Dortmund için formalite maçı 5-0 oldu. İkili averaj değil de genel averaja bakılsa 8-9 tane atardı Dortmund herahalde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
ön eleme ama sampiyon takimlarla örnek macaristan isvec, liverpool,dortmund degilİlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyon olursa direkt CL ye katılabiliyor muyuz. Yoksa ön eleme mi oynuyoruz ?? Açıklayabilecek var mı ?burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
az daha tutturuyordu
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Bunu bilmiyordum ben de düşünüyordum reyis niye maçın başından beri sahada değil diyeİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDortmund için formalite maçı 5-0 oldu. İkili averaj değil de genel averaja bakılsa 8-9 tane atardı Dortmund herahalde.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
-
İkili averajda eşitlik olmadığı için Sporting zaten çıkmıştı maç öncesinde.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesporting ajax deplasmanında 2 gol atmasaydı dortmund bu maçta 3-4 tane daha atıp gruptan çıkardı
Yorum
-
Bjk ye acimadilar ama neden bu takim bu kadar isteksiz plansiz oynar anlamak zor ,Yaptiklari guzel tempo vardi onuda kaybetmisler bjk den bu sene bir sey beklememek lazim,Sergen gitmek istiyor gonderirlerde bu takim duzelmez.Rakip olarak bir gs olabilir oda puan farki cok yuksek harici benim gordugum bitik durumdalar .
Yorum
-
Bu sezon ikili averaja bakılıyor. Gs-Lazio karşısında mağlubiyet alırsa puanlar eşitlenecek ve geri düşecek mesela.İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu bilmiyordum ben de düşünüyordum reyis niye maçın başından beri sahada değil diye
Aynı şekilde fb kaybetse, antwerp kazansa bile sonuç ikili averaja kaldığı için değişmeyecek. istemeye istemeye gidecekler konferans kupasına ki niye istemiyorlar anlamadım
İkili averaj bjk için büyük şanstı yoksa Dortmund dün kaç gol lazımsa atardı, rölantide takıldı adamlar.( ゚д゚)
Yorum
-
Konferansi niye begenmiyorlar puan, kupa yokmu orda ? Ülke puani diye agliyoruz ama Konferansi begenmiyoruz ya senin etin butun ne futbol manasinda. Avrupada kac tane kupa kaldirmissin sorarsan biz öyle büyügüz biz böyle büyügüz 100 yillik cinar vs. sanirsinki futbolu icat etmisler nerdeyse 200 senelik kulüpler var.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Ali Koç'un yerinde olsam 500 puandan geri geleceğiz gazı yerine Konferans kupasını alacağız gazı verdirirdim trollerime. Terim şu anda tamamen Avrupa Liginin gazıyla gidiyor. Orada ne kadar ilerleyeceği muamma, izin verseler yarın Konferansa düşerİlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonferansi niye begenmiyorlar puan, kupa yokmu orda ? Ülke puani diye agliyoruz ama Konferansi begenmiyoruz ya senin etin butun ne futbol manasinda. Avrupada kac tane kupa kaldirmissin sorarsan biz öyle büyügüz biz böyle büyügüz 100 yillik cinar vs. sanirsinki futbolu icat etmisler nerdeyse 200 senelik kulüpler var.
fb de az akıllı oynarsa zor değil şansı kura da yanında olursa baya ilerleyebilir.
( ゚д゚)
Yorum
-
FB'nin işi hiç de kolay değil. Konferans'tan muhtemel rakipleri arasında Partizan (kendi liginde 19 maçta 17G, 2B almış), Tottenham ve Roma (kupayı alma ihtimali pek hayli yüksek iki takım), Slavia Prag (bu turların müdavimi bir takım) var. Avrupa Ligi grupları üçüncülerinden gelecek olan takımlar da bir hayli kuvvetli: Real Sociedad veya PSV, Marsilya, Genk, Napoli veya Spartak Moskova vs. Bir sürü zor rakip.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum