Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üstadım duvarıma astım...
    İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de Mehmet Akif sözü var ki, tam da yeri burası herhalde:

Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren
    Bırak kardeşim tahsili! Git, edep, haya öğren!

Mehmet Akif Ersoy

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir de Mehmet Akif sözü var ki, tam da yeri burası herhalde:

Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren
      Bırak kardeşim tahsili! Git, edep, haya öğren!

Mehmet Akif Ersoy
      Mehmet Akifin bu sözünü ilk kez duyuyorum ve alkışlıyorum.

"Cuk" diye oturmuş.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ulan zavallılar, Akşam gazetesinin bu haberi "takım arkadaşlarının" ağzından alabilecek muhabiri mi var?
        Ve ulan zavallı HT...Senin muhabirin yok mu Trabzon'da....Üstelik ordakilerin en tecrübelisi, ilişkileri en iyilerinden biri o adam camia ile...Madem böyle bir şey var niye sormuyorsun ordaki adamına...Hatta niye kovmuyorsun böyle bir haberi Akşam dan alacaksak sen neden ordasın diye....
        Şu ibretlik mesajı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Erdal aslında çok açık yazmış ama belki biraz daha açmakta fayda var:

HaberTurk haberi Akşam'dan almış.

Trabzon'da iki tane baba muhabir var. Yıllardır bu işi yapıyorlar ve bence iyi de yapıyorlar. Biri Ergun Ata (herhalde 30 yılı aştı), biri de Haluk Ayyıldız. İkisi de iyi gazetecidir ve iyi de Trabzonsporludur. Trabzon'da en baba iki muhabirden biri senin elinde ve bu adamlar o kadar çok kişiyi tanıyorlar ki, kimsenin ulaşamadığı haberlere ulaşabilirler. Ama sen kendi muhabirinden almıyorsun da, gidip Akşam gazetesinden alıyorsun bu haberi. (Ne tesadüf ki Haluk Ayyıldız'ın bir önceki çalıştığı yer Akşam gazetesi).

Zaten geri kalanını Erdal aynen yazmış. Bunları bilmekte, görmekte fayda var. Var ki, gerçekler de su yüzüne çıksın.

1- Bu olay, Doğan Grubuyla falan sınırlı değil (Star Gazetesi, Kanalturk, Akşam Gazetesi, Haberturk.. vb.)

2- Bu haberleri resmen bu oyuncularla Trabzonsporlular'ın bağını zedelemek için yapıyorlar. Bu da saha dışında tükenmeye başladıklarının göstergesi.

Eline sağlık Erdal.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• emre belözoğlu'nun hem milli takıkm hem de fb'de yaptıkları,söyledikleri malum.

emre yapınca söylenen sözler şu; "kabul edilemez","yanlış" en ağırı ise "çirkin".

emre'nin yanında zemzem suyuyla değil, zemzem şelalesinde yıkanmış Burak için kullanılan ifade ise "edepsizlik" hem de bunu bir kez daha göstermiş.Yani adet edinmiş.Üstelik sınır tanımadan.
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Vatan gazetesinde o haberi yapan Lütfü Özel Sadri Başkanla birlikte buyrun...

"Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
            Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, maç sonrası soyunma odasında takıma hitaben bir konuşma yaptı.

"Trabzon'da mutlaka puan kaybedecek!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, maç sonrası soyunma odasında takıma hitaben bir konuşma yaptı..."

Affedersiniz ama tetikçiliği bile beceremiyor Türkçe özürlüler!

Vatan'a teşekkürler bu haber için, baksanıza Aziz Yıldırım bile inanıyorum rakiplerin Trabzon'da puan kaybedeceğine.

Gerçekten geri zekalılar... Halbuki, düşmanım biraz zeki olsun isterdim!
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Vatan gazetesi ne zaman trabzonspor lehine haber yapmışki..

Bunu geçtim ne zaman tarafsız olabilmiş kantarın topuzunu kaçırmamış..

Kendiniz çalıp kendiniz oynayın 'vatansızlar'!
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• "F.Bahçe'yi yenemedik ama hakemi yendiğimizi düşünüyorum" diyen Serdar Aziz'in, Fenerli futbolculara ise "Yüzde 100 penaltıydı ama nasıl söyleyeyim. Allah'tan düdük çalmadı" dediği iddia edildi.

İşte gs'yi öpen ercan saatçiçinin hürriyeti.İşte yaptıkları gazetecilik.

