Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adi fenerbahçenin her takımda bir kalecisi var.
    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 23.03.2011, 12:24.

Yorum

• İlk olarak eeeyyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim Fatih sultan mehmet'imiz var zaten GÜNEŞİMİZ...
      varda sahip çıkamıyoruz adama şampiyonluk kaçsın bak sen olacaklara
      az sabretsek bizim Kanuni Sultan Süleymanımız olacak inşallah
      Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener açıkladı, kaleci Serdar top toplayıcı çocuklara topları oyuna geç sokun diye tembihlerken Burak bunu duymuş ve doğal olarak tepki koymuş, gayette iyi yapmış...Doğru ise az bile demiş Burak Helal Olsun...
        Ulan ne adi adamsın sen Serdar Kulbilge... Ulan seni bu Fenev kapı dışarı etmedimiydi?

Burak, koçum benim... Adamsın adam
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• O zaman Burak ceza yiyebilir.
          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Evet Burak Serdar'a " delikanlı olun " demiş.
            Akşam Karambol programında Sadri başkan söyledi
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet Burak Serdar'a " delikanlı olun " demiş.
              Akşam Karambol programında Sadri başkan söyledi
              Tam da adamına delikanlı olun demiş..
              Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Burak PFDK'ya sevk edilmedi. Sıkıntı yok. Bu oyun da bozuldu yani.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• su Fotograf'daki Fenev yalakaligina bakarsmisiniz, igrenc ötesi !

*
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    su Fotograf'daki Fenev yalakaligina bakarsmisiniz, igrenc ötesi !

Galatasaray'ın iyi bir kadrosu olsa ve şampiyonluğa oynasa bu haber için az bile derdim. Ama karşında sağlam bir takım yoktu.

Zor bela yendin. Biraz abartı olsada normal.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Aslında herkesin bizimle uğraşması hoşuma gidiyor. Herkes bizimle uğraşsın medya,federasyon,hakemler,diğer takımlar,başkanlar uğraşsınlar bizimle ki alacağımız şampiyonluk daha da anlamlı olsun. İnşallah şampiyon olunca alayı g*t olacak.

Yorum

• Serdar Kulbilge....İlginç bir adam....Bursalılar ne düşünür acaba onun hakkında...Panter kesilmişti geçen sene mesela Bursa ya karşı....Aslında sandığımız kadar gücü yok Fener in....Aynı adamlar....Trabzon için gol atacağım esprisini kimin sızdırdığını anlamak çok zor değil
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• gecen sene ankaragücü kalecisi serkan kirintili bu sene serdar kulbilge.volkan babacan hey allahim bu adamlarin yaptiklari ortada bu kadar aleni bir olayi bir köseye birakip bu adi medya nedne bizimle ugrasiyor... rabbim sen beizi bu adi medyanin ve bu bizans fenerin kötülüklerinden koru....

Yorum

• Bu tesadüften öte değil (Bu istatistiğin doğru olduğunu düşünmesem de)...Nedeni var tabiki bunun.Mesela bizde penaltı noktasını eşeleyecek karaktersiz futbolcu yok.Mesela bizde karşı takımın savunma oyuncularına küfredip onları çılgına çevirerek kırmızı kart gördüren futbolcu da yok.Gazeteci arkadaşlara sesleniyorum.Bu istatistiği yaptınız.Bir de son üç sezonun verilmeyen penaltı istatistiğini yapın çakallar.Yer mi lan Trabzon...Fenere de böyle mi oynadınız satılmış köpekler...Demişse ne güzel demiş Burak kardeşimiz...

Yorum

• - Şimdi bu çirkef İlhan Cavcav cezasızmı kalıcak , ulan bukadarda dansözlük olmaz be , şunu anladım ki Şampiyon olursak çok büyük bir kumpastan çıkacağız , çok değerli bir zafer olucak bu sefer...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Fotospor denen paçavrada Trabzonspor'a karşı tam bir savaş açmış durumdadır.

İlk sayfası tamamen manipülasyonlarla dolu.

Burak'ın Atatürk'ün sporcular hakkındaki sözüne uymadığı, kesin ceza alacağı, Konya'nın haftaya Trabzon'da büyük baskı altına alınacağını federasyonun buna önlem alması gerektiğini vs yazıyor.

Böylesine bir amigo ve tetikçiliği görmedi bu gözler...

Kanım dondu adeta.. Olup olmadığı belli bile olmayan basit bir diyalog için attıkları manşetlere, yaptıkları haberlere bir bakar mısınız ? Sadri Şener'e müfteri, Burak Yılmaz'a ahlaksız denilmiş resmen. Bir yandan "Kesin ecza gelir" başlığı, bir yandan "Konya'ya Allah yardım etsin" satırı. Daha önce spor medyasında tarafsızlık ilkesinin bozulduğuna bir çok kez şahit olmuştum fakat bunların çoğu ince imalar yoluylaydı. Buradaki gibi full tam sayfa, açık bir düşmanlığa ilk defa rast geliyorum.

Önceden Fotomaç'ı sevmezdik. Bu şerefsiz Fotospor yanında sütten çıkmış ak kaşık kalırlar..
                                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Çalışıyor...
                                X