Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Liderliği geri aldıktan sonra yapmamız gereken kendi işimize bakmamız. Bursa ile biz de oynayacağız 7. şampiyonluğa doğru kalan 7 haftada ilk yarıdaki gibi kendi futbolumuzu oynar, saha dışındaki oyunlara gelmezsek olur bu iş.

Haberleri yapanlara takılmadan kendi işimizi yapmaya devam etmeliyiz.
    Kesinlikle öyle. Fakat gereken tepkiyi gerektiği gibi de vermeliyiz.

Bundan hariç sezon başında bize deselerdi ki son 7 maçı alın şampiyon olun. Hangimiz kabul etmezdik ?
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alex bu hafta kızarır not düşelim....
      Çok geç bile kalmış.
      Kızara kızara kırmızı biber olması gerekiyordu şimdiye kadar ...

Dün hakeme yapılan itirazları, Lugano nun Miller ın topuğuna basmaları, adamı kale direğine yapıştırması vb..

İnşallah bizim oyunculara çıkan kartlar bunlara da çıkar artık
      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Liderliği geri aldıktan sonra yapmamız gereken kendi işimize bakmamız. Bursa ile biz de oynayacağız 7. şampiyonluğa doğru kalan 7 haftada ilk yarıdaki gibi kendi futbolumuzu oynar, saha dışındaki oyunlara gelmezsek olur bu iş.

Haberleri yapanlara takılmadan kendi işimizi yapmaya devam etmeliyiz.
        Aynen, kesinlikle hiçbirşeye cevap vermeden işimize bakmalıyız.
        3 maç kazansak üst üste FB kopacak, birbirine girecekler zaten.
        Bizim birşey dememize gerek kalmayacak.

Ancak her zaman söylediğimi tekrarlamak isterim:
        Şampiyon olursak, bütün sene içinde olan bu edepsizliklerin, Aykut un açıklamaları vb. nin peşine düşüp hesapları tek tek sorulmalıdır.
        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok geç bile kalmış.
          Kızara kızara kırmızı biber olması gerekiyordu şimdiye kadar ...

Dün hakeme yapılan itirazları, Lugano nun Miller ın topuğuna basmaları, adamı kale direğine yapıştırması vb..

İnşallah bizim oyunculara çıkan kartlar bunlara da çıkar artık
          O pozisyon tam bir skandal zaten. Üstüne üstlük o pozisyonda düdük bile çalmadı ki çok ciddi bir sakatlık doğurabilirdi. Adam kalçasını değil de belini çarpsaydı o direğe şu an Lugano'nun nasıl 5 maç ceza almadığını konuşuyor olurduk.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• işin ilginç yanı lütfi özel i ben TRABZONSPORlu diye biliyordum,çünkü senelerce bizim spor yazarlığımızı yapmıştı,,, şuanda hayretler içersindeyim,demekki vatan a gecen harbiden vatansız oluyormuş
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              işin ilginç yanı lütfi özel i ben TRABZONSPORlu diye biliyordum,çünkü senelerce bizim spor yazarlığımızı yapmıştı,,, şuanda hayretler içersindeyim,demekki vatan a gecen harbiden vatansız oluyormuş
              Ne güzel işte dost düşman herkes safını, rengini belli ediyor.
              Ayağa KALK!

Yorum

Vatan Gazetesi’nin 3 Nisan Pazar günü yayınlanan nüshasında Trabzonspor – Konyaspor maç yazısını kaleme alan Lütfi Özel, oyuncumuz Burak Yılmaz’ı hedef alarak maksadını aşan, kabul edilemez ifadeler kullanmıştır.

Karşılaşmanın içerisinde başına aldığı darbelerle iki defa sakatlık geçiren, buna rağmen büyük bir özveriyle mücadeleyi bırakmayan bu değerli sporcumuzun oyundan alındıktan sonra kendisine yönelik tahriklerle muhatap olması belli ki dışarıdan farklı yorumlanmıştır. Eleştiriye elbette açığız, ancak hakarete varan değerlendirmeleri kabul etmemiz mümkün değildir. Ayrıca belirli çevrelerin sürekli bu oyuncumuz üzerinden kulübümüzü yıpratma yoluna gitmeleri de dikkate değer bir durumdur. Bu vesileyle konuyu kamuoyunun gündemine sunuyor, Lütfü Özel’i ve Vatan Gazetesi yönetimini Basın Meslek İlkeleri’nin 4. ve 16. maddelerine uygun davranmaya davet ediyoruz.
                Bu açıklama da TSYD neden göreve davet edilmedi ?
                Eksik iş yapıyoruz, eksik...
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• Anlamakta hala daha zorluk cekiyorum. Bize karsi bu ne hazimsizlik, ne cekememezliktir. Gecen sene Bursa boyle arkadan gelip, sampiyon olmayacakmis, gercek bir sampiyonluk adayi degilmis gibi son anda sampiyon oldu. Yoksa bizim bu yilki gibi direkt FBnin rakibi olsaydi bu psikolojik savasi kaldiramazdi. Ama islerini yaptilar, sonunda da sanslari vardi FB bize karsi oynuyordu.

