Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• basın özgürlüğü ve tarafsısız diye bas bas bağıran bu medya grubunun ne halt olduğu ortadadır.
    galatasaray başarısız, beşiktaş başarısız e geriye kim kaldı desteklenecek tabiki fenerbahçe. ülkemiz gibi gazete alıcılarının sayısının büyük bir çoğunluğunun spor sayfasından gazeteleri okumaya başladığını düşünürsek ve bu saikle gazete alımını gerçekleştirdiklerini varsayarsak bu medya grubu spor servislerinin bu kadar çirkefleşmelerini belirli bir mantık zeminine rahatlıkla oturtabiliriz.
    ikinci yarı başladığından bu yana fenerbahçe aleyhine tek bir kelime bu basın grubunda manşet olarak çıkmamıştır.
    tarafsızlık ve objektiflik hususunda türkiye'nin arap kabilelerinden hiçbir farkı olduğunu düşünmüyorum. Ha pardon tek fark bunların takım elbise giyiyor olmalarıdır.
    samimiyetle söylemem gerekirse ilk başlarda yönetimimizin yaptığı açıklamayı gereksiz ve yersiz bulmuştum. ancak gelin görün ki bu açıklama nasıl bir yılan yuvasına çomak sokulduğunu tarafıma göstermiştir. bu ülkedeki pis çarkın nasıl işlediği gözler önüne serilmiştir. aziz yıldırım gibi bir karaktersizin türk futbolunu içine düşürdüğü bu bataklık uzunca bir süre kurutulamayacaktır.
    sporun ruhu olan başarının taltif edilmesi anlayışı yerine kim daha çok ekonomik getiri sağlıyorsa ona destek olunması anlayışı, gün gelecek bugün bu alçaklıkları yapanların da canını yakacaktır.
    En son hermann hesse tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 14:23.
    kitap oku ve yorumla! ve unutma;
    evladına bırakacağın en değerli miras,
    ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• @chemedya

Kesinlikle tarafsızım. Fenerbahçeli olmak suçsa Fenerbahçeliyim. Ama işim namusumdur. Sonuna kadar tarafsızım.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bize Attığı Tweet
        Daha ne diyelim ona

@tvbordomavi Kesinlikle tarafsızım. Fenerbahçeli olmak suçsa Fenerbahçeliyim. Ama işim namusumdur. Sonuna kadar tarafsızım
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• @ayazoğlu

iyimisin ?
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bize Attığı Tweet
            Daha ne diyelim ona

@tvbordomavi Kesinlikle tarafsızım. Fenerbahçeli olmak suçsa Fenerbahçeliyim. Ama işim namusumdur. Sonuna kadar tarafsızım
            İşim namusum diyorsun. İşsiz kalma sakın !

dedim

Allaha havale etti beni.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Demin yazmıştım gene yazıyorum trabzon il sınırlarına fanatik gazetesi hürriyet gazetesi sokmucaksın yada soktugun zaman toplucaksın hepsini denize atacaksın dur denize atmıyalım denize yazık günah o gazeteleri akyazıda dolgu çalışmalrının toprak altına koyacaksın ustune toprakla kapatıcaksın peşinede dua ediceksin....şerefsiz saatci saatin kaç....
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşim namusum diyorsun. İşsiz kalma sakın !

dedim

Allaha havale etti beni.
                Daha denecek birşey yok.

Uygarca davranmanın sınırlarında kendisine tweet yolladık

Bundan sonrası yok yani
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Hürriyet spor servisini aradım ve kendilerine "fenerbahçe dergisi olmadıklarını, tüm Türkiyeye hitap etmesi gereken bir gazete olduklarını hatırlamalarını" tavsiye ettim. Ya bunlara ne yapsan boş, ite it gibi muamele edeceksin, adamlıktan ne anlar bunlar

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @tsburak08 @kursatdemirci Bu istatistiklerin neresi taraflı? Lütfen biraz mantıklı düşünün. Adı üzerinde istatistik.

istatistiklerin neresi taraflı diyor bozinovski..

istatistikleri yayınlama zamanı olabilir mi?
                    Gereklı cevapları verdığımı düşünüyorum..zaten bazı sorularıma cevap bıle veremedı..

Yorum

• "İşim namusumdur"
                      ercan saatçi

"Nasıl öptük! ama gs'yi"
                      ercan saatçi

?
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Arkadaş istatistiklerden bahsediyorsa.

Son yirmi yıl içerisinde Trabzonspor'a verilmeyen penaltıları, verilmeyen golleri, ofsayt gerekçesi ile kesilen yüzde yüzlük pozisyonları da araştırıp bulmasını hatta iki sezon var ki, bunlardan bir tanesine baktığında kendisine bir ömürboyu yetecek malzemeyi de göreceğini söyleyin bi zahmet.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• gazeteler yada sahipleri değil...en büyük namussuzluk yayın yönetmenlerinde...ortamı kızıştırmak için böle şerefsizlik peşindeler...ama emin olun,biz bu tür polemiklere hiç cevap vermeden sadece 8 maçı düşünelim,bizim için daha hayırlı olacaktır....düşünün evinizde acil hastanız var,eve doğru acele koşuyorsunuz,yolda birisi size yan baksa,döner bakarmısınız ???..aynen bunun gibi camia sadece ve sadece bu 8 maça kilitlenmeli...cevapları biriktirip sezon sonu suratlarına yapıştırmalıyız diye düşünüyorum....

Yorum

• fener-antep macını hatırlayan varmı il yarı 3-0 antep önde ikinci yarı 4-3 fb maçı alıyor...
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• fanatik denen şerefsizlerin manşet haberini gördünüz mü?
                              bunların medyasını evine sokan sakın trabzonsporluyum demesin !!!!!
                              ---------------------------------------
                              KARADENİZ
                              TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• antudaki şerefsizlerin açtığı bir konu daha ve o konu bugün gazetelerde.

medya antuyu takip ediyor (!)
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X