Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya arkadaşlar eleştirmeyi bırakın da..bu gazeteleri alıyomu trabzonlu ondan haber verin..Trabzonda bu medyanın cıkardıgı gazetelerin tirajı dip yaptımı ben bunu merak ediyorum..asıl önemli olan bu..almayacaz nokta !!
    anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adı üsünde 'haber' kanalı, internet çağında yaşıyoruz, puan tablosunda bir gün geçtiği halde bilgileri güncellenmeyen sadece Trabzonspor olursa, bir önceki haberde bir gün önce oynanan Trabzon'un galibiyet haberini verip, sonraki habere "Lider Fener.." diye başlarsa ben kasıt ararım. Sürekli alt yazılar, son dakikalar güncellemeleri yapılan bir kanalda kabul edilir ihmal değil bu dediklerim.

Sadece bizle ilgili değil bu durum, işlerini adam gibi yapsınlar diye söylüyorum.
      Haklisin....

Yorum

• kardeşim ne bekliyordunuz
        bizim bizden başka dosttumuz yok
        hakemleride yenerek gücümüzle bundan sonraki tüm maçları almamız lazım bursa geçen yılın diyetini ödedi artık herşey kendi elimizde 7 hafta hayatlarında olmadığı kadar var gücümüzle hiç bir kimsenin faydasına bakmadan tüm maçları almamız lazım
        üzerimize her türlü oyunlar oynanacak biz ezici bir futbollala şampiyonluğu alalım
        fb haftaya eskişehirde de puan kaybedecek ama bir daha kaybetmeyecek...bunu biliyorum o yüzden tüm maçlarımızı alalım eter

Yorum

• Gelecek haftalarda olabilecek puan kayıplarının telafisi olmayacaktı. En azından pu kayıp bizim için nazar boncuğu olabilir. Hem bizim hem de rakibimiz için zorlu maçlar var geride kalan. Az puan kaybeden avantaj sağlayacak (kıvırmanın belgesi) . hani ilk kırılmayı yaşayan geriye düşerdi

Yorum

• Hırslarından nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Bakıp bakıp gülüyorum...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Dün akşam yaşadıkları soğuk duş epey sarsıcı olmuş. Bu akşamki tv programlarında daha donanımlı saldırılar ve tuzaklar bekliyorum.

Yorum

• Bu gazetelere teşekkür etmemiz lazım sezon sonunda. Bizi daha da motive ediyorlar.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  GS maçındaki hakem ağırdı değil mi sayın Kocaman....Allah ım sen bilirsin...Ne hayırlı ise hakkımızda ona hükmet...
                  Dün akşamki hakemin de GS maçı veya diğer maçlardaki hakemlerden farkı yoktu bence. Tartışılan Semih'in pozisyonu dışındaki tüm takdir hakları FB lehine idi. Hakem pozisyonları yanlış görebilir veya değerlendirebilir, bunlar normal şeyler. Normal olmayan şey, kişiliğine yapılan saldırılara tepkisiz kalması. FB oyuncularının bu derece aşırı itiraz ve tepkilerine seyirci kalması yakışmadı. Ama Kuddusi Müftüoğlu gibi korkak bir hakem için çok da sürpriz değil. Devre arası kampında hakemlere, "Aşırı itiraza kart gösterin" denmemiş miydi? Hani kart, hani uygulama? Dün FBlilerin yaptığını biz yapsak kartlar havada uçuşurdu.
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• fener'in lider olduğu akşam telegol programı KRAL FENER diye başlık atmıştı. ama dün akşam şöyle başlık oldu fenerbahçe lider trabzospor'un iki puan gerisinde..biz hiç kral olamadık bir türlü..

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün akşamki hakemin de GS maçı veya diğer maçlardaki hakemlerden farkı yoktu bence. Tartışılan Semih'in pozisyonu dışındaki tüm takdir hakları FB lehine idi. Hakem pozisyonları yanlış görebilir veya değerlendirebilir, bunlar normal şeyler. Normal olmayan şey, kişiliğine yapılan saldırılara tepkisiz kalması. FB oyuncularının bu derece aşırı itiraz ve tepkilerine seyirci kalması yakışmadı. Ama Kuddusi Müftüoğlu gibi korkak bir hakem için çok da sürpriz değil. Devre arası kampında hakemlere, "Aşırı itiraza kart gösterin" denmemiş miydi? Hani kart, hani uygulama? Dün FBlilerin yaptığını biz yapsak kartlar havada uçuşurdu.
                      Fenerbahçeli futbolcuların her maçki hareketleri bunlar. Hangi hakem kişilikli davranabiliyor ki ? Alex'in tüm maç boyu yaptığı itirazları toplasak 4 kırmızı eder.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fener'in lider olduğu akşam telegol programı KRAL FENER diye başlık atmıştı. ama dün akşam şöyle başlık oldu fenerbahçe lider trabzospor'un iki puan gerisinde..biz hiç kral olamadık bir türlü..
                        vah vah çok üzüldüm.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          GS maçındaki hakem ağırdı değil mi sayın Kocaman....Allah ım sen bilirsin...Ne hayırlı ise hakkımızda ona hükmet...
                          Amin amin amin ...
                          Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                          NORTHERNER
                          RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fenerbahçeli futbolcuların her maçki hareketleri bunlar. Hangi hakem kişilikli davranabiliyor ki ? Alex'in tüm maç boyu yaptığı itirazları toplasak 4 kırmızı eder.

Aynen öyle yaa.fenerli futbolcular hakemi dövücek gibi üzerlerine gidiyorlar halkemde tık yok..ama bizim oyuncular korkudan ağızlarının ucuyla bağırıyorlar yinede kartı yiyorlar hemen..şimdi bunu şerefsiz medya şerefsiz federasyonumuz görmüyormu...? allah görüyor gördüğü içinde son maçta sahada timsah yürüyüşü yaptırıyor fenerlilere iki dakikalık.

Yorum

• başlığa kısaca "Doğan grubu gazetelerinin büyük ayıpları" desek daha güzel olur bence.
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• hepsi istanbul yalakasi bosverin arkadaslar afkurup dursunlar

Yorum

Çalışıyor...
                                X