Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Okuduk ne yazıkki vakit kaybından başka bişe değil
    Zaten orada yazısına yapılan yorumları okusa daha ajanssporda yazı yazmaz
    KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• kudursunlar . şikebahçenin yazarları ne beklersin ki?
      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Dün geceden bir mesajımı bende paylaşmak isterim;

Yarın bilindik, klasik bir haftaya başlayacağız.Herkes elindeki klavyenin kıymetini bilmeli...Gücünüzü göstermenin en kısa yolu klavyeniz.Yok lobimiz yok, yok bilmem ne gibi bahane yok...Lobi mobi hikaye... Klavyen ve sen lobisin, güçsün.Medya boyutu şu teknoloji döneminde bir resmi site yayınlarıyla ters düz olabiliyor.........Kullanın diyorum.....Mutlaka haktan uzaklaşmadan, mutlaka hakaret etmeden...Klavyenizin gücüne inanın....Forumlara bir ise, gazetelere 10 mesaj atmalısınız...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Winner ben de şimdi o haberi okuyordum...Bu yaştan sonra küfürbaz olacağım...Ahlaksızlığın bu kadarına pes vallah...İddia edildi diye verdiğin kısmı balığa koyup adamın alenen söylediğini araya sıkıştırmak....
          Bir de meseleyi o medyası bu medyası diye sunmayalım...Tunga'nın dediği çok önemli...Mevzu dönüyor birbirimize giriyoruz ondan sonra....

Allah ım kim haksızsa kim plan kuruyorsa kahhar sıfatınla muamele et yarabbi....
          Amiiiiiiiiin

Yorum

• İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben de az önce sky türk'ü aradım..

cevahir alışveriş merkezinden bugün ikidir geçiyorum, alışverişmerkezinin içindeki lcd televizyonlar sky türkün haberlerini yayınlıyor. siyasetten, maganize ve spora yaklaşık 5 tane haber veriyorlar.

sabahtan beri spor haberi şu ;

"trabzonspor maç fazlasıyla lider"

aradım şimdi dedim, "dün akşam fenerbahçe bursasporla berabere kaldığı için, maç fazlasıyla değil, net olarak lideriz, onu değiştirin, yalan haber olmasın" dedim. kız editöre hemen bildiriyorum, teşekkürler dedi. gidip bakcam şimdi değiştirmişler mi.
            Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler...
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Hepsine akıl sır erdirirdim fakat Lütfü Özel'den beklemezdim. Şöyle ki;

Söz konusu haberin ara başlığı "Edepsiz Burak". Alt metni merakla okudum, "acaba" dedim "ne oldu bu sefer"?

Merakımı giderecek hiçbir şey yazmamış haberde.

Sadece yazının sonunda sırf "edepsiz" insanların yazacağı şekilde bir çamur atılmış oyuncumuza. Somut bir olay yazılmamış, ne zaman, nerede nasıl edepsizlik yapmış? Bu soruların cevabı yok.

Şimdi maçı seyretmeyip bu yazıyı okuyanlar ne der?

"Al işte, milli takım oyuncusu, edepsizmiş"

Haydaaa...

Eğer biraz meslek onuru varsa, kalemini bırakır!

Ama yok, bildiği-gördüğü varsa; yazsın biz de öğrenelim koynumuzda beslediğimiz "edepsiz"i (!)

Hodri meydan...

*

Okuduğum gazetenin okur temsilcisi vardır. Ama Vatan'da bulamadım. Maaşallah, o kadar kusursuzlar ki, şikayet toplama gereği bile duymuyorlar.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 17:11.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• tsyd son hızla devam ediyor...
                trabzonsporun açıklamasına fenerin avukatı gibi davranıp cevap veren; ancak gazetelerin, yazarların uydurma haberlerine, iftiralarına ses çıkartmayan bir kurum...

futbolcularımız hakkında aralıksız hergün tamamen trabzonspor alehine yazılar...
                gençlerbirliğili oyuncuların demedikleri halde, basının uydurması trabzon için oynadık yalanı...
                burak'ın demediği bir şeyden dolayı gazetelere manşet olması...
                dünkü maçta bursa ts için oynadık demeye getirip, bursa tribünlerinin trabzon diye bağırdığı yalanı...

mekanizma çok güzel işliyor onlar açısından...

sıradakiler;

gs ın trabzona yatacak haberleri
                tolunay kafkaslı antebin fbye direnip trabzona yatacağı haberleri
                bursanın geçen seneni şampiyonluktan dolayı trabzona yatacak haberleri

bunların alayına ya klüp ya taraftar bir birbildiriyle cevap vermeli...
                En son EROS87 tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 17:18.

Yorum

• Buyur burdan yak, yakıştımı ajansspora? bu hakan deden kisiye lafim yok o kulubunun temsilcisi, ama boyle bir yazi ancak antu da yeralabilecek seviyedeyken nasil olurda ajansspor da yeralalir.

neyse bu sayede kara koyunlar belli oluyor.. bence medya bolumunda BASIN KARALISTESI denen bir bolum acilmali.
                  En son calypso tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 17:54.
                  ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Habertürk'ün şuana kadar bır ayıbını görmedım..dığer gazetelere katılıyorum..

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buyur burdan yak, yakıştımı ajansspora?
                      Şu durumda Semıh ve Alex'e kesınlıkle sarı kart çıkmalıydı..Semıh elıyle sen görürsün ışaretı yapıyor Alex'de maç boyunca logar kapağı gıbı açılan ağzıyla hakeme bağrıp durdu..Bunun yarısını Engın yapınca ası oluyor

Yorum

• Gelin, Hakan ...oğlu'na "Utanmaz Adam" gösterelim:

Görüntünün 35. saniyesinde Fbli boksör, pardon futbolcu M. Topuz rakip takım futbolcusuna hakem Utanmaz Adam'ın gözleri önünde yumruk atıyor.

Hakan ...oğlu, bu konuda neler düşünüyor?

*

Bu Utanmaz Adamı, gözümüz bir yerlerden ısırıyor mu!?
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.04.2011, 19:03.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şampiyonluk ateşini yakan Trabzonspor,eşek arılarının yuvalarına çomak sokuyor..Arılıktan sıyrılmış eşşekler anırıyor..Sakince,sabırla,zevkle seyredin...Sinirlenmeden..Sinirlenen onlar,panikleyen onlar olsun..
                          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

bu adamin be taaaa....

okudum sinirlerim tepeme cikti..

kelle'ye bak bide siritiyor.. kafasini gözünü yarasin geldi!!!è

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buyur burdan yak, yakıştımı ajansspora? bu hakan deden kisiye lafim yok o kulubunun temsilcisi, ama boyle bir yazi ancak antu da yeralabilecek seviyedeyken nasil olurda ajansspor da yeralalir.

neyse bu sayede kara koyunlar belli oluyor.. bence medya bolumunda BASIN KARALISTESI denen bir bolum acilmali.
                              Gerçekten Utanmaz Adam bu.İlk yarının bitiş düdüğü ardından mahalle kavgası yaparcasına etrafını saran 11 fbliye bir sarı bile çıkaramadı !
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Adı geçen gazeteleri arayarak, faks çekerek, hiç olmadı elektronik posta göndererek tepkimizi koymalıyız. Takımımızın emeğini çalan hırsızlara, paranın uşaklarına ezdirmeyelim kendimizi. Tüm bunların üstüne bir de üstüne Burak Yılmaz'a mail attım yanınızdayız diye.
                                Gazeteci bozuntuları...

Yorum

Çalışıyor...
                                X