Sahi hiç bir gazete 'Kalk Koltuğumdan' yazmış mı ? Ben göremedim de.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
Bu hürriyet gazetesi kadar yalan dolan bir gazete yok arkadaş vallahide yok billahide yok yapılan habere bakarmısınız.Adam maçtan sonra çıkıp konuşuyor Serdar Aziz penaltı yok diyor onun ağzınadan penaltıydı diyor böyle birşey olabilirmi pes doğrusu.
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon şampiyon
Meşalelerle Kadıköy'ü adeta yangın yerine çeviren Bursasporlu taraftarlar, Bordo-Mavili rakipleri lehinde tezahürat yaptı. Texas'ın küfürlerine F.Bahçe marşlarıyla karşılık verildi
bugünkü milliyet paçavrasından alıntıdır.
bu kadar dallamasyon haber olmaz arkadaş''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
gürcan bilgiçin yazısından bir bölüm:
buradaki mücadele sadece şampiyonluk için kazanılması gereken üç puan için değil,kurgulanmış düzene karşıydı. sahada tek çirkinlik olmadan, kimse kimse ye "şampiyon mu olucaksınız lan" demeden oynanıyordu maçUfacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
Büyük düşünür İbrahim Üzülmez'in veciz bir sözüyle cevap vermek gerekir bu üsluba....İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegürcan bilgiçin yazısından bir bölüm:
buradaki mücadele sadece şampiyonluk için kazanılması gereken üç puan için değil,kurgulanmış düzene karşıydı. sahada tek çirkinlik olmadan, kimse kimse ye "şampiyon mu olucaksınız lan" demeden oynanıyordu maç
Yorum
-
Dün akşam fener'deki stresi benden başka gören olmadı mı yahu.
Hele alex'in hali görülmeye değerdi o ne agresiflikti be kardeşim.Demekki
sadece bizde olmuyormuş.İş ciddiye binince el ayak birbirine karışabiliyormuş."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegürcan bilgiçin yazısından bir bölüm:
buradaki mücadele sadece şampiyonluk için kazanılması gereken üç puan için değil,kurgulanmış düzene karşıydı. sahada tek çirkinlik olmadan, kimse kimse ye "şampiyon mu olucaksınız lan" demeden oynanıyordu maç
Biz camia ve taraftar olarak tüm bu rengini belli eden renksizlere kulağımızı gözümüzü tıkayıp tüm enerjimizi takımımıza aktarmaya devam edelim.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
Yorum