Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vatan Ve milliyette yarindan sonra bol bol b jk haberleri okusunuz r
    En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 20.04.2011, 13:16.

Yorum

• Trabzonspor'un ve fenerbahçe'nin 2. yarıda oynadıkları Konya maçları fenerbahçelilerin gözüne girsin !
      Kendi maçlarında güle oynaya yendikleri Konya nerdeyse faul bile yapmaz iken..

1) Burak Yılmaz 3 kere sakatlandı oyun durdu kafası yarıldı.
      2) Giray'ın burnu kırıldı.
      3) Serkan Balcı darbeye bağlı sakatlık geçirdi ve çıktı.

Antalya Kayseri maçları da ortada...

Bir parça adaletiniz insanlığınız yok mu sizin ?
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Gittikçe komediye dönüştü bu alttan alttan mesaj veren haberler.

Dün bize karşı yapılan hakem hataları Trabzonspor'a karşı yapılmıyor dediler. Logano adisinin rakibinin futbol hayatını bitirmeye yönelik hareketi hakemin gözü önündeyken ve bu eylem içni bir ceza verilmezken.

Bugün utanmadan bizim maçlarımıza asılan takımlar Trabzonspor'a karşı yumuşak oynuyor diyorlar.

Hakemler, Trabzonspor'u budayın, rakipler Trabzonspor'u kırıp geçirin. Pehh.

Ulan ne adi bir camia bu.
        En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 20.04.2011, 13:30.
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Tavuk karası inmiş bunların gözüne
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Ah Gabriç, ah Gabriç
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bu yazılı medyadan nefret ediyorum. Bugün bu nefret 3-5 kat daha arttı.
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hurriyet:
                Gaziantep maçındaki centilmen hareketlerinden dolayı Lugano FIFA fair play ödülüne aday. Lugano'nun, Türkiye Fener Federasyonu tarafından Fifa ya önerildiği öğrenildi
                Renkdaş Zaytung.com'dan alıntı yapıyon altına yazmıyosun gerçek sanacaklar.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renkdaş Zaytung.com'dan alıntı yapıyon altına yazmıyosun gerçek sanacaklar.
                  valla ben bile inancam buna
                  bu kadar gaddarce oynayan adam için tek kelime eden yok. belli olmaz aday gösterirler fair play e
                  italyanlar bile yazmıslar
                  bizim medya tava olmuş
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• fb medya ya laf attı
                    eee türkiye spor yazarları birliği nin sesi neden çıkmıyor???
                    yoks istanbul spor yazarları birliği mi?

Yorum

• Lugano'nun wagner'e bastığı pozisyon İtalyan tv'sinde bile defalarca gösterilmiş ve aşırı sert bir hareket olarak yorumlanmış.ama bizim basına göre böyle bir olay olmadı hiç.

ne gördük bir haftadır: fb'nin verilmeyen iki penaltısı.

Ayrıca hakemlere komedi dans üçlüsü gibisiniz demek normal mi acaba?

Ya da burak daha hafif bir şey söylediğinde yer gök inlemişken, fb yardımcı antrenörü "başkası için oynamayın şerefsizler" dediğinde niye çıt çıkmadı kimseden.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• arkadaslar buraya yazdıklarınızı facebook da twitter da ad paylaşın.
                        burda bir tek biz varız
                        orda her tarafa yayılır.
                        ben burda yazdıklarımı facebook ta da yazıyorum.
                        resimleri eklyiorum.
                        mesela luganonun tokadını, bileğe basışını, niang in 1 dakka alexe gelmeden top yaptığı faulün resmini filan.

Yorum

• dün habertürkü aradığımı söyledim puan durumunu düzeltin dedim düzeltmediler şimdi tekrar telefon açıp fırça çekeceğim
                          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vatan Ve milliyette yarindan sonra bol bol b jk haberleri okusunuz r
                            Doğan Gazetecilik A.Ş. Milliyet ve Vatan gazetelerinin hisselerinin Demirören ve Karacan Grubu'nun ortak girişim şirketi DK Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş'ye satışı konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi.

Yorum

• babamın çok samimi bi fenerli arkadaşı bursa maçından sonra babamı arayıp şampiyonluğunuz kutlu olsun dedi

babam da ne şampiyonu dedi?
                              bursa size yattı ya artık bundan sonra şampiyonsunuz dedi

babam da ulan biz fenerbahçe miyiz i...e deyip kapattı. araları bozuldu
                              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                babamın çok samimi bi fenerli arkadaşı bursa maçından sonra babamı arayıp şampiyonluğunuz kutlu olsun dedi

babam da ne şampiyonu dedi?
                                bursa size yattı ya artık bundan sonra şampiyonsunuz dedi

babam da ulan biz fenerbahçe miyiz i...e deyip kapattı. araları bozuldu
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

Çalışıyor...
                                X