Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sahi hiç bir gazete 'Kalk Koltuğumdan' yazmış mı ? Ben göremedim de.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Bu hürriyet gazetesi kadar yalan dolan bir gazete yok arkadaş vallahide yok billahide yok yapılan habere bakarmısınız.Adam maçtan sonra çıkıp konuşuyor Serdar Aziz penaltı yok diyor onun ağzınadan penaltıydı diyor böyle birşey olabilirmi pes doğrusu.

Yorum

• Eceli gelen köpekler cami duvarına işemeye başlamışlar.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Haber61 manşet haber olarak vermiz BMN nin oflu ile şeytan klibini

Trabzonsporlu taraftar grupları geyiklerin yanısıra yaptıkları videolarla da Fenerbahçe'ye göndermelerde bulunuyorlar.
          ---------------------------------------
          KARADENİZ
          TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon şampiyon
            Meşalelerle Kadıköy'ü adeta yangın yerine çeviren Bursasporlu taraftarlar, Bordo-Mavili rakipleri lehinde tezahürat yaptı. Texas'ın küfürlerine F.Bahçe marşlarıyla karşılık verildi

bugünkü milliyet paçavrasından alıntıdır.
            bence en komiği bu.yüce fenev taraftarının ağzından küfür çıkmaz zaten.
            bu kadar dallamasyon haber olmaz arkadaş
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• Burak ne kötü koymuş be 1 sene geçti unutamadılar.

Yorum

• Fener tribünündeki sarı bomba kesin el hareketi yapmıştır teksasa.

Çok kaltak birşeydi.
                Özkan SÜMER

Yorum

• satılık istanbul basınııı.
                  para için yazmayacakları şey yok bu yalakaların
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• O sarı bomba var ya sarı bomba. Aman diyorum..
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• gürcan bilgiçin yazısından bir bölüm:
                      buradaki mücadele sadece şampiyonluk için kazanılması gereken üç puan için değil,kurgulanmış düzene karşıydı. sahada tek çirkinlik olmadan, kimse kimse ye "şampiyon mu olucaksınız lan" demeden oynanıyordu maç
                      Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                      NORTHERNER
                      RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• neyin penaltısı ya her düşmelerine düdük çalındı yine yetmedi adamlara.100 de 100 penaltı ama nasıl söyleyeyim he oha ya buna Kadir bile inanmaz
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Büyük düşünür İbrahim Üzülmez'in veciz bir sözüyle cevap vermek gerekir bu üsluba....
                          İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gürcan bilgiçin yazısından bir bölüm:
                          buradaki mücadele sadece şampiyonluk için kazanılması gereken üç puan için değil,kurgulanmış düzene karşıydı. sahada tek çirkinlik olmadan, kimse kimse ye "şampiyon mu olucaksınız lan" demeden oynanıyordu maç

Yorum

• Dün akşam fener'deki stresi benden başka gören olmadı mı yahu.
                            Hele alex'in hali görülmeye değerdi o ne agresiflikti be kardeşim.Demekki
                            sadece bizde olmuyormuş.İş ciddiye binince el ayak birbirine karışabiliyormuş.
                            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gürcan bilgiçin yazısından bir bölüm:
                              Gürcan Bilgiç Şampiyon mu olacaksınız lan diye soramazlar adamlar zaten şampiyon.

Biz camia ve taraftar olarak tüm bu rengini belli eden renksizlere kulağımızı gözümüzü tıkayıp tüm enerjimizi takımımıza aktarmaya devam edelim.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Alex bu hafta kızarır not düşelim....

Yorum

Çalışıyor...
                                X