Fakat bu yil olayin rengi degisik. Adamlar artik en ufak bir kendilerini saklama geregi bile duymadan, tum cirkinlikleriyle deli danalar gibi saldiriyorlar. Yok Burak'mis, yok Jaja'ymis, desecek yer, bizi demoralize edecek bir kibrit copu arayip duruyorlar. En agirlarina giden de boyle her mac bir kazaya ugrayacakmis gibi oynayip hep minumumla, son anlarda ama bir sekilde sonuna kadar ugrasip kazanmamiz. Sonunda bizden boyle bir kayip beklerken tam tersi oldu, FB tokezledi. Simdi sadece avantajlarini surdurmek durumlari yok, tekrar kaybettikleri avantaji geri almalari lazim. Tabi ki artik cirkinliklerine, asagilik duzeylerine ekleme yapmalari, iyice cirkeflesmeleri lazim. Bunlari boyle bagirta bagirta sampiyon olmak ne kadar zevkli olacak. Degil 27 yil, omre bedel bir keyif olacak...
                  "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                  http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• bu adamların alayı azizenin maaşli işçileridir. onun için kafanıza fazla takmayın doğan medya grubunu al-ma-yın....... bu kadar basit ama hala trabzonda milletin elinde fanatik gazetesi görüyorum yazıklar olsun....
                    KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu adamların alayı azizenin maaşli işçileridir. onun için kafanıza fazla takmayın doğan medya grubunu al-ma-yın....... bu kadar basit ama hala trabzonda milletin elinde fanatik gazetesi görüyorum yazıklar olsun....
                      Trabzon'da olayın farkında değil kimse. Taşra baskılarında veriyorlar gazı, bizimkilerin de hoşuna gidiyor. İşin içyüzünü deşmek ne kimsenin aklına geliyor ne de işine.
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Haber 61'i manşeti için tebrik ediyorum. Hatta her yerlerinden öpüyorum. Yakın tarihin en büyük kapağı oldu tartışmasız...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Asıl bu haberi yapan sarhoş. Hemde öyle böyle değil... Adam sarhoşluktan kendini gazeteci değil de, amigo zannediyor

KUDURADURUN...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            işin ilginç yanı lütfi özel i ben TRABZONSPORlu diye biliyordum,çünkü senelerce bizim spor yazarlığımızı yapmıştı,,, şuanda hayretler içersindeyim,demekki vatan a gecen harbiden vatansız oluyormuş
                            Sorun şurada Zafer: Lütfü Özel Trabzonsporludur ama mesela bir Selçuk Yula, bir Altan Tanrkulu gibi satılmış bir kalem değildir. Adam kendi görüşünü yazabilir; hiç kızmam ben ona. Ama bu bir maç yazısı ve maç yazısında bir oyuncuyla ilgili (hem de özellikle bu maçta bunun söylenebileceği son maçtır) böyle ahlaksız, izan dışı bir yorum yazmak düpedüz ayrı bir edepsizliktir.

Yoksa, ben Burak için çok daha ağır hakaret eden çok Trabzonsporlu tanıyorum. Bu forumda bile.

Bu psikolojik bir savaş ama hala olan biteni böyle görmeyen ve bu savaşı baştan kaybetmeye hevesli Trabzonsporlular görüyorum. Bir kavgada önce adamın gözünün içine bakarsın. O gözlerden anlarsın ne hissettiğini ve hatta kavganın nasıl geçeceğini. Ben fenerlilerin gözlerinde o güvensizliği görüyorum. Biz adamların zayıf karnına vurup hücum edeceğimize, durduk yerde ve hiç gereksiz savunma yapmaya başlıyoruz. Yani onların en zayıf yerinden kendi en zayıf yerimize getiriyoruz bu oyunu.

Dalga geçeceğiz dalga! Kızdıramayacaklar bizi.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Bir de Mehmet Akif sözü var ki, tam da yeri burası herhalde:

Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren
                              Bırak kardeşim tahsili! Git, edep, haya öğren!

Mehmet Akif Ersoy
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ahmedim sloganuna hasta oldum... Kuduradooo....
                                İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Asıl bu haberi yapan sarhoş. Hemde öyle böyle değil... Adam sarhoşluktan kendini gazeteci değil de, amigo zannediyor

KUDURADURUN...

Yorum

Çalışıyor...
                                X