Adamın açıklamasını yaz sonra "iddia edildi" şeklinde ne olduğu,kimin söylediği, doğru mu değil mi asla anlaşılamayacak bir şey yaz.Maksat gündem yaratmak.Adam açıklama yaptı işte daha ne iddiası.Bugün mehmet demirkol söyledi, kardeşim bunu yazdın ama kim söylemiş,kim iddia etmiş,kim duymuş bu böyle yazılmaz diye.Ama olsun onlar için önemli olan psikolojik savaşın gereğini yapmak.

Bu ve buna benzer haberlere tepki vermeyen Tsyd, yarın Trabzon yerel basınında atıyorum" fb-gençler maçında şike yapıldığı ve bilmem şu kadar para veridliği iddia edildi" diye bir haber yapılsa ne diyecek, bu tip haberlerin önüne nasıl geçecek.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Şansalda ermanda sadri başkanın kankası ama ne hikmetse hepsi bize nefretlerini kusuyorlar ne hikmetse..

Büyük kanka aziz yıldırımın fener maçında sadri başkanı görmezden gelmeside cabası..
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• protesto

trabzonspor sevdalıları bizlere de düşen görev fanatik,hürriyet,vatan ve bunun gibi yayın yapan yandaş gazeteleri almayarak tepkimizi dile getirmeliyiz.unutmayalım birlikten kuvvet doğar.

Yorum

• Dün Şansal'ın yüzünden düşen bin parçaydı oysaki trabzon kayseri maçından sonra ağzının salyaları akıyordu sen şenol güneş'e laf yetiştireceğine tarafsız ol..Ama hangi birine söyleyelim olsun böyle devam etsinler bizimkiler daha da hırslanıyorlardır eminim..

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "F.Bahçe'yi yenemedik ama hakemi yendiğimizi düşünüyorum" diyen Serdar Aziz'in, Fenerli futbolculara ise "Yüzde 100 penaltıydı ama nasıl söyleyeyim. Allah'tan düdük çalmadı" dediği iddia edildi.

İşte gs'yi öpen ercan saatçiçinin hürriyeti.İşte yaptıkları gazetecilik.

Adamın açıklamasını yaz sonra "iddia edildi" şeklinde ne olduğu,kimin söylediği, doğru mu değil mi asla anlaşılamayacak bir şey yaz.Maksat gündem yaratmak.Adam açıklama yaptı işte daha ne iddiası.Bugün mehmet demirkol söyledi, kardeşim bunu yazdın ama kim söylemiş,kim iddia etmiş,kim duymuş bu böyle yazılmaz diye.Ama olsun onlar için önemli olan psikolojik savaşın gereğini yapmak.

Bu ve buna benzer haberlere tepki vermeyen Tsyd, yarın Trabzon yerel basınında atıyorum" fb-gençler maçında şike yapıldığı ve bilmem şu kadar para veridliği iddia edildi" diye bir haber yapılsa ne diyecek, bu tip haberlerin önüne nasıl geçecek.
                          Bu haberi ferudun niğdelioğlu yaptı..ortalığı karıştıran tüm haberleri o servis ediyor..ona servis ettiriyorlar ya da..
                          Bu isme dikkat edilmeli..
                          Serdar Aziz'in "hakemi yendik" açıklamasına rağmen,'futbolculara demiş' kaynaklı atmasyon bir sözü manşet yapmak ancak ve ancak,kusura bakmayın,fbli yavşaklara yakışır..Hürriyet'in bugünkü 2. spor sayfasının manşetinde,Serdar Aziz'in söylediği iddia edilen "penaltıydı ama nasıl söylerim bunu" sözü vardı..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• Winner ben de şimdi o haberi okuyordum...Bu yaştan sonra küfürbaz olacağım...Ahlaksızlığın bu kadarına pes vallah...İddia edildi diye verdiğin kısmı balığa koyup adamın alenen söylediğini araya sıkıştırmak....
                            Bir de meseleyi o medyası bu medyası diye sunmayalım...Tunga'nın dediği çok önemli...Mevzu dönüyor birbirimize giriyoruz ondan sonra....

Allah ım kim haksızsa kim plan kuruyorsa kahhar sıfatınla muamele et yarabbi....
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ey basın soruyorum, yine mi gol haberi yok?
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• almayalım kardesim adamlar koskoca trabzon camiasıyla dalga geçmeyi göze alabiliosa bu aymazlıga kalkışabiliosa ben saten senedir dogan medya ya ait hiçbişeyi ne izlerim ne alırım ben olsam tepki mi böyle ortaya koyarm aga .
                                TRABZONSPORA PLAN KURANLAR HALBUKİ ONUN PLANIN BİR PARÇASIDIRLAR

Yorum

Çalışıyor...
                                X