bunlar bizans basını olarak verilen görevlerini yerine getiriyorlar ne yazarsak yazalım söylersek söyleyelim değiştiremeyiz çünkü bunların alayı satılmış serefsiz insanlardır.biz birlik olalım hep destek tam destek olalım şampiyonluğa odaklanalım.galip geldikçe kudurmalarını salyalarını akıtmalarını izleyelim ve bir yerlerimizle gülelim.onlar düşünsün bundan sonrasını biz şampiyonluğa inandık çünkü....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen diyorsun ki sana tokat atana diğer yanağını çevir ona uyma kendinden taviz verme, bende diyorum ki sana tokat atana yumruk at ki bi daha cesaret edemesin...
karşındaki kişi,kurum yada camiada vicdan olmadığı için utanmıyacaktır yaptığından...
Şimdi ben diyorum ki; biri bana tokat atmaya çalıştığı zaman ben o tokatı yemeden o eli havada yakalar kırarım. Hem de kendi usülümce. Sen onun tokatına müsade et, sonra kalk yumruk at, tutsun sana tekme savursun. Kavga ortamında kimse galip gelemez. Üstüne zarar görürsün."Benim" yöntemlerim var, "benim" ahlakım var. Onların olmayan ahlakını örnek alamam kusura bakmasın kimse.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ne demek istediğimi anlatamamışım. Şimdi Bülent Uygun'a maçı satacak diyelim. E sen bu Bülent'in takımıyla maç yapmayacak mısın. O şikesini yapacaksa yine yapacak üstüne bir de sana bilenecek. Kısa vadeli düşünüyoruz. Çirkeflik iyi sonuç doğurmaz asla...
Şimdi ben diyorum ki; biri bana tokat atmaya çalıştığı zaman ben o tokatı yemeden o eli havada yakalar kırarım. Hem de kendi usülümce. Sen onun tokatına müsade et, sonra kalk yumruk at, tutsun sana tekme savursun. Kavga ortamında kimse galip gelemez. Üstüne zarar görürsün."Benim" yöntemlerim var, "benim" ahlakım var. Onların olmayan ahlakını örnek alamam kusura bakmasın kimse.Erkan Fettahoğlu
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hatırlayan olur belki.Trabzonspor'un; Bjk-Fb-Gs taraftarlarını trübünde zoraki birleştirdiği 1975,1980'lere ait bir fotoğraf vardı.Eğer bulan olursa bana ulaştırabilir mi?
Bu mu?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Lütfü Özelin mail adresine bunu gönderdim.Okur okumaz bilemem,ama dün koyduğum Nazım Hikmet'in şiirinden (başarısızlıkla) çevirdiğim şiirimsi şeyi ve altına yazıyı koydum.Bundan sonra Olcay Abimin yukarıda yazdığı gibi,foruma birse gazetelere 10 yazı
''Şenol Güneş vatana sövmeye devam ediyor hala.
Maçtan sonra vatana,millete küfür etti Güneş.
Şenol Güneş millete sövmeye devam ediyor hala.''
Vatan gazetesinde çıktı bunlar,üç sütun üstüne,
kapkara haykıran puntolarla,
Vatan gazetesinde,fotoğrafı yanında aykut kocaman'ın
66 santimetrekarede gülüyor,ağzı kulaklarında fb teknik direktörü
fenerbahçe ülke futboluna hizmet ediyor,hakettiği rekora koşuyor.
''Adalet bir gün hepimize lazım olur ,dedi Güneş
Şenol Güneş vatana,millete sövmeye devam ediyor hala.''
Evet,vatana küfretti,siz vatanperverseniz,siz gazeteciyseniz, Şenol
Güneş vatana,millete,gazetecilere küfretti.
Vatan sadece fenerbahçeyse,
fenerbahçe çıkarları için istediğini görmezden gelmekse vatan,
vatan hakemlerin gözünün önünde burunların,kafaların kırılmasıysa,
vatan, fenerbahçenin haksız şampiyonluğu için elinden geleni yapmaksa,
burundan akan kanın formada kurumasıysa vatan,
vatan editörlerin herşeyi mübah görmesiyse,
vatan ''Edepsiz Burak Yılmaz'',''Kalk Koltuğumdan'' diye başlık atabilmekse,
Harçlıklarınızsa vatan,
vatan aykut kocamanın basın organıysa,aziz yıldırımın yalakası ise vatan,
vatan kurtulmamaksa kokmuş şikeciliğinizden
Şenol Güneş vatana küfretti.
