Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haberturk'u de es gecmemek lazim;

once genclerbirligi futbolculariyle ilgili "trabzon icin oynadik" haberi. sonra "satilmis kopekler" haberi.
    simdi de bursa haberi. feneri her yenen bizim icin oynuyor iması.
    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• yav kim takar bu gazateleri yav bir tane gerçek trabzonlu bu gazeteler itimat etmez ki istedgi kadar afkursunlar ne olacak ki sanki takmaya degmes bence almam gazetelerini bende çok mu dert sanki saldırsınlar şampiyon olursak görecem suratlarını kupayı alalım da 7/24 bize saldırsınlar yetermi bi dogan medyanın koskoca trabzonu yıkmaya ...
      TRABZONSPORA PLAN KURANLAR HALBUKİ ONUN PLANIN BİR PARÇASIDIRLAR

Yorum

• strese hiç gerek yok bence. istenilen yazılır istenilen çizilir. bizim maçın ilk 20 dakiksındaki baskımıza dayanacak ne defans ne orta saha var bu ligde, tek yapmamız gereken 20 dakkada bulduğumuz 4 pozisyonun 2 sini atmak.7 maçta bunu çok rahat yaparız bence, 2-0 ı bulduğumuz zaman bizde futbolcularda hocamızda rahatlar.bundan sonraki her maçımızda bunu yapabilecek fazlasıyla gücümüz var.
        Bir Sevdadır trabzon , rengide bordo mavi

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yok böyle bişey

Yorum

• fotomaç ın fb li yazarlarının yazılarına şöyle bir göz gezdirdim. O kadar da kötü değil.

fotomaçta bir düzelme var

Yorum

• "Böyle itiraz görmedim"

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun yönetimi hakkındaki görüşleri sorulunca, F.Bahçeli futbolculara göndermede bulundu. Yazıcı, 'Bir maçta hakeme bu kadar itirazı nadir gördüm. Hakem kararları konusunda yorum yapmayacağım. Bu konuda gerekenleri yorumcular konuşur' dedi.

Sayın Yazıcı siz de pek cahilmişsiniz. "İletişimde bulunmak" diye bir tabir var hiç duymadınız mı? Onlar hakeme itiraz falan etmiyorlar, sadece iletişimde bulunuyorlar.

Yorum

• "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• yeri değil ama

Bu sezon arka adalesindeki yırtığa rağmen idmanlara katılmadan direkt maçlara çıkarak büyük bir fedakârlık yapan ancak son Konyaspor maçında sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalan Emre’nin durumunun daha ciddi olduğu ortaya çıktı.

Sahayı ağlayarak terk ettiği Konya maçı sonrasında MR’ı çekilen ve sağ arka alt adalesinde ikinci dereceden yırtık tespit edilen Emre’nin iyileşmesi için 6 haftaya ihtiyacı olduğu ifade edilirken, milli futbolcu haftaya Eskişehir ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada da kesin olarak forma giyemeyecek. Tedavisine devam edilen Emre G.Antepspor mücadelesine yetişip yetişmeyeceği ise şüpheli.
                  https://twitter.com/akfgr

Yorum

• luganonun svenssonu direğe çaktığı pozisyon için 1 yorumcu bile birşey demedi,

yazıklar olsun sizin adamlığınıza da vicdanınıza da...

herşeyden önce herşey için insanda vicdan olmalı...
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ajansspor da anasayfadaki yazılar da rezalet ötesi .........
                      Eski Taraftar Profilini Özledim Yeterrrr....

Yorum

• İlk olarak NEŞAT BAŞOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ajansspor da anasayfadaki yazılar da rezalet ötesi .........
                        evet bencede..bu listeye ajansspor da eklenmeli..
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Kamuoyuna açıklama

Vatan Gazetesi’nin 3 Nisan Pazar günü yayınlanan nüshasında Trabzonspor – Konyaspor maç yazısını kaleme alan Lütfi Özel, oyuncumuz Burak Yılmaz’ı hedef alarak maksadını aşan, kabul edilemez ifadeler kullanmıştır.

Karşılaşmanın içerisinde başına aldığı darbelerle iki defa sakatlık geçiren, buna rağmen büyük bir özveriyle mücadeleyi bırakmayan bu değerli sporcumuzun oyundan alındıktan sonra kendisine yönelik tahriklerle muhatap olması belli ki dışarıdan farklı yorumlanmıştır. Eleştiriye elbette açığız, ancak hakarete varan değerlendirmeleri kabul etmemiz mümkün değildir. Ayrıca belirli çevrelerin sürekli bu oyuncumuz üzerinden kulübümüzü yıpratma yoluna gitmeleri de dikkate değer bir durumdur. Bu vesileyle konuyu kamuoyunun gündemine sunuyor, Lütfü Özel’i ve Vatan Gazetesi yönetimini Basın Meslek İlkeleri’nin 4. ve 16. maddelerine uygun davranmaya davet ediyoruz.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

--

Verildi mi bilmiyorum.

Yorum

• ben de az önce sky türk'ü aradım..

cevahir alışveriş merkezinden bugün ikidir geçiyorum, alışverişmerkezinin içindeki lcd televizyonlar sky türkün haberlerini yayınlıyor. siyasetten, maganize ve spora yaklaşık 5 tane haber veriyorlar.

sabahtan beri spor haberi şu ;

"trabzonspor maç fazlasıyla lider"

aradım şimdi dedim, "dün akşam fenerbahçe bursasporla berabere kaldığı için, maç fazlasıyla değil, net olarak lideriz, onu değiştirin, yalan haber olmasın" dedim. kız editöre hemen bildiriyorum, teşekkürler dedi. gidip bakcam şimdi değiştirmişler mi.
                            trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              işin ilginç yanı lütfi özel i ben TRABZONSPORlu diye biliyordum,çünkü senelerce bizim spor yazarlığımızı yapmıştı,,, şuanda hayretler içersindeyim,demekki vatan a gecen harbiden vatansız oluyormuş
                              Vatan'a geçen vatansız demek büyük haksızlık olur. Lütfi Özel'in yazısı şaşırtmıştır hemde çok, yani bizim yazarlığımızı yapmayan birisi Burak'a parantez açıp böyle birşey yazsa önemsemem ama Lutfi özel şaşkına çevirdi Burak'ın böyle jest yaptığı bir maçta olgunluğunu ortaya koyduğu bir maçta üstelik. Ama bu böyle bir genelleme yapmamızı gerektirmez.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben de az önce sky türk'ü aradım..

cevahir alışveriş merkezinden bugün ikidir geçiyorum, alışverişmerkezinin içindeki lcd televizyonlar sky türkün haberlerini yayınlıyor. siyasetten, maganize ve spora yaklaşık 5 tane haber veriyorlar.

sabahtan beri spor haberi şu ;

"trabzonspor maç fazlasıyla lider"

aradım şimdi dedim, "dün akşam fenerbahçe bursasporla berabere kaldığı için, maç fazlasıyla değil, net olarak lideriz, onu değiştirin, yalan haber olmasın" dedim. kız editöre hemen bildiriyorum, teşekkürler dedi. gidip bakcam şimdi değiştirmişler mi.

Topyekün seferberlik dedikleri bu olsa gerek...Biz bir olduktan sonra, biz olduktan sonra yeteriz hepsine....Somut hedef güvenilir lider....Gerisi Avrupa olur....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çalışıyor...
                                X