliyor bakın 96 daki şampiyonluğumuzun nasıl alındığı gün gibi aşikarken hiçbirşey yapılmadı.Ama şimdi resmen hukuken adamalrın şikeci düzenbaz oldukları tescillendi Daha ne bundan sonra devamıda gelicektir emin olun..Herşeyi bir kenara bırakın Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının bile taraflı söylemlerine rağmen Türk Hukuku Baskıya boyun eğmeyerek Adalet yerini bulsunda Dünya Yıkılsın dercesine Karar Vermesi bile BİR MİLATTIR TÜRKİYE İÇİN...!!!!
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımımız sahada o kupayı haketti ama taraftar sokakta o kupayı haketmedi camia haketmedi, yanarım Sadri başkanın emeğine Şenol hocanın emeğine yanarım
                                taraftar olmasaydı bu ıs cokdan kapanmıstı sadrı senerden daha cok hakkı var bu taraftarın bu olayda tupcuyu desteklemese camıyayı taraftarı dınleseydı kupa cokdan bızdeydı o gun fenev eksı puan alcak kupada bıze gelcektı herseyde anlasılmıstı sıyasetın baskısına goz yumdu senerde sonra pısman oldum dedı kupa ıcın yonetım sener ne yaptı bısey yaptıda bızmı bılmıyoruz acaba?

Yorum

Yükleniyor...
                                X