Yazın, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla;
Hakemler fenerbahçenin hakkını yemeye devam ediyor hala!
''Edepsiz Burak'' size yakışmadı Lütfü Bey.Size hiç yakışmadı.Objektif olmak demek böyle bir yazı yazmak değil.
96 yılında,kafasının yarıldığı,ambulans ile hastaneye kaldırılan,dikiş atılan(!),ama ne hikmetse maçtan sonra hiçbirşeyi olmadığı anlaşılan futbolcuların takımıdır Fenerbahçe.Gençlerbirliği maçında hakeme laf etmezken, Bursaspor maçında,basın organlarını babasının malıymış gibi kullanabilmektir Fenerbahçenin kirli elleri. Benim bir sürü Fenerbahçeli arkadaşım,hocam var.Tertemiz insanlar,onların hiçbirine lafım olamaz ama keşke sizin Fenerbahçeli arkadaşlarınız da benim arkadaşlarım kadar dürüst mücadele etmeyi kabullenebilseler.
Aykut Kocaman'ın kendi taktiksel hatalarını Trabzonspor'un penaltılarına kesmesine ''edepsiz'' demenizi beklerdik.Şenol Güneş tribüne gönderilirken,adaletinde yerin dibine gönderildiğini görmenizi isterdik.Aziz Yıldırım hakem odalarını''ziyaret ettiğinde'', ''edepsizlik'' diyebilmenizi beklerdik.Çünkü biz sizi Trabzonsporlu bilirdik Lütfü Bey.Her zaman doğrunun yanında bir Trabzonsporlu olarak bilirdik.Şimdi belkide yazıma kızıp,''sen kimsin dünkü çocuk bana Trabzonsporluluğu öğreteceksin'' diyorsunuz.Şunu bilin ki, Trabzonspor ileride bizlere kalacak,ve biz sizi hiç bir zaman Trabzonsporlu olarak kabul etmeyeceğiz.Takımın en zor zamanlarında, Hürriyet,Milliyet,Vatan,Star,Akşam,Habertürk vb gazetelerin özellikle Burak Yılmaz üzerinden oynamaya çalıştığı oyunların farkındayız. Bu gazetelerin Spor Sayfalarının tamamen Fenerbahçeli eller tarafından yazıldığının farkındayız. Gazetecilik yaparken,doğruları değil de,yanlış olduğunu bile bile Fenerbahçe çıkarlarını korumak isteyen eller tarafından haberlerin oluşturulduğunun farkındayız.Medya olarak güçlüler ama biz sizden bu yazıyı beklemezdik.
Trabzonsporluluğunuz, bizim gözümüzde artık sadece Sadri Şenerin yanında golf arabasına binen spor yazarı olarak kalacaktır.
Biz bu zamana kadar emeğimizle geldik.Medya gücümüz yok bizim.Biz tamamen alın teriyle mücadele ediyoruz.Ve sizden destekte beklemiyoruz.Keşke köstek de olmasaydınız.Allah Trabzonspor'umu korusun.Amin.
Bunca zamandır okuduğum Lütfü Özel'in yazılarına da veda ediyorum.Sizi ''edebinizle'' başbaşa bırakıyorum.Çünkü sizin ''edep'' kavramı diye sunduğunuz şeyin,bizim oralarda koyulcak yeri yok.
Saygılarımla.
Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburadan ganzilis ve ander'e sesleniyorum..şu fenerin lehine yapılan hataların bir videosunu yapsınlar,sonra 10 hafta ardarda kazanınca yaptıkları açıklamayı,puan kaybedince köpek gibi etrafa saldırmalarını,tff ve tsyd nin nasıl arkalarında saf tuttuğunu gözlerine sokabileceğimiz bir video olsa,heryerde yayınlasak,resmi site dahil..zaten sadece hatalara yer versek baya uzun bir video olur..
kesin Altın kestane verirler o filme. adaletleri bukadar çünkü.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin Altın kestane verirler o filme. adaletleri bukadar çünkü.. zaten medyada yayınlayamayız ama resmi sitede yayınlarsak bence ses getirir,basında da yer alır....sosyal paylaşım sitelerinde de yayınlayabiliriz .
Yorum
-
Özellikle Vatan Gazetesi cok ileriye gitmeye basladi, böyle her istediklerini yazabileceklerini düsünüyorsalar yaniliyorlar.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu mu?''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
Yorum
-
Bu gazetelerin yayın yönetmenleri felan hep Fenerbahçeli.
Normal.
Bunlarlada savaşmak gerek. En iyi çözüm şimdlik satın almamak.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum